Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Bist tam yerine geldi.300 usd sınırı.
Yukarısı 500 usd.
Aşağısı 80 usd.
Şimdi altın ve petrolde çok düşme ihtimali var.
Dolar indexinde çok çıkma ihtimali var.
Öte yandan imf dalgası var.
Hadi bakalım kolay gelsin.
Öcüler yemesin.
Ben düşme ihtimali olmayana,dolara park ettim.
Ne çizdiler beaaaa THY 150 ye düşer mi kchol 80 olur mu. Borsa 1 dolar olur mu ? Bu borsada hikaye biter mi.? Memed abi görevde kalır mı ? Yabancı gelir mi ? IMF gelir mi ? Dostum Biden dönemi başlar mı ? Sıkı para politikas faizler borsa yükselir mi?
HANGI KAARTLAR BIR ANDA IKI KATINA CIKAR....HANGI KAARTLAR YUZDE 50 GOCER...
uzun bir arastirmam sonuclandi.
bildiginiz gibi....
kuzu gelecekte yasiyan bir EVLIYAULLAHTIR.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
8800 de yazdim....yuzde 25 cikis....11 000 endeks yapar...
SECTIGIM KAARTLARDA YUZDE 25 I goreni satarim....endeks 11 000 I beklemem...BU KUZU KURALIDIR...
geri donerse....aldigim yerden kaparim....ONUN DERDI BENI GERMEDI....buda KUZU KURALI.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum