Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
doları vioptan almak daha mantıklı olur mu makas yok orada arada 0,75 kuruş fark var nisan sonu vadeli ama viop nemadan alınan faiz onun daha fazlasını telafi ediyor
Ulenn guzu hazretleri, usaklari biraz ara verem mi, sole yapiverem mi gibi soylemlerle tehditvari soylemlerle uzuyorsun. Ne ulen bu usaklar pustmu, meyhanede pust birakir gibi birakip gitcen. Gelmiyeyim oraya varya sivri topuklu pabucumun ucuyla tepigin onunde oynatirim alimallah. Sizin ordaki seherdeki bir kari ortaligi yikiyor senin ondan bile haberin yoktur. "NEVER, NEVER, NEVER ENOUGH, ....." KEEP GOING BOY.
seçime kadar trend aşağı olabilir...( sonrasıda kolay olmasada , düşerek kendine iskonto alanı açan borsayı o zaman değerlendiririm..Misal destekler ,direnç olabilir..
bence tabii...
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Sayın URANACUS un grafiği güzel benim bakış açım ve tecrübeme göre ralli 5 hafta devam sonrasında durmamak lazım, esasında piyasa bitmez primliden primsize geçiş olur
8 şubatta 5 haftalık ralli demiştim topyekün olmasada güzel yükselişler oldu bana göre rallide son günler esasında düzeltme başladı olay illüzyondan ibaret senetler patinaj çekiyor temkinli olmak lazım
Yorum