kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
O şirketlerden biri EREĞLİ galiba hocam her türlü traşa açık sanki. O yüzden birileri kaçıp duruyor...
-
bende gece 10072,5 den bile shortladım az kaldı artık düşmelivicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterThy long arttirdim
Yorum
-
kuzu 64 falan dolar dur bir sakin.
Benim gördüğüm ucuzdan dolar verilmesi değilde geçen seçim sonrası pazartesiden itibaren fişeklendiğini gören vatandaşın kurumların seçim öncesi aşırı yüklenmesi ile dolara ve şimdi onların aa bişi olmayacakmış gerisin geri satışı. TL de de sıkışıklık var deniyor. Hali ile TL ye sıkışan hisse ve dolar satıyor. bu hafta ve bayram haftası ile beraber 2 hafta var. tl mantıklı şu an.
Çok gaz verdi youtuber ekonomi yorumcuları mart boyunca millete seçim sonrası katastrofik senaryolar çizildi edildi.
Yorum
-
Enflasyon Enag %124 Tüik %68 diyor. Enag hesaplama kalemlerini açıklıyor. Tüik açıklamıyor.
acaba kim haklı
ne ilginç bir ülke
"Varsayalım ki hakikati istiyoruz, neden daha çok istemiyoruz hakikat olmayanı? Ve belirsizliği? Hatta bilgisizliği?" demiş Nietzsche.
Ah gelip görsen bizim memleketi. Ne derdin acaba.
Yorum
-
Hatırlamam bagislamam affetmemTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende gece 10072,5 den bile shortladım az kaldı artık düşmeli
Yorum
-
9960 kapattım uğraşılmaz bu çeteylevicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHatırlamam bagislamam affetmem
Yorum
-
Kosturun ulan develervicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFulledim biraz once longlari
Demir çubukla vuruyorum yatan eseklere
Kalkın ulan develer
Yorum
-

Yorum