Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Tuncer
    Tecrübeli
    • 03 Mart 2022
    • 2825

Yarasın emmi

��

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

CARRY TRADE de....asagi yonlu ucunbiri....

MALDAKI....hedef ars mamina cakayim....

9700-10200....acimadiki....nasilsa hedef ars...satmiyorum mamina cakayim....

9400-9800.....azcik acidi emme....ossun....nasilsa hedef ars....satmiyorum mamina cakayim...

8500-9000....ALLAH KAHRETSIN....endeks yuzde 30 dustu....benim kaart yuzde 65...ben benim beynimi ikiyim....bende beyin yok.

borsadaki cikisi kacirmis nakitteki...

9700-10 200...burasi dip ALIN...BUYUK FIRSAT....

9400-9800 ARALIGI....biraz daha alayim...SILKELIYORLAR....

8500-9000 ARALIGI....dip mip yok....SATIP CIKAYIM MAMINA CAKAYIM....ben benim beynimi ikiyim...mevduatta aylik yuzde 5 faiz aliyordum....simdi...girdim borsaya...paramin yarisi gitti...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

Yorum

• Misafir

Yorum

• guner
            Kıdemli
            • 28 Mayıs 2011
            • 4864

bakın euro usd
            böyle bir olay var..
            beklentim bu yönde..
            süre 1 yıl

Yorum

• guner
              Kıdemli
              • 28 Mayıs 2011
              • 4864

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              belki böyle
              o beyaz kaç ma ise kaldı altında artık..

Yorum

• Misafir

kmavi k yeşili aşagı kesmedikce hedef beyaz tombala, usdtry bazlı, 2,60 2,79,3,3,15 hedef,

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

YENI TREND...CARRY TRADE...

UCUNBIRI TEMAM....UCUN IKISINDEYIZ....SONRA TREND DIBI...OK.

ONEMLI NOT...CARRY TRADE DE....VERILEN MAL...ASLA...ASLA...KARLA GERI ALINMAZKURALIM SUDUR....ENDEKSTE YUZDE 30 DUSUS...BU ANA KAARTLARDA YUZDE 65 DUSUS DEMEKTIR...MAL BURADA GERI ALINIR.

TREND DIBI....8800 FELAN....BU YUZDE 20 DUSUSTUR....BURADADA MAL VERILIR DIP DIYE....

sonar...

VERILEN TUM MALLAR..YUZDE 30 DUSUSLE..8000 ENDEKS ALTI GOSTERILEREK GERI ALINIR...KUZU KURALI...
                  YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

,

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

CARRY TRADE FARKLI DINAMIKLERE SAHITIR....

SOYMAYA CALISTIGIMIZ ADAM....BORSAYA BUYUK HAYALLERLE GELMIS ADAMDIR...BU ADAMI SOYMAK FARKLIDIR...

CARRY TRADE DE....

herzaman anlattigim USULET VE SUHULET gecerli degildir....kendi kurallari var....

ayrica....eskiler bilir...ACIGA SATISIN YASAK OLDUGU BORSALARDA...genel kurallarim gecerli degildir...ACIGA SATIS YASAKSA....BORSADA DIP YOKTUR.

ASAGI YONLU.....UCUNBIRI KURALIM CARRY TRADE UCUNDUR....DIP ISE...MALIN YUZDE 70 I ZARARINA GERI VERILMISSE...ORADA OLUSUR....VERILMEMISSE...DIP YOKTUR.

NETCE ITIBARI ILE....

BORSADA KAZANILAN PARA...BASKA BIR INSANDAN CALINMIS PARADIR...

normalde...bize yatirimci diyorlar...bu dogru degildir...BIZ BILDIGINIZ...DUPEDUZ HIRSIZIZ...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

ELAN MUSK....TESLA 400 DOLARDI....BIZ GIRTLAGA KADAR TESLADAYIZ....

birden MOSHE hirsiz var hirsiz var diye inledi....ellerim gotume indi....arkamda sandim...

ne diyorsun dedim....on gun TESLA izledim....HIRSIZ VAR DIYE INLEDIM....

HERKESI ARADIM....TESLA yi satiyoruz....ve shortluyoruz dedim....ortaklarim direniyor...

dinlemedik yaptik....

iki at sonar....TESLA COKMEYE BASLADI....ELAN MUSK 43 MILYAR DOLAR VERIP TWITERI ALMISTI...O 43 MILYARI CALARKEN BEN ISLEMLERDEN ANLIYORDUM....BIZ ONDAN ONCE CALDIK VE CIKTIK...ADAM HIRSIZDI....ONA BUYUK YATIRIMCI BUYUK ADAM DIYORLAR....MOSHE ILE BANADA...BUYUK ADAM IKEN ADAMLAR DIYORLAR....

Yorum

• kemal erdem
                          Aktif
                          • 15 Mayıs 2009
                          • 224

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Elit forum kendini korumalıdır..

vicente 'ye müebbet cezası vereceğim..NEFRETİNİ burda kusmasın..Forum kirlenmesin..

Mapusta ders almamış..

Vekaleten kendisine müebbet uygundur..

kuzu gelince kendi bildiğini yapar..
                          bencede uygundur
                          Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
                          Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
                          Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
                          Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
                          Yunus Emre

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

KAARDA....4 KADEME MAL VERIP DUSURUYOR...sonar az bi hacimle 6 kademe yukaridan kapatiyordu....hergun yesil kapiyor TESLA....bir AY boyunca....hemen anladim....bu sirket sahabi....CALIOR IPNE....BIZI IKECEK....BUNA KOL GIBI SOKTUM....MALDAN CIKIP SHORTLADIK....YOUNG TURK nickimle tum onemli parali forumlarda bunu IFSA ETTIM....kaardi 100 dolarin altina gocerttik....

Yorum

• hayalım
                              Tecrübeli
                              • 27 Şubat 2009
                              • 822

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              usaglar....

URUSTA muhtesem bir dugun ve devamindaki ozel ucaklarla tertipledikleri gezi muhtesemdi.....BILSEM....tum gencligimi urusta gecirirdim....YUCE REBBIM urus gacilarini ozenerek yaratmis....kanuni neden hurrem sultandan gayrisina uckur cozmemis anladim....

IKIMIZDE ON YIL GENCLESTIK....
                              Tuhh allacessacina vermesin, ulen oralarda harama uckur mu actin? Bak seni tenesir de paklamaz gari boyle devam edersen.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Tuhh allacessacina vermesin, ulen oralarda harama uckur mu actin? Bak seni tenesir de paklamaz gari boyle devam edersen.
                                yok kiz....uckur acmadim....GORDUM....GERCEGI GORDUM....

HER GORDUGUN GERCEK DEGILDIR....by kuzu.

missal.....CISIM VE GOLGESI....

cismi degilde sadece golgesini izlersek....zamanla bu golgenin duzenli olarak kuculdugunu....zamanla...tekrar duzenli olarak buyudugunu gorur....GERCEK CISIMINDE BOYLE OLDUGUNU SANARIZ....halbuki gercek cisim hep aynidir....ILIZYONDA OLAN GOZLERIN....

MISSAL....gunese bakarsin....bozuk on kurus kadar buyukluktedir...bazende aycicegi buyukluktedir....HALBUKI....ICMAYA KALKISSA 1 DAKIKADA 50 TANE DUNYA ICAR....bak...gercek ne kadar GIZLI....

ISTE URUS GACILARDA....GERCEGI BULDUM.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information