kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
KUVAYI MİLLİYE'DEN
Düşündü birdenbire kayalardaki adam
kaynakları ve yolları düşman elinde kalan bütün nehirleri
Kim bilir onlar ne kadar büyük
ne kadar uzundular?
Birçoğunun adini bilmiyordu
yalnız, Yunan'dan önce ve Seferberlikten evvel
geçerdi Gediz'in sularını başı dönerek.
Dağlarda tek
tek
ateşler yanıyordu
Ve yıldızlar öyle ışıltılı, öyle ferahtılar ki
şayak kalpaklı adam
nasıl ve ne zaman geleceğini bilmeden
güzel, rahat günlere inanıyordu
ve gülen bıyıklarıyla duruyordu ki mavzerinin yanında
birdenbire beş adım sağında onu gördü.
Paşalar onun arkasındaydılar.
O, saati sordu.
Paşalar: "Uc" dediler,
Sarisin bir kurda benziyordu.
Ve mavi gözleri çakmak çakmaktı.
Yürüdü uçurumun basına kadar,
eğildi, durdu.
Bıraksalar
İnce, uzun bacakları üstünde yaylanarak
ve karanlıkta akan bir yıldız gibi kayarak
Kocatepe'den Afyon ovasına atlayacaktı.
Nazım Hikmet
Bu dizeler çok hoşuma gidiyor
Yorum
-
Bir çoğunu atıyorum üstadım buraya.. Görünümler böyle...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTESSEKKURLER BITANEM....200 GUNNUK ONEMLI....2389 DA....
ENDEKS MUHENDISLIGINI INCELE SIMDI....ULASAL 30 DA....KAC HISSE 200 GUNLUGUN YUZDE 20 ALTINA INMIS....BU INMIS HISSELER....missal BORUSAN...tepki koyup 200 gunnuklerine cikip endeksi tutarken....200 gunnuklerinin yuzde 20 altina inmiyenler dusup inecekler....BU ISLEM ESNASINDA....100 GUNNUK EN USTTE....50 GUNNUK ALTINDA....20 GUNNUK EN ALTA GELIR....
ISTE BU DURUMDA....BUYUK FONLARDAN ANI BIR SATIS...YADA ANI BIR ALIS GELIR....
senin grafa gore....buna daha on is gunu var....BU ON GUNDE...SLOW TEKNIKCI....STOP-LOSS OLUR....
cunki bu hal...SLOW TEKNIKCI UCUN AYU PIYASASINA GECTIK ANLAMINDADIR....SLOW TEKNIKCI...BUYUK FONLARIN TEKNIKCISIDIR....DIRECT CEO YA BAGLIDIR....SAT EMRINI CEO YA GONDEREN SON OTORITEDIR...FONLARDA.
Kırmızı:10 Mavi:50 Turuncu:100 Siyah:200

Yorum
-
An itibari ile yine zarar olduCem2002 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖnce genelden cevap verip sonra vazgeçtim
Kazanamayanlar olmuş olabilir .Amacım hava atmak değildi.
Kuzu abiye özelden yazdım.
Ayrica yıllardır kuzu abi ile beraber hareket ederim 1 yıldır ayrıştık.
Canı sagolsun
Beni dün ikna etti.
%80 pozisyon aldığım gyo şirketlerinden çıkıyorum.
Faiz düşüşü ile NAD aktif iskontolari azalacak diye pozisyon almıştım.
Borcu olmayan Nad iskontolari %60 üstü olanları almıştım.
Ama kuzu abi haklı olabilir. Ben borcu olmayanları aldim fakat Piyasasa borçla inşaat yapan çok firma var .
Bunu gözden kaçırdım.
Piyasa ile inatlaşma dedim ama keçilik yapan benim galiba ..
Yine de not olsun ekgyo ortalama 12.4 satış yaptım . Bakalım kuzu abi mi haklı çıkacak yoksa ben kuzu abiye uydum diye üzülecek miyim?
Saygilar
Ekgyo , torunlar ve diğer gyo hepsi yukarıda
;)
Kuzu abi bildi ama doğru portfoy kazandirmaya devam etti
Herşeye rağmen kuzu abiyi tebrik etmek isterim.
Ben dayanamadim başka hisselerde pozisyon açtım
Tamamen temel analiz takılmaya devamYazdıklarım kendi düşüncelerimdir
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
-
KUZU BEKLENTI KURALI....OLUMLU BIR BEKLENTI VARSA.....VE BORSA BUNA RAGMEN DUSUYORSA....BU BIR TUZAKTIR....beklenti gunu yuzde 3 ila 5 cikis yapar...ASAGI YONLENMIS OYUNCULARI DOGRAR....
BU KURALIM GEREGI....ELDEKI 11 800 LERI 11 400 LERDE KAPANDI...400 PUVAN KAR ARTI 250 PUVAN AGUSTOR VADEDEN GELEN KAR....TOPLAM 650 PUVAN KAR CEPTE....MASA TEMIZLE YARINA GIRIYORUM....ortaklarima duyurulur...KENE-2 2 AYLIK FURUSMADIR....KUZU KURALLARI GEREGI POZIZYONLAR AYARLANIR....
yarin....bugunki dibe iner ve buyuk bi tepki koyarsa....yarin kapanista SHORTU tekrar acacagim...
bu kuralim....istatiksel olarak yuzde 60 tutmustur....yuzde 40 yanilmistir....
istiyenler yarin sabah bu kurala uyabilirler....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
HAYIR...degisiklik yok.....ekimde dolara gececegim...6 AY TL MEVDUATTA YATTIM....1 MILYON DOLAR BOZDUYSAN....1 MILYON 300 BIN DOLAR ALIP CIKIYORSUN....GRAND STRATEJIMDI....aralik ayinda....SUPER BONO CIKACAK....mdogan06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu abi,
Ekimde dolara geçiş planınız halen geçerli mi? Yoksa son gelişmelere göre planda değişiklik var mı?YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
GENELDE....yarin ki dipten bu yuzde 3 ila 5 cikis ucun LONG acarim....bu sefer acmiyacagim....yuzde 40 yanilma bu cikis miktarlarinda olmus hep....yuzde 1 ila 2 de kaldigi olmus.....ONUNCUN....YARIN KI TEPEDEN SHORTLAYACAGIM YENIDEN....KENE-2 DEVAM....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKUZU BEKLENTI KURALI....OLUMLU BIR BEKLENTI VARSA.....VE BORSA BUNA RAGMEN DUSUYORSA....BU BIR TUZAKTIR....beklenti gunu yuzde 3 ila 5 cikis yapar...ASAGI YONLENMIS OYUNCULARI DOGRAR....
BU KURALIM GEREGI....ELDEKI 11 800 LERI 11 400 LERDE KAPANDI...400 PUVAN KAR ARTI 250 PUVAN AGUSTOR VADEDEN GELEN KAR....TOPLAM 650 PUVAN KAR CEPTE....MASA TEMIZLE YARINA GIRIYORUM....ortaklarima duyurulur...KENE-2 2 AYLIK FURUSMADIR....KUZU KURALLARI GEREGI POZIZYONLAR AYARLANIR....
yarin....bugunki dibe iner ve buyuk bi tepki koyarsa....yarin kapanista SHORTU tekrar acacagim...
bu kuralim....istatiksel olarak yuzde 60 tutmustur....yuzde 40 yanilmistir....
istiyenler yarin sabah bu kurala uyabilirler....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum