Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EYT'li_Gandalf
    Yeni Üye
    • 09 Temmuz 2023
    • 13

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    IKINCI SIK....BU NEWORDER da ki turkiyenin yeridir....hangi yerde olmasina karar vermisler.....missal...kuzey Iraq ve kuzey suriye sana baglansin.....ISRAEL le stratejik ortaksin....ordulariniz bir....birinze furan oburunuzede furur....

BU....1948 DE ISRAEL KURULURKEN....DUSUNULMUS MODELDI....GERI GELIR MI....

MOSHE....baska care yok diyor....ben....dur bi dusuneyim diyorum....TURK HALKININ YAPISI....CEMAATLER FILAN.....HEPSI DEGISECEK....ZOR EMME...DU BAKALIM...

BUNDA.....HEDEF FEYZA....YETMEZ.

amriki Israel lobisi....bunu istiyor.

turkiye bunda...petrole ve gaza sahip oluyor...MEHDI PUTINI IKNA ETMESI ILAZIM.

LATAKYADAKI URUS USSU....VE ASAD REJIMINI GARANTILEMESI ILAZIM....
    kuzu hocam sn. moshe haklı çıkmış gibi görünüyor. Bunun neden yanlış bir hamle olacağını kendi fikrimce yazmıştım ancak maalesef türk politika yapıcılar böyle uygun görmüş...

Yorum

• kurt
      Tecrübeli
      • 20 Aralık 2022
      • 1361

EYT'li_Gandalf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      kuzu hocam sn. moshe haklı çıkmış gibi görünüyor. Bunun neden yanlış bir hamle olacağını kendi fikrimce yazmıştım ancak maalesef türk politika yapıcılar böyle uygun görmüş...
      Sn.Gandalf bu ihtimali yok denecek kadar az görmüştüm...Bugün piyasa bu ihtimali veya yakın versiyonlarını satın aldı diyebiliriz..

Vade sonuna 6 gün kala 260000 endeks kontrat iki kurumdan şort olanların satın aldığı ihtimalin bu olduğu konusunda size katılıyorum..

Bankoff vadeli ve spotta çok ciddi alım yaptı..Olmasa dahi , konuşulması yeter...Şüuyu vukuundan beter..

Bahçeli dışında başka biri APO için bunları söyleyemezdi...Büyük oyun var sanki...JEOPOLİTİK..

MOSHE/ KUZU BÜYÜKSÜNÜZ.....Aylar öncesinden bunu görebilmek..Moshe'yi ayrıca tebrik ediyorum..
      Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• Misafir

ankara, imralı, edirne,git gel!

Yorum

• kelmiker
          Tecrübeli
          • 02 Aralık 2008
          • 554

Herkes gibi ben de naçizane fikrimi belirteyim.. sayın kuzu nun sık sık dediği birşey var görünen gerçek değildir yansıtılandır.. yansıtılan ise yalandır.. erken karar vermemek lazım, bence bu çıkış, hatta özgür özelin peşinden yaptığı konuşma hükümeti fena köşeye sıkıştırdı/sıkıştıracak gibi geliyor. Yeni anayasa torba yasa kıvamında olacakken.. gözlemlediğim o ki, akparti bile bu iş böyle olmamalıydı diyor..nasıl işin içinden çıkacağını düşünmeye başladı bile.. YTD

Yorum

• bir bilmeyen
            Katılımcı
            • 21 Ağustos 2011
            • 93

kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Herkes gibi ben de naçizane fikrimi belirteyim.. sayın kuzu nun sık sık dediği birşey var görünen gerçek değildir yansıtılandır.. yansıtılan ise yalandır.. erken karar vermemek lazım, bence bu çıkış, hatta özgür özelin peşinden yaptığı konuşma hükümeti fena köşeye sıkıştırdı/sıkıştıracak gibi geliyor. Yeni anayasa torba yasa kıvamında olacakken.. gözlemlediğim o ki, akparti bile bu iş böyle olmamalıydı diyor..nasıl işin içinden çıkacağını düşünmeye başladı bile.. YTD
            Özgür Özel böyle diyerek hükümeti mi chp seçmenini mi sıkıştırdı? Türkiye de on milyonlar destekleyecek parti bulamayacak. Herkes yapacağınız işi … diye söyleniyor.

Yorum

• kelmiker
              Tecrübeli
              • 02 Aralık 2008
              • 554

Hocam genelde fikrimi söyler çekilirim. Savunmaya ya da tartışmaya pek ısrar etmem ama konu artık çok hassas olunca cevap vermek istedim. Görünüşe göre haklısınız ancak akparti siyasi çekişmelerden ve muhalefetten beslenen bir yapıdadır.. şu an bu durumdan nasıl bir çıkarımı olacakki.. is referanduma gitse mesela ne diyebilecekki herkes aynı şeyi söylerken.. inan bana herşeye rağmen hayır der bu millet bu gelişmeler ışığında BENCE.. YTD.

Yorum

• kelmiker
                Tecrübeli
                • 02 Aralık 2008
                • 554

Sayın kuzu genelde önemli gelişmeleri 1-2 gün analiz eder öyle yazar.. ama bu kez herkes çok fena moral bozukluğunda.. bu kez bir istisna talep ediyor öğrencilerin.. bildirimleri açtık öndeğerlendirmenizi bekliyoruz sayın kuzu

Yorum

• kurt
                  Tecrübeli
                  • 20 Aralık 2022
                  • 1361

Bir şeyler oluyor..Vade sonu uzlaşmaya 6 gün kala normal olmayan bir yükseliş..

Ne olduğunu tam olarak bilemeyiz..Her ne oluyorsa borsayı pozitif etkiliyor..

İsrael ve Türkiye stratejik ortaklığını düşünmüyorum...Ama Apo , güneydoğu sınırlarımıza yakın abd generallerinin eğittiği ağır

silahlar verilen 80.000 pkk 'lı ve gündeme gelen BEKAA MESELESİ......

Jeopolitikte bugün TÜRKİYE Bahçeli vasıtasıyla bir hamle yaptı.....

Hiç birimiz kahin değiliz..

Çok bilinmeyenli ve değişebilen denklem gibi sanki...

En iyi KUZU bilir....

Yorum

• kurt
                    Tecrübeli
                    • 20 Aralık 2022
                    • 1361

İsrael ve Türkiye stratejik ortaklığını düşünmüyorum...Ama Apo , güneydoğu sınırlarımıza yakın abd generallerinin eğittiği ağır

silahlar verilen 80.000 pkk 'lı ve gündeme gelen BEKA MESELESİ......

En iyi KUZU bilir....

Yorum

• sonperde33
                      Tecrübeli
                      • 03 Ağustos 2011
                      • 2999

Bu gun kapanisa dogru enkai cok tahrik etti.

Bi delilik yaptim bakalim. Shortladim
                      Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• Misafir

Tiyatro oyununda kapanış nasıl olabilir ki?

Yorum

• kurt
                          Tecrübeli
                          • 20 Aralık 2022
                          • 1361

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

silahlar verilen 80.000 pkk 'lı ve gündeme gelen BEKA MESELESİ......

En iyi KUZU bilir....

Son tahlilde D.Bahçeli'nin açıklamasının ABD-İSRAİL-PKK cephesinde gedik açmak için bir hamle olduğunu düşünüyorum..

PKK ve ABD-İSRAİL ittifakında bir gedik açma hamlesi olma ihtimali daha yüksek..Bence...

Yorum

• iremm
                            Aktif
                            • 01 Mart 2019
                            • 268

Morgan Stanley dolar/TL'nin 2024 sonu için 36 tahminlerine göre daha güçlü gelebileceğini ve 2025 sonuna ilişkin 43 olan dolar/TL tahminlerini de koruduklarını açıkladı- bloomberght.com
                            Last edited by iremm; 23 Ekim 2024, 10:33. Sebep: diğer mesaın pyasayla direkt ilgili olmaması

Yorum

• Cakirmetin05
                              Tecrübeli
                              • 20 Mart 2022
                              • 1198

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Son tahlilde D.Bahçeli'nin açıklamasının ABD-İSRAİL-PKK cephesinde gedik açmak için bir hamle olduğunu düşünüyorum..

PKK ve ABD-İSRAİL ittifakında bir gedik açma hamlesi olma ihtimali daha yüksek..Bence...
                              Ben tam tersi düşünüyorum. İç siyasette iyice sıkışmış iktidar , payandasını kullanarak ön almaya çalışıyor.
                              ABD tarafından Katil İsrail devletinin güvenliğini sağlamaya yönelik verdiği sufleyle bu ihanet içine girmişlerdir.
                              Utanç verici bu açıklama umarım vatandaşın aydınlanmasına yol açar.
                              " Her şeyi bidiğini iddia edene
                              Hiçbir şey öğretemezsin "

Yorum

• Tuncer
                                Tecrübeli
                                • 03 Mart 2022
                                • 2825

Dün deli gibi neden aldınız bugün neden zararına veriyorsunuz

Yorum

Working...
                                X

Debug Information