Bayındır Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Bu gundi ralli fln diyor ya 6 aylık grafiklere baktim büyük kağıtların
Bataklık resmen
Mal taşıyanlar cok buyuk kayıp yaşamışlar
Aslen 2 3 yıllık enflasyonu düşersek endeskten 2000 civarlarindqyiz aşağı yukarı
Ralli nin i nin noktası bile olmamis
Yorum
-
Bir kaç gündür pozitif görünüyorlar bugün iyice belli ettiler. Kazan yeter ki sevinirim.vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHalk vakıf senin icin longladim bakalim hayirlisi
Yorum
-
Eyv kardeşim inş sen de kazanBayındır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir kaç gündür pozitif görünüyorlar bugün iyice belli ettiler. Kazan yeter ki sevinirim.
Sen yazınca baktim listemde değillerdi
Hayirlisi bakalim
Yorum
-
Bayındır,
Seçimden sonra siyasi risk olmazsa, olabilir de
Kardemire bi bak istersen
Sektör fln bilmiyorum ama grafiği
Gösterge ekranı aşağıdan delmiş afedersin milletin bi tarafına girecek nereyse
İflas fiyatında işlem görüyorlar
Anlamlı değil bu kdr dususler
Yorum
-
vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKagitlar ölmüş durumda cesede tekme atmaya başladılar
9758 ilk part long
Yarin düşüşün son günü olabilir
Su borsaya cok iyi ralli zirvedeyiz diyenin ...
Long devam sabah ki düşüşte arttirdim iyice pozlarimiTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterseçim nefesi aldıracaklar gibi ne dersin vicente
Kredililer ptesi ve dun satti bence
Yorum
-
aslında ilk ciddi tepkiyi 8650 den beklerimvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLong devam sabah ki düşüşte arttirdim iyice pozlarimi
Kredililer ptesi ve dun satti bence
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAlınacak mal basılır..basılması için çok sebeb ve kazanç vardı...
şimdi sırada basılan malların alınması var..
gerçekler ve gösterilenler farklı olacak...Rally çığlıkları atanlar ,bizi maldan kurtar diye kendi ayaklarıyla gelecekler..
ilk gösterilen uzun tatil ve faiz....devamı gelecek...yalvartmadan almaz gavur..
yarın 14.30 a kadar ve sonra farklı olabilir...MC yüksek..gavur gene malı basmış..
illaki göstereceği bir şey olacaktır...
kuzu gösterme yarışına katılabilir..Dünya çapında nede olsa
yarın gene tuzak günü olabilir..bence tabii....
Seçim ,uzun tatil ,kredi faizi vb. GÖSTERİLEN ile malda kalan azaldı..azalmaya devam ediyor..MC zamanı yazdığım gibi tepki başladı..
başlayan tepkinin önümüzdeki günlerde devam edeceğini..Ara düşüşler yapılacağını.. AMA artık düşüşlerin alım fırsatı olarak oyunun değişeceğini düşünüyorum.
Sabah açılıştan itibaren portföy yapıyorum.....
8 hisseyi gözüme kestirdim..6 tanesini aldım....
simülasyonum yanılırSA , viop ile hedge yaparım...
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum

Yorum