rampaya geldik, 4x4 se devam
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
soluklan biraz o rampa zor bir rampaURANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster9845 de yorulacan kıs biraz
Yorum
-
-
sn.kurta,
saygısız konuşanları kınıyorum ,
adam pozunu paylaşıyor, isabet yüzdesi yüksek, yaş ve tecrübe olarak çoğumuzdan büyük .
kimse kimseyi zorlamıyor burada şu poza gir , bu poza gir diye .Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Katılıyorumkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterElit forum kendini korumalıdır..
vicente 'ye müebbet cezası vereceğim..NEFRETİNİ burda kusmasın..Forum kirlenmesin..
Mapusta ders almamış..
Vekaleten kendisine müebbet uygundur..
kuzu gelince kendi bildiğini yapar..
Yorum
-
vayyy anasini sayin seyirciler....
ne dedim...BIST 100...11 200 DEYKEN...YEDDICEDINIZLE SHORTLAYIN...COKECEGIZ....sebeb....KUZU UCUNBIRI KURALI....CARRY TRADE...
coktuk mu....heee coktuk mamina cakayim....parayi 2 bucuk Katina katlayip ciktik...2 haftada...5 aylik cikisi aldik....cebcegizimize koduk....kaartmis....o kaartmis...bu kaartmis ugrasmadik....SONUCDAN YARARLANDIK....
NE DEMISTIM....FONLAR....AGUSTOS BOYUNCA SATACAK....
sattilar mi.....heee sattilar mamina cakayim....
NE DEMISTIM....dustuk mu geri cikamayiz.....
geri ciktik mi....cikmadik mamina cakayim....
NE DEMISTIM....mali verdiler mi....1 yil sonar geri alirlar....ehhh 1 yila var hala....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
usaglar....
URUSTA muhtesem bir dugun ve devamindaki ozel ucaklarla tertipledikleri gezi muhtesemdi.....BILSEM....tum gencligimi urusta gecirirdim....YUCE REBBIM urus gacilarini ozenerek yaratmis....kanuni neden hurrem sultandan gayrisina uckur cozmemis anladim....
IKIMIZDE ON YIL GENCLESTIK....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum