gundwane Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
temam lem....korkma....borsa cikacak....yuzde 15 dustukten sonra....grafini astim geride...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
-
Ters asmışsın grafiği yüzde 15 çıkışdan sonra bir düşüş gelebilir belki.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertemam lem....korkma....borsa cikacak....yuzde 15 dustukten sonra....grafini astim geride...
Yorum
-
graf bu....OYUNU BUNA GORE KURGULAMISTIM.....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKUZU....TEKNIK YORUM....
IMF anlasmasi yoksa....ZIRVEYE GELDIK....8900 DEN 9600 E....YUZDE 8 CIKIS....buradan once 8800...sonar 8000....sonar 7200....

ONEMLI SINYAL....EGER KOCHOL YIKILIRSA....ELDEKILERI SAT MERMI HIZIYLA VIOP SHORT OL.....ALLAHIN EMRI GIBIDIR....
9700 GECILEMEZSE.....IMF borsadan son cikis ucun kullanildi demektir....DUSUTE....NEFES ALDIRMADAN OLACAKTIR....ILK GUN YUZDE 7 DUSUS....demedi demeyin.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
AS SENINKINI....dalga gecersem yarin....kusup iktirolup gitme emme....deyyuzzz....ha ha hagundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTers asmışsın grafiği yüzde 15 çıkışdan sonra bir düşüş gelebilir belki.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
geopolitik onemli....yorumlarinda onu kullan....kasimda amrikide secim var....
buradaki MUSLUMAN OYLAR....yuzde 4 civarinda....ve democrat...BIDEN a oy vermiyecegiz dediler...on secimde sandiga gitmediler.....EGER ISRAELI DURDURAMAZSA BIDEN....ABBAS YOLCU.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
moshe....
dunki saldirinin israele ve irana maliyetini hesapliyip....israeldeki partisine gonderecek....
soyle bi baktim....
bir IRAN SEHIT dronu 10 000 dolar....onu dusurmek icin israelin firlattigi fuze 1 milyon dolar...bir dron ucun irindom 5 fuze firlatiyor....5 milyon dolar...iran 10 000 dolar....
bele bele listeliyor.....Israel karisacak....vergileri Netanyahu cope atiyor diye....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bizim tv lere bakiyorum....DUNYADAN HABERLERI YOK YAW....HEPSI KAFAYI SIYIRMIS...BU KADAR CEHALETLE NASIL AYAKTAYIZ HALA....SASIRIYORUM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
KONGREDE....
ISRAELE 16 MILYAR....
UKRAYNAYA 65 MILYAR DOLAR....
yardim paketini TRUMP 5 AYDIR ENGELLIYOR....saga sola fuze firlatmayi biliyor Israel...parasini versin firlatsin diyor....BENIM IKIMLE GERDEGE GIREMEZ DIYOR....
BIDEN....oy kaybediyor....demokratlar dahi trump diyor....bikti insanlar yaw.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Akidesh biraz ince ruhludur, ceker gider valla. Keske daha nazik bir dil kullansaydin. A ha soyle ""Vali-i Van, kakaniz Numan""kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAS SENINKINI....dalga gecersem yarin....kusup iktirolup gitme emme....deyyuzzz....ha ha ha
Yorum
-
ons altın bu akşam açılışta yarın ne olacağını söyler.hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAkidesh biraz ince ruhludur, ceker gider valla. Keske daha nazik bir dil kullansaydin. A ha soyle ""Vali-i Van, kakaniz Numan""
Yorum
-
DOLARDAN CIKIP....TURK LIRASI FAIZINE GECME ZAMANI GELDI....diye bir rapor yazdim....dostlarima gonderdim.....
bu raporumda....ALTIN....PETROL....VE GELISMEKTE OLAN ULKE KURLARI....ILISKISI ESAS ALINMAKTA....
ALTININ 2300 DOLAR VE USTUNDE KALMASI HALINDE.....
DOLAR-TL artisi....aylik yuzde 50 ve uzeri faizden daha az artacagi....ISPATLANMAKTADIR.....
ilgililere duyururum....
sevgiler.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
https://www.youtube.com/watch?v=sUMT6geizGs kuzu abi bu video hakkında yorumunu merak ediyorum ciddi gümüş yatırımcısıyım.
Yorum
-
Hocam, suan $2337 USDguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterons altın bu akşam açılışta yarın ne olacağını söyler.
Yorum
-
kuzum
dolar bazında tepelere gelmiş bist varken.hadi biraz daha çıksın 500 usd ye.bu arada dolar 2-3 ay yatay gitsin
hiç dolardan çıkılırmı şimdi.toplsayabildiğin kadar dolar topla zamanı.merkez bile alıyor..
benim görüşüm şimdi olası 500 usd bist.dolar 30 civarı sallansın.bist 15000
ya sonra..
bist 80 usdye gidecek..
yani dolar 100 olsa bist 8000 olur...
tam 2000 tarzı bir krize doğru gidiyor dünya..
bu boomun sonunda bomu olacak..
faizleri nasıl düşüreceklerini şaşıracaklar..
ha diyorsan bist 500 usd ye kadar dolarda durmanın anlamı yok.tamam
ama bu krizler deprem gibi vuruyor.hiç anlamadan.kur riskine girilir mi._
Yorum
Yorum