Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Sayın Kuzu
"Sarısıcak" , Yaşar Kemal'in öykülerini bir kitapta topladığı kitabın adıdır.
Yaşar Kemal Osmaniye doğumlu , o zamanlar Osmaniye , Adananın bir ilçesiydi.
Adanalıyım.Sarısıcak denince , aklıma sıcak Adana toprağı gelir. Bu yüzden bu adı kullandım.
Yani sarışın ve kadın değilim. Aksine erkek ve kumralım.
Saygılar.
Yorum
-
Normal bir borsa olsak o raporu yazanı 1 haftada işten atarlarTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBofanın ereğli raporu için odalar açılmış
Baya mal alan oldu sanırım
Eregli hiç gideceği yoksa bile
Bu denli korkunç topyekun satılan bir kağıdın satışların sonunda ( takaslardan tahmin ettiğimiz kadar ) Bu raporu yazmak buyuk manipülasyondur
Ama normal borsa degiliz
Raporu yazan kurumun sınırsız aciga satis yetkisi var benim senin milyonlarca kişinin malını aciga satabiliyor hergun
17 olmasa da dusurur mu düşürebilir
Normal bir ülkede o raporu yazanı da kurumunu da pişman ederler
Yorum
-
Bizim gibi ağır enflasyon krizi yaşayan ülkelerde yatırımcılar kazandıklarını nereye koyacağını şaşırmış vaziyette
Kulaklarından burundan para fışkırıyor
Arjantin en benzer ülke sadece 2023 de 6 ya katlamis endeksleri bizim 5700 2023 başı 6 katlasa ...
Onu geçtim 2 ye katlayamiyor
Bu ülke neden böyle Bu borsa neden böyle?
SorulmadikcA enflasyonun faturasını ödemeye devam edeceksiniz
Buyuk bir fırsat kaçırıyor insanlar
Enflasyona karşı 1 e 6 alacakken 1 yılda cücük kazanclarla kendini avutuyor
Akademik araştırmalara konu olacağını düşünüyorum yakin zamanda bu durumun
Yorum
-
vicente
dolar arjantin pesosu
2023 te 140
şimdi 843
bekle seçim sonrasını bizde de dolar 60 olunca bist 13500 olur muhtemelen.yada 18000
2009 dibinden çıkışın hedefine tekrar bir bakayım.onu geçmişiz..7660
zaman 2000 e benzediğinden o tarihten baktım.
bist 27000 gibi bişey çıktı
dolarda 62 çıkıyor
Yorum
-
Abi yazmaya devam etsen,yazıların çok kıymetli,bakış açın çok farklı,senden öğreneceğimiz çok şey var.gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBazı şeyler artık çok sıkmaya başladı.Belkide yaşlanıyorum.. Bilmiyorum..
Dön dolaş aynı şeyler.
Dön dolaş temcit pilavı gibi..
5 tl dolarda batacaz diyen adama laf anlatıyoruz anladı sanıyorsun bi bakıyorsun 12 tl de aynı nakaratları tekrarlıyor
30 olmuş hala aynı şeyleri söylüyor..
2000 borsada borsadan uzak durun diyen adam 9500 olmuş mevduatın faidelerini anlatıyor falan..
Şaka gibi durumlar..
Öteki köyde zaten bir süredir yazmıyordum..Bir daha da yazmayı düşünmüyorum..
Burası da yormaya başladı beni ..
Gerek 2.5 dolar gerekse 3 civarı hareketler ve kırarsak ne olur u defalarca yazdım.Beklentimi de yazdım..
2 senedir falan kıvırmadan öyle de olur böyle de olur ama işte şurasını kırarsa böyle öteki yeri patlatırsa böyle demeden up up up up dedik..
Bu süreçte 9500 e geldik.
Kuzu başkan bir süreliğine bana müsade yani..Kalın sağlıcakla.
Yorum
-
Ne ralli oluyor bevicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTarafsız yorum yaparsam pozdayim ama
12 13 bin diye gazlayip mal geciriyorlar yaz sonu da böyledi
En geç ptesi bu durum değişmezse sopa kaçınılmaz
Neden pozdayim ?
Cok cok ucuz enflasyona karşı sürekli eriyor kagitlar sadece bu sebep
Uzun sonra çok net yönü bilmeme rağmen ters pozdayim
Enflasyona karşı Aşırı ucuzluk ve biraz da 22 binci akintolalar 13 binci roketcilerin cok sık paylaşılmasını takip etmem bunları asla sağda solda cok karşıma çıktı etkilemedi desem yalan olur
Yorum

Yorum