10000
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Eee ne demisler "Kurt kisi gecirir, ama yedigi ayazi unutmaz".kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSASA...
bir yanlis anlasilma....ve duzeltme....
aralik 2022 de ilan ettim burada....SASA yi sattim....sizde satin yikilacak dedim....4.4 dolardi...simdi yikildi 1.2 dolara....
YANLIS ANLASILMA....satarken dedim ki....bu kaardi 36 tl den geri alirim....bu 36 tl ogunki durum icindi neredeyse....2 yil olacak...
SIMDI....SASA yi...bana BEDAVA verseler 36 tl den....ALMAM....
emme....20 tl den para verip alirim....
beni dinlemediniz....yandiniz....size kim yakti ise ona yazin derdinizi...BANA DEGIL.
gelip SATIN yazimin altina....SASA si olanin TASASI olmaz diye dosuyordunuz....unutmadim.

ne demistim...dairede sattim ve satin dedim....elipste....alacagim ve alin diyorum....ilerde....dememistin demeyin....
adam milyarlarca lot bedelsiz dagitacak...BU KAARDI KOMPLE OLDURUR....
bu konuya bir daha cevap vermiyecegim....kayda gecsin diye bu yaziyi ASIYORUM.

Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevett...yuce rebbimin konustugu dil...MATEMATIKTIR....
suanda....tum degisik dillerde konusan insanlarin....hepsinin dilinde ayni olan tek sey...MATEMATIKTIR....
Evet evrenin dili Matematiktir. Bir yaratıcı gerçekten var mı bilmiyorum, açıkçası Onun varlığı beni ilgilendirmiyor.. (Agnostiğim...)
Ama bu bizim bildiğimiz matematik değildir bence.
Biz daha yeni gözlerimizi açıp evreni incelemeye başladık.
Bebek bile değiliz.
Tabi bunu yapabilmek içinde basit bir matematik kullandık.
Evren tüm düşünce tasavurlarımızın çok çok ötesinde.
Bildiklerimiz ve gördüklerimiz Hiç bile değil..
Yorum
-
Karatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvet evrenin dili Matematiktir. Bir yaratıcı gerçekten var mı bilmiyorum, açıkçası Onun varlığı beni ilgilendirmiyor.. (Agnostiğim...)
Ama bu bizim bildiğimiz matematik değildir bence.
Biz daha yeni gözlerimizi açıp evreni incelemeye başladık.
Bebek bile değiliz.
Tabi bunu yapabilmek içinde basit bir matematik kullandık.
Evren tüm düşünce tasavurlarımızın çok çok ötesinde.
Bildiklerimiz ve gördüklerimiz Hiç bile değil..
evrenin dili matematikse....BORSANIN DILIDE MATEMATIKTIR....
hedef feyza diye topic acan ben....2021 de....EVRENIN DILINI KONUSUYORDUM....
2022 ARALIKTA....HEDEF FEYZA BITTI...diye evren benimle konusuyordu....
2 yildir...YATAY TRENDDEYIZ diyen ben...bu dili konusuyordum...adi...TESTERE....
simdide diyorum ki....bu cuma gunu...YATAY TREND BITIYOR.....borsa icdinamikleri arasindaki konusmadan duydum...BITTIGINI.
IKI SEY VERDIM....
BIRI 10 000....
IKINCISI 6600....
BUNLARDAN HANGISI....HEDEF FEYZA-2 YI MUSTULAR...
IMF....
nedir....niye vardir....DILI NEDIR....INGILIZSCE MI....MATEMATIK MI....
UZUN SURE...matematigi hic kullanmamis bir ulkeye...MATEMATIK dilini ogreten kuruma ne denir...
IMF denir....
efenim ben IMF yi istemem....
diyemezsin....
SENI TUM ULUSLARARASI KURUMLARDAN KOVARLAR....cunkiii...ODEMELER DENGEN BOZULMUS.
derim diyorsan....SEN ILIZYONCA KONUSUYORSUN....SANA MATEMATIGI OGRETIRLER...ZORLA.....DOVE DOVE.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ISTE....
degerli dostlarim....
ucgun once yuce rebbimin dili nedir dedim....
bugun....MATEMATIKTIR dedim....
der demez....
bunu IMF ile bagladim....BORSAYI ANLATTIM MALDAKI USAGLARI UZMEDEN...
SIZCE....EYI ANLATABILDIM MI....SORUORUM SIZE...CUGAP VERIN...
sizce....anlatabildim mi???????YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Çoh eyi anlattin emmi.Varolasın.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterISTE....
degerli dostlarim....
der demez....
sizce....anlatabildim mi???????
Yorum
-
Şu anda açıklanmıyor ama, seçimden 1-2 ay sonra Beyaz Saray ziyareti olacağını düşünüyorum. Hatta gayri resmi olarak randevu alınmış bile olabilir.
IMF ve sıcak para için yapılacaklarla ilgili bir liste orada verilecektir.
İlk olarak eldeki S400'lerin Ukrayna'ya gönderilmesi özellikle istenecek.
İndirek mı oraya ulaşır yoksa direkt mi verilir bilmiyorum.
Ama bence listenin başında istenenlerden biri bu.
Jeopolitikte ciddi değişimler olacak, şayet kabul edilirse.
Yorum
-
Mene azicik garisik geldi, bilal oglana anlatir gibi anlativerseydin ya.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterISTE....
degerli dostlarim....
der demez....
sizce....anlatabildim mi???????
Yorum
-
UYARI....
HICBIR ULKE...IMF ye kendi istegi ile gitmez....IMF kendi gelir....
DUNYA FINANSAL SISTEMINE ENTEGRE ISEN....
IMF nin izlemesindesin zaten....IMF...senin odemeler dengende bir sikinti gordu mu...missal yeteri kadar dolarin euuron yok....RAPORU VERIR...BU ULKE DUNYA EKONOMIK SISTEMI UCUN RISKTIR der.....herhangi bir alacaklisini odeyemezse...bu dunyada DOMINO etkisi ile krizi tetikler...
SANA DERLERKI....ya IMF ye gir....yada...londra...Frankfurt...newyork merkez pankalarina....missal 400 ton altin teslim et....veya 100 milyar dolar yatir....alacaklina oradan odeme yapalim....
muddet 1 ay...
yatirdin yatirdin....yatirmazsan....YA IMF YE GIR...YADA DUNYA FINANS SISTEMINDEN CIKARACAGIZ SENI...
YANI....BEN IMF YE GIRMEMI KIMSE TAKMAZ.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
KUZU....BIR EFSANEDIR....ESI VE BENZERI YOKTUR...GELECEKTE YASAR.
sevgiler....benim guzel kardeslerim.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bizim problemlerimizin cozumu imf degildir,
imf diger ulkeleri kucaga alma programidir.
nato kucagina oturmussun, girdikce giriyor, ustune birde imf kucagina oturma ile hic bir problemin duzelmez,
sicak para ihtiyacimiz yokdur, daha dogrusu sicak para kabul etme luksumuz yokdur, adi ustunde sicak para.
gelir, vurgununu yapar, ortalikdaki yangini dahada harlayip gider.
etrafimizda tum tehditler batidan atlantikten geliyor, suriyeden akdenizden dedeagactan ermenistana kadar.
s400 ler batidan gelen tehdide karsi alindi, s400 u ukraynaya verip komsumuz rusyayla karsi karsiya gelecegiz oylemi?
kim icin ?
ne kadar dusmanimiz varsa hepsinin dostu olan atlantik sistemi icin mi?
akla zarar soylemler bunlar.
sikintilarimiz var careside var, care ne imf dir ne sicak paradir,
mustafa kemal nasil yoktan kendine yeter bir ulke haline getirdi, simdide care budur, uretim devrimi.Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
Yorum
-
Üretim devrimini kaçırdık..
Savunma sanayisinde özellikle yerli üretim çok önemli..Ne doğuya ne de batıya bağımlı olmamak gerekiyor.
Biz bol bol yedik.. Yolsuzluk ve yoksulluk hat safhada. Zeki insanlarımız yurtdışına göçüyor daha doğrusu mecbur kalıyor.
Biz ise Avrupalıların ülkelerinde istemediği radikal Ortadoğululardan oluşan göçmen kampı olduk.
Evet S400'leri çoktan verirlerdi de Mersin'deki Nükleer santral işi bitmediği için vermediler.
Gerçek anlamda bir dış politikası yok bu ülkenin uzun zamandır.
Savrulup duruyoruz.
Mısır en güzel örnektir. Onca laftan sonra ayağına kadar gidildi. İki ülke arasındaki ilişkilerde 10 yıl çöpe atıldı. Yerlere serilen ülke itibarını ise hiç söylemeye gerek yok.
Keza ekonomi anlamında da öyle...
Mustafa Kemal bu ülke için büyük bir şanstı. Ondan sonra gelenlerin hiçbiri gerekenleri yap(a)madı.
Eğitim devrimi olmadan, üretim devrimi ol(a)maz...!
Yapılması gerekenler belli, ama o feraset ve basirette yönetici yok bu ülkede.
Aslında olması gereken, kişilere bağımlı olmadan belirli ve önemli konularda devlet politikası olması gerekiyor. Yoksa her gelen keyfine ve ideolojisine göre ülkeyi sürükleyip duruyor. Ki bu yeni sisteme göre artık çok daha kolay.
Yorum
-
mecbur kalinca egitim devrimide olur uretim devrimide,
ama bu isler mandaci kafayla olmaz,
mustafa kemal vatan harap ve bitap ve dahi isgal altindayken sivas kongresinde mandaci kafaya dur dedide mustafa kemalin kurtarip teslim ettigi ulkeyi mandaci kafalilar natoya gladyoya teslim ettiler, kulu kolesi yaptilar bizi 70 senedir atlantigin.
s400 u rusya bize kendimizi savunalim diye verdi bizde onu rusyaya karsi kullansin diye ukraynaya verelim oylemi.
bundan bizim cikarimiz nedir ki boyle parlak bir dusunceyi duyuyoruz sizden?
misirla iliskilerin kesilip atilmasi yanlisti, simdi yanlistan donulmusse iyidir,
misirla akdenizde libyayla yaptigimiz anlasmanin aynisini yapabilsek tadindan yenmez.
komsumuz ve butun emperyalistler bize dislerini gecirmisken, kurtulus savasimizdaki en buyuk destekcimiz rusyayla simdi butun emperyalistler dislerini gecirmeye calisiyorlarken kanli bicakli olmamizin faydalarini bilmek isteriz.Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
Yorum
Yorum