Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onemli uyari...ben...YATAY TRENDEYIZ..

dedigimde....herkesin YATAY TREND nedir oldugunu bildigini varsaydigim ucun...YONLENDIRME YAPMADIM.

ama anliyorum ki....bazi dostlarim....YATAY TREND nediri bilmiyor....

YATAY TREND....

HEDEF FEYZA....ile en az 10 kat...20 kat...100 kat cikmis kaartlar....YATAY TREND e girer ve KONSOLIDE olurlar....yani CIKISI hazmederler....

YATAY TRENDDE....rallyler vardir....bu rallylerde bazi kaartlar feci cikis yapar....bazilari duser...bazilari yerinde sayar....endeks rally de....maksimum yuzde 25-30 cikabilir....

YATAY TRENDDE KAART ALINIR MI....

tabiiki alinir....cikacak kaartlari bulursan alacaksin...BU ALISLAR TRADE UCUNDUR....YATMAK UCUN DEGILDIR...YUZDE 25 DE HEPSINI GERI BASARSIN....VE BEN ALDIKLARIMI GERI BASTIM 9200 ENDEKSTE...

bu kaartlarin graflarini astim....RADARIMDALAR DEDIM....ALAKO...SASA...EREGLY....SISE...vesaire.. ..ALIN DIYEMEM....ve demedim....karari siz vereceksiniz....cunki hangileri cikacak bilemem....ALIN DESEM...VE CIKMASALAR....BENI OYARSINIZ....OYA GIBI.....ha ha ha....

niye 9400 zirve dedim....

cunki....7200 dipti....carp bunu maksimum yuzde 30 cikisla...ne ediyor...9400 ediyor....carp bunu minimum yuzde 25 le....9000 ediyor....ben ise 9200 de kapattim...TANIMLADIGIM YATAY TRENDE....yuzde 100 uygun hareket ediyorum.

oyle ucacak....kacacak....millet mala hucum ediyor gibi goygoylar...kuzu ya...VIZGELIR TRIS GIDER...bilimsellik esastir.

evetttt.....HERKEZ BIR IRAHATLADI....dusemez....kuzu hayal goruyor...ERKEN SATTI....darken....

gotustu yere dustuler......vayyy be bu kuzu nemenem bir ipneymis...NE DIYORSA O....

DIYEREK....GOTUMU YALADILAR....8800 U GORUNCE....kaybettikleri AKILLARINI yeniden bulup....

AGAM POHUNU YIYEM....BIR DAHA SOZUNDEN CIKAN IPNEDIR....diye....yemin ediyorlar...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

bunnar baaa....DIRENDI....ERKEN SATTIN MALLARIMIZI DIYE INIM INIM INLERKEN.....

NEYI BILMIYORLARDI....BILANCOLARINI ENFLASYON MUHASEBESINE GORE ACIKLIYACAK SIRKETLERI...

KAFALARINI GUMA GOMMUS DEVEGUSLARI.....birde baa....sen turkiyede deelsin....burayi bilmiyorsun diye gendilerine dayanak buluyorlardi...

lem ipneler....SIZ TURKIYEDESINIZ EMME....ENFLASYON MUHASEBESINDEN HUBARINIZ YOK....KUZU NUN VAR EMME....BLANCOLAR ACIKLANMADAN SATTI.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

LEEEN OLUM...KUZU OLMAK KOLAY MI....saniyorsunuz....

DEEELLL ULEN.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

2023....turkiye yuzde 4 buyudu....

2024....turkiye yuzde 2 buzusecek.....bu buzusme....takastaki citibanki satisa zorluyacak...

soru su....neden yuzde 4 buyudu....neden yuzde 2 buzusecek...

gelecegi.....bu sekilde dizayn edemiyorsan....sen nasil kuzu olacaksin....

EGER....BIRILERI BENIM GIBI....YUZDE 2 BUZUSECEKI HESAPLAMISSA....SUAN SATIYOR BORSADA....EN AKILLI OLANLARI....EMEKLILIK FONLARIDIR...HEPSI DOSUYOR BORSADA....KUZU BUNU GORUYOR....

Yorum

• altınorta
            Katılımcı
            • 09 Ekim 2013
            • 197

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Kapalı çarşı dolar artı 3

2 gündür garip işler dönüyor

Bakan konuştuğundan beri
            Döviz vadeliler de makas ondan açmış demekki
            Yüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.

Yorum

• altınorta
              Katılımcı
              • 09 Ekim 2013
              • 197

Kuzu emmi ne menem bişeysin sen ya, vallahi x de filan yazsan milyon takipçi yapardın.

Yorum

• guner
                Kıdemli
                • 28 Mayıs 2011
                • 4864

bu günkü grafik hakkım....

bist 100

15 dk

hedefler peryoduna göre farklı.
                burada bir indikatörüm dip verdi.
                hedef veren 8600 veriyor
                yani buna göre iş yapılırsa-15dk
                düştükçe bist kademeli toplanır.
                belkide direkt kalkar buradan.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

HEDEF FEYZA....hangi instrumanda var....DOLAR-TL de...rally var....

enflasyon yuzde 65....faizler yuzde 50 ise....DOLAR-TL RALLY YAPAR....

BENDE SIZI RALLY DE OLAN...HAKIKI RALLYDE OLAN KAARDA SOKTUM...NE O KAART....DOLAR-TL....RALLY DE....SECIMDEN SONRA FEYZADA.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

altınorta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Kuzu emmi ne menem bişeysin sen ya, vallahi x de filan yazsan milyon takipçi yapardın.

burada elit insanlarla beraberim....biliyorsun....benim agzim bozuk....1 milyon takipci...BENI ZORLAR....

burada beni canigonulden seven....yillardir benimle olan...OZEL INSANLAR VAR...sizin gibi...ortaklarim var...

AZ INSAN....EMME BILGILI INSANLA OLMAK ESASTIR.

Yorum

• altınorta
                      Katılımcı
                      • 09 Ekim 2013
                      • 197

Senin ki 23.000 de kalmış

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

EVETTT....OTORITEM SAGLANMISTIR.....

artik taze fasulye ve biber dolmanin faideleri hususunda ahkam keserim diye derin bir nefes aliyordum ki....

bu gicik tuncer....brent petrol gidiklamis....

NE ZAMAN....MEHDI PUTIN ONU....120 YE CAKACAK....

HAZIRANDA TUNCER....HAZIRANDA....

lem bir durda bir nefes alayim deyyuz....

eeee cakarsa 120 ye....bize ne olur....sorma ulen deyyuz sorma....herseyi ben mi dusunecegim....gelecegi ben mi planliyacagim.

endeks 5700 darken haziranda....bununla mi baglantili....

uyyy tuncer uy....

ula bir birak...NEFES ALAYIM.....KUZU OLMAK COK ZOR YAW.

Yorum

• Tuncer
                          Tecrübeli
                          • 03 Mart 2022
                          • 2825

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          EVETTT....OTORITEM SAGLANMISTIR.....

artik taze fasulye ve biber dolmanin faideleri hususunda ahkam keserim diye derin bir nefes aliyordum ki....

bu gicik tuncer....brent petrol gidiklamis....

NE ZAMAN....MEHDI PUTIN ONU....120 YE CAKACAK....

HAZIRANDA TUNCER....HAZIRANDA....

lem bir durda bir nefes alayim deyyuz....

eeee cakarsa 120 ye....bize ne olur....sorma ulen deyyuz sorma....herseyi ben mi dusunecegim....gelecegi ben mi planliyacagim.

endeks 5700 darken haziranda....bununla mi baglantili....

uyyy tuncer uy....

ula bir birak...NEFES ALAYIM.....KUZU OLMAK COK ZOR YAW.
                          Ben 90-95 arası 55-60 a vuracaklar diyorum ama haziranı beklemeden global ile vuracaklar sonra dip konsolidasyon hazirandan sonra ralli diyorum

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

COK ONEMLI UYARI....TURK HAVA YOLLARI...

BUNDAN 2 YIL ONCE....UKRAYNA SAVASI CIKINCA....AVRUPA VE AMRIKININ URUS HAVA SAHASINDA TICARI UCAKLARI YASAKLAMASIYLA....

YAZMISTIM....

DEMISTIM KI....TURK HAVA YOLLARI AL 5 YIL YAT....

ben kendimi bu yazimla sorumlu hissediyorum....

o kardeslerime....simdi diyorum ki....

hava yollari onumuzdeki 5 yilda gorebilecegi en yuksegi gordu...ARTIK PORTFOYDE TUTULMAZ.

ILERDE...BENI SUCLUYAMAZSINIZ....gorevimi yaptim....alin dedigim gibi...satin dedim.

Yorum

• Tuncer
                              Tecrübeli
                              • 03 Mart 2022
                              • 2825

Adamlar ereğlide malda kalınca bofaya raporu değiştirttiler gibi geldi bana

Resmen iki günler mal çıktılar

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

cok onemli uyari.....SECIMDEN SONRA....5700 ENDEKSTE MAL ALABILMEK UCUN NAKIT YARATIN....

VAYY KUZU....hickimse bele birsey demiyor....

demedikleri ucun olacak....

5700 tl endeks dimek....dolar-tl 57 panginot....endeks 1 dolar endeks dimektir.

buda....

benim....

HEDEF FEYZA-2....

TOPIGINE BASLAMAM DIMAGTIR.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information