Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
NE DIIRR.....
kuzu diir....BU SEFER TARRAGIMI YIYECEKSIN DIIR....
TREND CIZGISINA YONELDIM....senin OBO lari ikip atacagim diirrr....ODUN DOTUNE GARISTIMI IPNE DIIRRR....
BAAA DIIRRR HAAA....GRAFLARI CIZAN BAAA DII HAAA....IKIK.
SEBEB NEYMIS....fitch gotune nisadir surecekmis....gavata bak...gotune degilde fitchin nisadirina guvenip...baaa meydan okuyor....vayyy gotos vayyy....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
DURURMUYUM....
HEMEN CUGAP GONDERDIM....
LEM IPNE...dedim...makatindaki KENE leri bosaltiyorsun....YARIN BANKALARDA MAKATINA GIRECEGIM....SHORTU ARTIRACEGIM....
post a pic
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
CUGAP VERDI....
FITCH KARARI GELSIN SAA GOSTERECEGIM....dedi....
cugap verdim....NEYI GOSTERECEKSIN IPNE...GOTUNU MU....diyelim fitch...TURKIYE EKONOMISI BI NUMORO DEDI...kim inanirda gelir lem....amcikagizli.
butun gavurlar....
GRI LISTEYE ALINMIS bir ulkeye....YATIRIM YAPMAK UCUN KUYRUKTA...YASSAK ULEN GRI LISTEYE GIRMEK.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
EEE TEMAM...GAVUR GELMEZ EMME...ben icerdeki enayiye gomerim....
dedi....
eee temam....beraber gomelim dedim...SEN CIKAR GOM....BENDE INERKEN GOMEYIM....
dedim....
ANLASTIK....artik ehbabiz...kufurleri geri aldik...ENAYI TOKATLAMAK YETERLI.
SELE....ELIPSLER....IKI GUN CIK....TEK GUNDE HEPSINI GERI VER...ONCEDENDE YAPTIK BUNU....
Yorum
-
INCIK ANLASTIK ANLASMASINA EMME....
ODA IPNE....BENDE IPNE....
bu anlasma neaddin saglam.....usaglar....bu anlasma saglam olabilir mi sizce.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterINCIK ANLASTIK ANLASMASINA EMME....
ODA IPNE....BENDE IPNE....
bu anlasma neaddin saglam.....usaglar....bu anlasma saglam olabilir mi sizce.
Senden önce gömmeye başlar
Yorum
-
Hazirandan sonra benceguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe shortu artık.
27000 rallisi başlıyor.
O zamana kadar mutlaka derin bir hızlıca düzeltme bekliyorum
Bu iş böyle el ele kol kola olmaz
Cümle alem malda……
Yorum
-
Haftalık Bist100 de geçen haftanın kapanış değeri olan 9097.15
üzeri bir haftalık kapanış , gelecek hafta için bende olumlu beklenti oluşturur.
Yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi riskini kendi yönetsin.
Yorum
-
2 yildir burada yazıyorum
Dediğim ana unsur neydi
Endeks cok ucuz ama geri kaliyor surekli
Neden geri kaliyor
ACIGA SATISIN yasak olduğu sanılan yerde bademlerin hergun hunharca aciga basması yuzunden
Herkes şahit değil mi
Simdi su twite bir göz atın
Aciga satışın yasak olduğu borsada aciga satıştan ceza aliyorlar
Bu gidiwan ile ana iddiamız buydu
Bu sana son dersim olsun
Tokat gibi gerçekler çıkıyor ortaya
Gidiwan ben buraya birseyi ısrarla yazdığım zaman
Gel buraya abi farkındalığını bizle paylaşıyorsun ver elini öpeyim de
Yorum

Yorum