Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar komedi bir operasyon ki dalgalanma olmasın diye YİNE hafta sonu cumartesi gecesi bütün her yer kapalı iken yapıldı. Zaten başına bomba!!! yiyen israel borsası bile günü artı kapadı.
    90 larda bir söz vardı. Konuşursak borsalar düşer diye.
    temam lem....korkma....borsa cikacak....yuzde 15 dustukten sonra....grafini astim geride...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• gundwane
      Tecrübeli
      • 18 Ağustos 2011
      • 1921

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      temam lem....korkma....borsa cikacak....yuzde 15 dustukten sonra....grafini astim geride...
      Ters asmışsın grafiği yüzde 15 çıkışdan sonra bir düşüş gelebilir belki.

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

KUZU....TEKNIK YORUM....

IMF anlasmasi yoksa....ZIRVEYE GELDIK....8900 DEN 9600 E....YUZDE 8 CIKIS....buradan once 8800...sonar 8000....sonar 7200....

ONEMLI SINYAL....EGER KOCHOL YIKILIRSA....ELDEKILERI SAT MERMI HIZIYLA VIOP SHORT OL.....ALLAHIN EMRI GIBIDIR....

9700 GECILEMEZSE.....IMF borsadan son cikis ucun kullanildi demektir....DUSUTE....NEFES ALDIRMADAN OLACAKTIR....ILK GUN YUZDE 7 DUSUS....demedi demeyin.
        graf bu....OYUNU BUNA GORE KURGULAMISTIM.....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Ters asmışsın grafiği yüzde 15 çıkışdan sonra bir düşüş gelebilir belki.
          AS SENINKINI....dalga gecersem yarin....kusup iktirolup gitme emme....deyyuzzz....ha ha ha

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

geopolitik onemli....yorumlarinda onu kullan....kasimda amrikide secim var....

buradaki MUSLUMAN OYLAR....yuzde 4 civarinda....ve democrat...BIDEN a oy vermiyecegiz dediler...on secimde sandiga gitmediler.....EGER ISRAELI DURDURAMAZSA BIDEN....ABBAS YOLCU.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

moshe....

dunki saldirinin israele ve irana maliyetini hesapliyip....israeldeki partisine gonderecek....

soyle bi baktim....

bir IRAN SEHIT dronu 10 000 dolar....onu dusurmek icin israelin firlattigi fuze 1 milyon dolar...bir dron ucun irindom 5 fuze firlatiyor....5 milyon dolar...iran 10 000 dolar....

bele bele listeliyor.....Israel karisacak....vergileri Netanyahu cope atiyor diye....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

bizim tv lere bakiyorum....DUNYADAN HABERLERI YOK YAW....HEPSI KAFAYI SIYIRMIS...BU KADAR CEHALETLE NASIL AYAKTAYIZ HALA....SASIRIYORUM.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

KONGREDE....

ISRAELE 16 MILYAR....

UKRAYNAYA 65 MILYAR DOLAR....

yardim paketini TRUMP 5 AYDIR ENGELLIYOR....saga sola fuze firlatmayi biliyor Israel...parasini versin firlatsin diyor....BENIM IKIMLE GERDEGE GIREMEZ DIYOR....

BIDEN....oy kaybediyor....demokratlar dahi trump diyor....bikti insanlar yaw.

Yorum

• hayalım
                    Tecrübeli
                    • 27 Şubat 2009
                    • 822

AS SENINKINI....dalga gecersem yarin....kusup iktirolup gitme emme....deyyuzzz....ha ha ha
                    Akidesh biraz ince ruhludur, ceker gider valla. Keske daha nazik bir dil kullansaydin. A ha soyle ""Vali-i Van, kakaniz Numan""

Yorum

• guner
                      Kıdemli
                      • 28 Mayıs 2011
                      • 4864

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Akidesh biraz ince ruhludur, ceker gider valla. Keske daha nazik bir dil kullansaydin. A ha soyle ""Vali-i Van, kakaniz Numan""
                      ons altın bu akşam açılışta yarın ne olacağını söyler.

Yorum

• guner
                        Kıdemli
                        • 28 Mayıs 2011
                        • 4864

yarın hafif satıcılı açılış bekliyorum ben.
                        düşse düşse 9450 ye kadar

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

DOLARDAN CIKIP....TURK LIRASI FAIZINE GECME ZAMANI GELDI....diye bir rapor yazdim....dostlarima gonderdim.....

bu raporumda....ALTIN....PETROL....VE GELISMEKTE OLAN ULKE KURLARI....ILISKISI ESAS ALINMAKTA....

ALTININ 2300 DOLAR VE USTUNDE KALMASI HALINDE.....

DOLAR-TL artisi....aylik yuzde 50 ve uzeri faizden daha az artacagi....ISPATLANMAKTADIR.....

ilgililere duyururum....

sevgiler.

Yorum

• tolga541
                            Katılımcı
                            • 13 Haziran 2018
                            • 118

https://www.youtube.com/watch?v=sUMT6geizGs kuzu abi bu video hakkında yorumunu merak ediyorum ciddi gümüş yatırımcısıyım.

Yorum

• hayalım
                              Tecrübeli
                              • 27 Şubat 2009
                              • 822

guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              ons altın bu akşam açılışta yarın ne olacağını söyler.
                              Hocam, suan $2337 USD

Yorum

• guner
                                Kıdemli
                                • 28 Mayıs 2011
                                • 4864

kuzum
                                dolar bazında tepelere gelmiş bist varken.hadi biraz daha çıksın 500 usd ye.bu arada dolar 2-3 ay yatay gitsin
                                hiç dolardan çıkılırmı şimdi.toplsayabildiğin kadar dolar topla zamanı.merkez bile alıyor..
                                benim görüşüm şimdi olası 500 usd bist.dolar 30 civarı sallansın.bist 15000
                                ya sonra..
                                bist 80 usdye gidecek..
                                yani dolar 100 olsa bist 8000 olur...
                                tam 2000 tarzı bir krize doğru gidiyor dünya..
                                bu boomun sonunda bomu olacak..
                                faizleri nasıl düşüreceklerini şaşıracaklar..
                                ha diyorsan bist 500 usd ye kadar dolarda durmanın anlamı yok.tamam
                                ama bu krizler deprem gibi vuruyor.hiç anlamadan.kur riskine girilir mi._

Yorum

Working...
                                X

Debug Information