vicente Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Genel ortalama kara gecti sadece 1 parti diptekileri kar aldim kapanış 9000 uzeri olursa devam ederim longavicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster9800 5. Parti ort 10bin civarına geldi
Hala bitik bi dünya büyük kagit var
En basi da thy!
Yorum
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
altın bu aylık grafikle bence 1370 usd ye gider..Borsatar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOns altın aylık.
Tobo yukarı kırıyor.
Düzeltmeler olsa da hedefi 3500-4000 dolar.
Bu süreç 2 yılı bulabilir.
Yorum
-
SIMULASYON-A....
iki OBO.....MAKATLAR NEDENIYLE....BANKALARIN MAKATLARI DOLUYDU...BUGUN BOSALTIYORLAR....
HEDEFI....8000 DIR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SHORT POZIZYONLARIMI....2 KATINA CIKARDIM....
1 KADEME....reverse yapmistim 300 puvan zararla....9900....
2 kademe.....bugun actim....10 000 de....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bence short pazartesi açılırdıkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSHORT POZIZYONLARIMI....2 KATINA CIKARDIM....
2 kademe.....bugun actim....10 000 de....
yarın akşam fitch var illa gazlama yaparlar hocam
Yorum
-
Eskiden olsaydı Butcher gelirdi 1 butunu almaya....;)kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSHORT POZIZYONLARIMI....2 KATINA CIKARDIM....
2 kademe.....bugun actim....10 000 de....
Yorum
-
teknik falan çalışmaz bu tekel borsadaURANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
normalde düşmesi lazım fitch var diye tuzak görüntüsü yapıp yukarı sürdü
ama hacim ve güçlü alımlar yok
bana göre pazartesi iş belli olur
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
SIMULASYON-A.....
HERZAMAN....BIR SELLELE ILE....OBO DIBINE ULASIR....OBO DIBI 8000....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Long devamvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGenel ortalama kara gecti sadece 1 parti diptekileri kar aldim kapanış 9000 uzeri olursa devam ederim longa
Hala bitik bi dünya büyük kagit var
En basi da thy!
Ptesi bence de büyük gün
Yorum
-
Yorum
-
dur simdi yaff Tuncer, "cingenenin kari bosadigi vakitde" parazit yapma be kardes.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam trump geri gelir mi
Yorum

Yorum