Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Tuncer
    Tecrübeli
    • 03 Mart 2022
    • 2825

Tamam da hergün 1 milyarı kim satın alıyor

Onu da desene

Ky deme düşer bayılırım

Yorum

• vicente
      Yasaklı
      • 22 Kasım 2020
      • 2458

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Tamam da hergün 1 milyarı kim satın alıyor

Onu da desene

Ky deme düşer bayılırım
      En az yarısı ky
      Yeri geliyor 1 m ben alıyorum
      1 oto parası 1 m
      2013 bist 5 usd iken 930 tl idi
      Su an 9100
      2013 usd 1.7 iken şu an 31.35
      Bi ülkenin borsasi koskoca 11 yılda dolara karşı nasıl olur da yarı yarıya değer kaybeder be akilsiz akgundi
      Bu clio 20 bin etmiyordu 10 yıl önce 1.3 milyon olmuş adam kalkmis bisti övüyor

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Bazı şeyler artık çok sıkmaya başladı.Belkide yaşlanıyorum.. Bilmiyorum..
        Dön dolaş aynı şeyler.
        Dön dolaş temcit pilavı gibi..
        5 tl dolarda batacaz diyen adama laf anlatıyoruz anladı sanıyorsun bi bakıyorsun 12 tl de aynı nakaratları tekrarlıyor
        30 olmuş hala aynı şeyleri söylüyor..
        2000 borsada borsadan uzak durun diyen adam 9500 olmuş mevduatın faidelerini anlatıyor falan..
        Şaka gibi durumlar..

Öteki köyde zaten bir süredir yazmıyordum..Bir daha da yazmayı düşünmüyorum..

Burası da yormaya başladı beni ..

Gerek 2.5 dolar gerekse 3 civarı hareketler ve kırarsak ne olur u defalarca yazdım.Beklentimi de yazdım..
        2 senedir falan kıvırmadan öyle de olur böyle de olur ama işte şurasını kırarsa böyle öteki yeri patlatırsa böyle demeden up up up up dedik..
        Bu süreçte 9500 e geldik.

Kuzu başkan bir süreliğine bana müsade yani..Kalın sağlıcakla.

hayir....gidemezsin....bu hukumeti en iyi sen anlatiyorsun....

peki....sor kendine....hem oteki koyde....hemde burada sana KIZANLAR kimler....

KUL HAKKI OLANLAR....

SENI UYARDIM....3 DOLAR ENDEKSE GELDIK....BURASI FEYZA....CIKIS BITTI....insanlara MAL ALIN DEME dedim....sebeb....YATAY TRENDE GIRDIK....IN CIK 3 DOLAR BIR YIL DEDIM....

YATAY TRENNDE MAL ALIN DIYEMEZSIN....

kaartlarin yarisi cikarken....obur yarisi duser....veya yerinde sayar...adamin 10 000 dolari ile o mali almissa....yerinde saydigi ucun...satsa 5000 dolar ediyor...

iste bu adamlar sana gicik oluyor....bir ozur dilemen yeterlidir...

seni bu yuzden defalarca uyardim....KUL HAKKINA GIRME DEDIM....

sen benim bu topikte....MAL ALIN DEDIGIMI GORDUN MU HIC....DEMEM...yatay trend bu dedim...anlami TRADE ET....KAART SEC TRADE ET....SORUMLULUK ALMAM....KAART ADI YAZMAM DEDIM...

HEDEF FEYZA TOPIGIME GIT....ne diyorum....MAL ALIN...NE ALIRSAN AL...MAL ALIN...ENAZ 10 KAT CIKMADAN SATMAYIN DIYORUM....3 DOLAR ENDEKSE GELINCEDE....SATIN FEYZA BITTI DIYE TOPIK ACIP....beni sucluyacak hicbir sebeb birakmiyorum....

ben seni birakmam....bi kac gun dinlen gel...senin yerine ben ozur dilerim.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          ne ralli oldu be
          Beyno hala ralli malli dio
          Endeks -1 tum endekse yön veren kağıtlar ort -3 dustu
          Çoğu kagit 8000 seviyesinin altında
          lem olum bulasma buna....BENI YORUYORSUN....irahat dur gavat...bu bana hazirana kadar lazim....haziranda senden cok ben bunu cildirtacagim....ikide bi kusuyor.
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

genele....

degerli dostlarim....gundwane....benim deger verdigim bir insandir....her insan gibi....benimde onunda....farkinda olmadan yaptigimiz hatalar vardir....ikimiz Adina...sizden ozur diliyoruz...

hedef 300 000....daha sonar hedef feyza topigimde....benim en buyuk yardimcimdi...BUYUK HIZMETLERI OLDU....

bir insani.....sevabi ve gunahi ile birlikte SEVMEK....esastir.

Yorum

• gundwane
              Tecrübeli
              • 18 Ağustos 2011
              • 1921

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              hayir....gidemezsin....bu hukumeti en iyi sen anlatiyorsun....

peki....sor kendine....hem oteki koyde....hemde burada sana KIZANLAR kimler....

KUL HAKKI OLANLAR....

SENI UYARDIM....3 DOLAR ENDEKSE GELDIK....BURASI FEYZA....CIKIS BITTI....insanlara MAL ALIN DEME dedim....sebeb....YATAY TRENDE GIRDIK....IN CIK 3 DOLAR BIR YIL DEDIM....

YATAY TRENNDE MAL ALIN DIYEMEZSIN....

kaartlarin yarisi cikarken....obur yarisi duser....veya yerinde sayar...adamin 10 000 dolari ile o mali almissa....yerinde saydigi ucun...satsa 5000 dolar ediyor...

iste bu adamlar sana gicik oluyor....bir ozur dilemen yeterlidir...

seni bu yuzden defalarca uyardim....KUL HAKKINA GIRME DEDIM....

sen benim bu topikte....MAL ALIN DEDIGIMI GORDUN MU HIC....DEMEM...yatay trend bu dedim...anlami TRADE ET....KAART SEC TRADE ET....SORUMLULUK ALMAM....KAART ADI YAZMAM DEDIM...

HEDEF FEYZA TOPIGIME GIT....ne diyorum....MAL ALIN...NE ALIRSAN AL...MAL ALIN...ENAZ 10 KAT CIKMADAN SATMAYIN DIYORUM....3 DOLAR ENDEKSE GELINCEDE....SATIN FEYZA BITTI DIYE TOPIK ACIP....beni sucluyacak hicbir sebeb birakmiyorum....

ben seni birakmam....bi kac gun dinlen gel...senin yerine ben ozur dilerim.
              Pes yani kuzu.
              Sende bunu diyorsun ya..
              2013 2020 arası öteki köyde mevduat topiğinde hisseciler ile az dalaşmadık.
              20 dolardan 13 dolara düşmüş hissede nasıl kazandığını anlatıp yarım aklı ile mevduatçılarla dalga geçenler vardı.
              O zaman insider olmadan borsada TA ile falan bi poh kazanılmayacağını anlatıyorduk.
              2021 den itibaren herşey değişti.
              Neye elini atsan yürümeye başladı.
              2022 den itibaren 1500 borsadan itibaren hem orada hem burada "borsada düşüş imkansız" sloganı ile yazdım durdum.
              Borsa tabikide düşerdi..
              Bunu en aptalı bile anlardı..
              Anlamadıkları yüzyılda bir gelen APTALLARA para kazandırma rallisinde olduğumuz idi..
              Ne alırsan ne kadar alırsan al gidiyordu..
              Kimsenin hakkına girdiğimi sanmıyorum.
              Kimse benim dediklerim yüzünden borsada battığını falan sanmıyorum..

YANİ ÖZÜRDİLENECEK BİRŞEY YAPTIĞIMI SANMIYORUM..

Ki özürdilemekten çekinmeyen adamım..
              Burada bir kaç büyük hisse adı dışında hisse yorumum pek olmadı.O gitti bu gitmedi öteki az gitti bu çok düştü..Olabilir..Borsa yorumladık/yorumladım ..Düşmez bu borsa en fazla düzeltme yapar kaldığı yerden devam eder dedim..Öyle de oldu..
              Yok efendim thyao 265 den ağustos da alan mış da bilmem neyi 8500 den alan mışda..
              Ben geçen ağustosdan itibaren mi yazıyorum ??

Gıcık olmak isteyen devam edebilir kuzu..Bundan gurur duyarım..Herkesin sevdiği adam hiç bir zaman olamadım..Olmak da istemem..

Hiç bir zaman TA yı tanrılaştırıp adına yorumlar yapıp da çıkmadı mı da suçu tanrı ya atma ********liğinde de bulunmadım..

Eğmeden bükmeden yazdım..

Tekrar ediyorum..Kimsenin kul hakkına girdiğimi sanmıyorum..En en en en en fazla beni dinleyip 265 den thy alan adam 280 de 6 ayı mevduat getirisi altında geçirmiş olabilir ..AMA KİMSEYİ BATIRMADIM..

Yorum

• gundwane
                Tecrübeli
                • 18 Ağustos 2011
                • 1921

Dediğin bir konuya katılıyorum burada yorum yapmak sorumluluk almaktır..
                Haklıydın..
                Bende bu durum artık özel hayatta da karşıma çok çıkmaya başladı..
                Bir kaç ey evvel spor salonunda birisi ile laflıyoruz dolar düşmez falan dedim..29 falan idi dolar.
                Gitmiş dolar almış adam..Ne kadar dedim ..Evi satmış 5 milyon onu yatırmış..abovv dedim içimden..
                Seçim sonrası..
                Konuştuğum bi hatun vardı birden bire sabah 9 da aradı..
                Babasının dolarları varmış Bu da almış çantasına koymuş eminönünde dövizcinin önünde..Ben satmak istemiyorum ama babam seçim sonrası faiz artacak dolar çakılacak diye bana verdi sat diyor dedi..
                Bende satma dursun yok öyle bişi dedim..Sattırmadım..
                Sonra düşündüm..
                Kızı az buçuk tanıyorum babasını ise HİÇ..Babasının hayatı boyunca biriktirdiği para idi belki..
                Bunlar beni yormaya başladı..
                Bu sorumluluk beni germeye başladı....
                Forum işi germeye başladı..
                Hatta borsaya ayırdığım zamanı bile azaltmaya karar verdim.
                Sabah 1-2 saat bakacağım birde akşam kapamışa bakarım..Yeter...

O yüzden biraz mola..

Kimseye bozuk falan değilim..(evet vicente de dahil ...)

Neyse hakkınızı helal edin..Benden de helal olsun.

Yorum

• istinyetilkisi
                  Aktif
                  • 12 Temmuz 2016
                  • 273

Yorum

• guner
                    Kıdemli
                    • 28 Mayıs 2011
                    • 4864

Grafiklerimi aldım gittim.
                    Artık grafik yok.
                    Şimdi 8.20 işc ye ne dersiniz.?

Yorum

• kemal erdem
                      Aktif
                      • 15 Mayıs 2009
                      • 224

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Sasa 1000 olcakci dolandirici aksigir
                      Otel ucak biletlerine git bak 1 yılda thy 100 artmis cok iyimis

Şubat vadenin topal ördeği thy poz gereği bu kdr kotu performans gösterdi ise yarına cok hızlı başlayıp geri kaldığını telafi etmeli
                      bu nasil bir uslup terbiyesiz karasigir?

hergun satir aralarinda kotu karilar gibi bir kufur sokusturdugun gundwane,

efendi efendi sana cevap veriyor hic kufur etmemissin gibi.
                      Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
                      Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
                      Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
                      Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
                      Yunus Emre

Yorum

• hayalım
                        Tecrübeli
                        • 27 Şubat 2009
                        • 822

Lem guzu, s....ret gudawindiyi ( Queensland ile NSw sinirinda bi seher). Onun yerini beni destekle bak nasil doktururum herseyi. 10 numara, 10 numara. Sal yakasini, affini gabul et.

Yorum

• guner
                          Kıdemli
                          • 28 Mayıs 2011
                          • 4864

enflasyon daha bitmedi.
                          abd 10 yıllık faizleri %7 yi görecek.
                          dolar indexi 130
                          parite 0.85
                          dolar tl 60
                          o zaman işte enflasyonda tepeyi görecez.
                          enflasyonist ortamda da kısa vaadeli düşseler bile (saatlik grafiklerde)sonra borsalar 99 çıkışını yaparlar

Yorum

• vicente
                            Yasaklı
                            • 22 Kasım 2020
                            • 2458

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Dediğin bir konuya katılıyorum burada yorum yapmak sorumluluk almaktır..
                            Haklıydın..
                            Bende bu durum artık özel hayatta da karşıma çok çıkmaya başladı..
                            Bir kaç ey evvel spor salonunda birisi ile laflıyoruz dolar düşmez falan dedim..29 falan idi dolar.
                            Gitmiş dolar almış adam..Ne kadar dedim ..Evi satmış 5 milyon onu yatırmış..abovv dedim içimden..
                            Seçim sonrası..
                            Konuştuğum bi hatun vardı birden bire sabah 9 da aradı..
                            Babasının dolarları varmış Bu da almış çantasına koymuş eminönünde dövizcinin önünde..Ben satmak istemiyorum ama babam seçim sonrası faiz artacak dolar çakılacak diye bana verdi sat diyor dedi..
                            Bende satma dursun yok öyle bişi dedim..Sattırmadım..
                            Sonra düşündüm..
                            Kızı az buçuk tanıyorum babasını ise HİÇ..Babasının hayatı boyunca biriktirdiği para idi belki..
                            Bunlar beni yormaya başladı..
                            Bu sorumluluk beni germeye başladı....
                            Forum işi germeye başladı..
                            Hatta borsaya ayırdığım zamanı bile azaltmaya karar verdim.
                            Sabah 1-2 saat bakacağım birde akşam kapamışa bakarım..Yeter...

O yüzden biraz mola..

Kimseye bozuk falan değilim..(evet vicente de dahil ...)

Neyse hakkınızı helal edin..Benden de helal olsun.
                            Akıllı olsaydın akpropaganda uğruna gerçekleri saptirmasaydin böyle olmazdı
                            Beni iyi tanırsın cok eskiden benle iddialasilmaz benim dediğim er ya da geç cikar
                            Iddialasmasaydin sasa da donu kaybetmicektin
                            Yani şunu diyim biraz müsade etsem biraz sussam ekonomi çok iyi harika akp diyeceksin
                            Kardeşim bir çevrene dön bak
                            Iyiniyetli biri olduğunu eskiden biliyorum ama nerden tutuldun bu fikirlere ilginc
                            Bak dost uyarısı
                            Bu tip çok insan tanıdım
                            İktidarı övmek uğruna gerçekleri saptırmaya çalışan
                            Yalnizlastilar dışlandılar mutsuz oldular aileleri bile burun kıvırdı
                            Sen de de var bu
                            Net tespitim
                            Yok dersen yalan söylersin
                            Dislaniyorsun sosyal hayatında da
                            Senin hakkım 2. Bir analiz de yapayım ilki yukarıda di
                            Uzun zaman çok büyük zararlar etmişsin borsadan dolar a kısa açmışsın yıllarca
                            Son 2 3 yılda dolarin enflasyonun çığırından çıkmasıyla bizim ölü kagitlar da bu furyaya katılmasıyla zararlarını telafi etmişsin
                            İşte senin akp yi hep bi övme psikolojinin sebebi bu
                            Ama şöyle 10 yıllık bir grafige baktığında borsanın artmadigini çok net gorursun
                            Basit bir clio örneği 20 binden 1.3 milyon
                            Bak seçim sonrası ben de arabamı değiştirdim
                            Hatırlar herkes 9000 hedefimi sağlam kazandım o dönem
                            1 milyon verdim sıfır bi arabaya
                            Simdi sıfır araba aliyorsun borsadan kazandığın parayla sevinmen lazim dimi harika birsey
                            Değil
                            Arabanın ederini baktim 100 bin etmiyor Almanya da
                            Tarafsız ol doğru ol uyarılarımi dikkate al psikolojik bunalıma gireceksin yakında değişmezsen

Yorum

• vicente
                              Yasaklı
                              • 22 Kasım 2020
                              • 2458

Bir ağır yanilgin da su
                              Bu ettiğin zararları akp tarafından geri getirildiğini saniyorsun
                              Bak 3 yıl önce çevreme ekonomi batacak batik ekonomilerde borsa 1000 ler de fln kalmaz bir şekilde girin dediğimde
                              Git ya başımızdan borsaya girilir mi diyen adamlar şimdi bana şu kağıdı al diyorlar
                              Borsayı akp nin çıkardığına inanıyorsun
                              Bak geçen gün eregli temettu açıklandığında
                              Dakikalar içinde 50 bim twit atıldı
                              Olum tüm Türkiye borsada uyumuyor insanlar gece kalkıp kap nöbeti tutuyorlar
                              Borsayi bu talep çıkarttı yine cikacak düşe kalka 12 de olcak 20 de olcak
                              Ama reel getiri mi asla olmayacak akp olduğu surece

Yorum

• vicente
                                Yasaklı
                                • 22 Kasım 2020
                                • 2458

3 yildir borsaya gelen bu 8 milyon insanın bilgisayar klavlererine gidip Bak f5 tuşları calismiyor surekli yenile yenile tuşuna basmaktan
                                Rahmetlinin filmindeki mr.dortnal sıcacık mi diye bok nöbeti tutuyorlardi bunlar da kap nöbeti tutuyorlar uyumuyorlar

Yorum

Working...
                                X

Debug Information