Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

GUNDWANE....

BU YAZDIKLARIMI....feci sekilde elestir....iviline ve civiline....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

cogunluk....10 000 e gideriz diyor....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Guerra
        Kadrolu
        • 02 Ağustos 2011
        • 5561

Sevgili Kuzu tırların son durumu nedir????

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

Guerra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Sevgili Kuzu tırların son durumu nedir????
          elimde 4 kademe KENE vardi....3 kademesinde dun kari aldim....

1 kademe ile devam ediyorum....

YARIN PAY VADELILERDE VADE SONU....oynaklik normal....sabah 11 gibi...ikinci KENE kademesini yeniden cakarim...

Yorum

• Misafir

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            cogunluk....10 000 e gideriz diyor....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

YEREL SECIMLER....BORSACI BIZLERI SOYLE ETKILER...SIMULASYONLARIM ONUMDE....

eger....

AKUPE ANADOLUDA KI SEHIRLERIDE KAYBEDERSE....GUVEN OYU ALAMADI DEMEKTIR....6600 yolda....

digger SONUCLAR....borsayi etkilemez.

secime short girecegim asikar....IMKANSIZA OYNAMAK....KAREKTERIMDE VARDIR.

Yorum

• Tuncer
                Tecrübeli
                • 03 Mart 2022
                • 2825

Kuzu hocam sen ne diyorsun

Ben hala büyük ralli gelecek hazirandan sonra diyorum

Lakin önce çökmeli diyorum

Bugünkü hareket gayet normal ben reis olsam seçime mutsuz borsacılarla gitmem hele ki oylar bıçak sırtıysa

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Kuzu hocam sen ne diyorsun

Ben hala büyük ralli gelecek hazirandan sonra diyorum

Lakin önce çökmeli diyorum

Bugünkü hareket gayet normal ben reis olsam seçime mutsuz borsacılarla gitmem hele ki oylar bıçak sırtıysa
                  seninle ayni gorusteyim tuncer.....

ikimizin usaglardan ayrildigi yer....onlar diyorki....cogunlugu....once 10 000....

dolar bazlida....21 gunnukle 55 gunnuk...grafimda opustuler...anlami...burada tutuyorum....tutuyorum emme....GOTUM CIKIYOR...

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

GENELE....

lem ipneler....gundwane duhul....siz demiyormuydunuz secime kadar tayyip piyasayi paraya bogar....

secimden sonra paralar ucar....

lem gus beyinliler....PARALAR UCACAKSA.....

BORSA...hangi para ile feyzaya gidecek....akklievvel deyyuuzzlar....ha ha ha...bunada gundwane duhul.

borsada....GOTUM CIKIYOR...bir deyimdir...kuzu kufuretti demeyin gene...zaten adim cikmis.

yani zorluyorum....zorluyorum....sicacak biseyim cikmiyor....

MEVLANA CELALEDINI RUMI....yaziyor kitabinda bunu....

Kadin ve hizmetcisini....

hizmetci essegi ile seks yapiyor...alistirmis essegi....emme...essegin pipisine halkalar takip boyunu kendisine gore ayarliyor hep...korkunc zevkler aliyor...birgun patron ev sahibi Kadin gizlice bu durumu seyrediyor....apis arasi firat neherine donusuyor....seyrederken...

devrisi gun...secim bitiyor....ev sahibi Kadin hizmetciyi evden tarlaya gonderiyor....

essegi ve kendini hazirliyor....ALACAGI ZEVKTEN CILGINA DONMUS...halkalari takmadan essegin onune domalmis...

essek buna atlamis ve kokune kadar sokmus....KADIN OLMUS.

HAZRETI MEVLANADA....cok kufur ediyormus demeyin....SIZI ANLATIYOR.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

BILMEM ANLATABILDIM MI....ula gavatlar....ha ha ha...secimden sonra HALKALARI takmayi unutmayin....GOTUNUZ CIKAR....HA HA HA.

Yorum

• Tuncer
                        Tecrübeli
                        • 03 Mart 2022
                        • 2825

Ben sadece bizde değil globalde sert bir düzeltme bekliyorum

İngiltere bugün resmen resesyona girdiğini açıkladı

Üst üste 2 çeyrek daraldı

Brent şu hareketi bitirsin bakalım üst akıl hangi gelişmeyi patlatacak

Bu arada ysk nın açıklaması da ilginç oldu

Seçimlerin iptal edilen yerlerde tekrar seçimleri 2 haziranda olacakmış

Yorum

• Misafir

Yorum

• kurt
                            Tecrübeli
                            • 20 Aralık 2022
                            • 1361

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            seninle ayni gorusteyim tuncer.....

ikimizin usaglardan ayrildigi yer....onlar diyorki....cogunlugu....once 10 000....

dolar bazlida....21 gunnukle 55 gunnuk...grafimda opustuler...anlami...burada tutuyorum....tutuyorum emme....GOTUM CIKIYOR...

Türkiyede seçim zaferi borsaya teyit ettirilir...

1.senaryo akp oylarını arttırmış , muhalefet yenilmiş...Borsaya zafer teyit ettirmek icap eder..Borsa teyit etmezse zafere gölge düşer..

misal p.tesi ilk gün endeks küt 9400 -9500 , salı sallanır..çarşamba ve sonrası şelale ...

2.senaryo önce aşağı diyenler için..seçim sonuçları iktidar için negatif olurSA ( bence düşük ihtimal ) basılacak alıcı bu senaryoda

hazır değildir..çekingen ve ürkektir...

2.5 hafta 2200 puan türbülans olabilir...bence...

bilmem anlatabildim mi ?

haziranda rally vs..sağ kalanlar ve yüreğine korku girmeyenler için......

mal yabancıya usd bazında aşağıdan servis edilmiş olur...ve kalan sağlarla yerlide rallye katılabilir...

bence tabii......
                            Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• sonperde33
                              Kıdemli
                              • 03 Ağustos 2011
                              • 3000

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              xu100
                              285 dolar hattını kırdı ve destek yapıyor şu anda.
                              pozitif buluyorum kapanışı kendimce.
                              tahminim yukarı yönlü devam edecek, diye düşünüyorum .

kemiksiz bir %6 %6,5 yukarı potansiyeli var gibi gözüküyor, bu günkü düzeltme çok sağlıklı oldu bence.
                              hala pozitif yönlü düşünüyorum seçimden bağımsız olarak,
                              hala enflasyon hesaba katılınca düştüğümüz yerdeyiz, kalkamadık ,tepemedik bile .

kısa vadede yarın bu günden pozitif, pazartesi cumadan pozitif olacak gibi gözüküyor, kendi görüşümdür.
                              Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• guner
                                Kıdemli
                                • 28 Mayıs 2011
                                • 4864

bu bozulmadan feriştahı gelse dünyada hiçbir borsayı düşüremez.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information