guner Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
iste bu yazi bile...BU ULKENIN NOTU ARTIRILAMAZ....HERSEY ILIZYONDA....diyor.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
-
tuncerim....Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam sence bunların bir planı var diye mi yine rezerv yakıyorlar
Yoksa bu memed de mi tırt çıktı
Mb reservleri çok hızlı düşüyor bilemedim bu kadar da cahilce iş yapmazlar diyorum ama
borsada....SIRKET SAHIPLERINE PARA AKTARIYORLAR....halkta birikmis parayi onlarda topluyorlar....
onlarda bu paralarla yeni yatirimlar yapsinlar diye....
bu dogru....
bende yardim ettim...HEDEF FEYZA topigimle....emme....yeter artik yaw...HALKI KOMPLE SOYMAYA DONUSTU BU IS.
cunki....
sirket sahipleri....boyle hevadan para kazanmayi birakipta baska bi is yapmazlar....EMME BASMA TULUMBA.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
degerli dostlarim....
yazilarim gercekten rahatsiz edici mi....bir sure susasyim mi....nisan 15 e kadar.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
niye susacan kuzu.?
rahatsız olan yok.
zevkle okuyoruz.
Türkiyede bu nas olayından sonra her şeyin fiyatı dolar bazında artmaya başladı.borsada öyle.
bir başka döneme girdik.bu durum bist 470 usd ye kadar da gidecek görünüyor.
buradan ev satan amerikadan alıyor.
amerika ile ev fiyatlarımız ayni oldu.
yakında asgari ücretimizde olur.
Yorum
-
Yazın sayın kuzu hazretleriguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterniye susacan kuzu.?
rahatsız olan yok.
zevkle okuyoruz.
Yorum
-
kuzumguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterniye susacan kuzu.?
rahatsız olan yok.
zevkle okuyoruz.
Türkiyede bu nas olayından sonra her şeyin fiyatı dolar bazında artmaya başladı.borsada öyle.
bir başka döneme girdik.bu durum bist 470 usd ye kadar da gidecek görünüyor.
buradan ev satan amerikadan alıyor.
amerika ile ev fiyatlarımız ayni oldu.
yakında asgari ücretimizde olur.
bu konuya bir kelam et...bu ne iş.?
Yorum
-
ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite
Yorum
-
Devammm Kuzu Hazretleri...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdegerli dostlarim....
yazilarim gercekten rahatsiz edici mi....bir sure susasyim mi....nisan 15 e kadar.
Yorum

Yorum