Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Tuncer
    Tecrübeli
    • 03 Mart 2022
    • 2825

moodys 12 ocakta değerlendirmesini açıklayacak

al sana yeni bir beklenti

Yorum

• kurt
      Tecrübeli
      • 20 Aralık 2022
      • 1361

Şubat vade 8700 CALL OPSİYON sattım.....

pozisyonum doğruysa fiyat ve zaman beraber bana çalışacak...

yanlışsa viop endeks kontratıyla hedge edeceğim...Kar alımı içinde viop endeks kontratını kullanabilirim...
      Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• Misafir

arabistana bak, benim marşım çalcak diyormuş,eee petrol bu

Yorum

• Tuncer
          Tecrübeli
          • 03 Mart 2022
          • 2825

moodys beklentisi ile yine bankaları aldılar

Yorum

• gundwane
            Tecrübeli
            • 18 Ağustos 2011
            • 1921

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            moodys 12 ocakta değerlendirmesini açıklayacak

al sana yeni bir beklenti
            Bu ülkede beklentimi biter Tuncer.

Bazı kağıtlardaki spekülatör/manipülatör tepişmesi dün itibari ile izole edildi.
            Bir çok kağıt gubrf larından daha süper ötesi balon..
            Bu demek değil ki borsa balon..

2022 eylülünde bu elemanlar banka kağıtlarında bi tokuştular idi işleri bitince borsa 3100 lerden 5700 lere ralliye kalktı idi.
            Hatta o tarihlerde diğer köyde millet bankalar 2 sene bu fiyatları bir daha göremezler derken ben mal topladılar hepsi en az double yapacak demiş idim.
            Yine beklentim aynı yönde.

Bu balon hisselerdeki düşüşe ve sağda solda borsanın içinden geçtiler bitti bu iş insanlar kaçıyor şu kadar hesap kapandı etti falan çakma / paralı haberlerine bakıp elinizdeki ederinin altından işlem gören kağıtları satanlar arkasından mendil sallayabilirler ocak dan itibaren.

Yorum

• vicente
              Yasaklı
              • 22 Kasım 2020
              • 2458

Ictim sarabi ...arabi

Helal olsun Fb helal olsun Gs

Yorum

• Misafir

kemalizm bittimi bitmedimi sınavı

Yorum

• Misafir

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yorum

• kemal erdem
                    Aktif
                    • 15 Mayıs 2009
                    • 224

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Takimlarimizi kutlarim , basimizi egdirmediler.
                    kemalizm bittimi bitmedimi sinavlarini ise ben daha cok nato ile ilgili kararlar alinirken hissederim,
                    Kemal olaydi natoya girermiydik, pardon, nato bize bu kadar derin girermiydi? Bir sapkayi one koyup herkes dusunsun. Hadi diyelim hukumeti zayif yerinden ekonomiden yakalamislar, kivranamiyor, dik duramiyor,yada diyelim ki karakteri oyle,
                    peki bu muhalefetin irezilligi nedir Allah askina?
                    Incirlik ussunun Demirel tarafindan kapatilmasindan, hashas icin Ecevitce rest cekilmesinden, 6. filonun domabahcede denize dokulmesinden geriye kala kala iktidar ve muhalefetten tam teslimiyet mi kaldi?
                    Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
                    Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
                    Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
                    Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
                    Yunus Emre

Yorum

• Titrettin
                      Aktif
                      • 20 Aralık 2016
                      • 318

Bizim süper kupa maçı neden suudi arabistanda oynanır ki... zaten Kaşıkçı gerginliği daha soğumadı bile...

hata öncelikle bizde, neden onların sahasına gidiyoruz. Katar olsa neyse...

Gerçi 2 güne kalmaz unutulur. araplar böyle olaylarda devlet başkanının ve yönetiminin tavrına bakar..

Takımlarımızın milli ve Atatürkçü tutumlarından dolayı kutluyorum.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

YIL 2021....ARALIK SONU-OCAK BASI....

HEDEF 300 000 TOPIGINDEYIM....160 000 LERDEYIZ....

birden ve aniden....KUR KORUMALI MEVDUAT aciyoruz....

duydum bunu....gozlerim yuvalarinda fildir fildir dondu....aklim calisti...hisap kitap yaptim...sonucta kararsizdim....aklima dashaklarim geldi birden...derhal avucladim....oda ne...

HEDEF FEYZA....diye boguruyordular...2 kg lar...

ANINDA....HEDEF 300 000 TOPIGINI BIRAKIP ...HEDEF FEYZA...DIYE INLEDIM....

INCIK....

2 SENE SONRA...ARALIK SONU-OCAK BASI GENE....

duydum....

KUR KORUMALI MEVDUAT KALKIYOR....

aliskanlikla....elimi dashaklarima attim....AVUCLADIM....SIKTIM...OKSADIM....TIGG YOKTU....YORULMUSTU DASHAKLARIM....KISKIRTAMADI HUBAR...

uzuldum....

karar verdim....pi pohh olmaz...aklim olur dese ne yazar...onemli olan dashaktir.
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

YABANCI BIR BORSAYA NASIL GIRER....

GELIR....

X kaardindan 1 milyon lot alir...bu X kaardi en cok cikmis kaarttir...missal TUPRAS...

DONER BU 1 MILYON LOTU GERI BASAR....KAARDI YUZDE 15 GOCERTIR...ORADA 3 MILYON LOT ALIR....

tepki koyar kaarda...ikili tepe yapar...DONER 2 MILYON LOTU BASAR....KAARDI YUZDE 20 DAHA GOCERTIR....ORADA 6 MILYON LOT ALIR...elinde 1 milyon lot ilk maliyette vardi...7 milyon lotu var simdi...

HEDEFI 7 MILYON LOT ALMAKTI....VE ALDI....ADAM ZARARDA....VE FEKAAT KAARDA HUKMEDEN HALDE....IKINCI 7 MILYON LOTU ALMAYA BASLAR....iste burada kuzu topic acar....HEDEF FEYZA-2 DIYE....

ONEMLI NOT...YABANCI TAKASI YUZDE 20 LERDEN YUZDE 35 LERE GELDI....GELIRKEN BORSA COKUYOR....izah ettim niye cokuyor...yuzde 45 den sonar cokemez...mermi gibidir...CIKAR.
                          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

KUZU MALA NASIL YERLESIR.....YABANCIYI KOPYALAR....

YABANCI X KAARDINI YUZDE 20 GOCERTIR....kuzu 10 lot alir....

yabanci tepki koyar kaardi yuzde 15 cikartir....kuzu 5 lot satar....

yabanci kaardi yuzde 20 cokertir.....kuzu 15 lot alir....5 lotu vardi....20 lot eder....

yabanci kaardi bi onceki hafanin en yuksegine bastimi...kuzu 20 lot daha alir....

boyle boyle....kaard dusmeye basladigi ilk tepeye gelir....bu tepe yukari gecildi mi....kuzu elindeki mal kadar mal alir.....

hedef feyza baslamistir gariii....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

GELIR....

X kaardindan 1 milyon lot alir...bu X kaardi en cok cikmis kaarttir...missal TUPRAS...

DONER BU 1 MILYON LOTU GERI BASAR....KAARDI YUZDE 15 GOCERTIR...ORADA 3 MILYON LOT ALIR....

tepki koyar kaarda...ikili tepe yapar...DONER 2 MILYON LOTU BASAR....KAARDI YUZDE 20 DAHA GOCERTIR....ORADA 6 MILYON LOT ALIR...elinde 1 milyon lot ilk maliyette vardi...7 milyon lotu var simdi...

HEDEFI 7 MILYON LOT ALMAKTI....VE ALDI....ADAM ZARARDA....VE FEKAAT KAARDA HUKMEDEN HALDE....IKINCI 7 MILYON LOTU ALMAYA BASLAR....iste burada kuzu topic acar....HEDEF FEYZA-2 DIYE....

ONEMLI NOT...YABANCI TAKASI YUZDE 20 LERDEN YUZDE 35 LERE GELDI....GELIRKEN BORSA COKUYOR....izah ettim niye cokuyor...yuzde 45 den sonar cokemez...mermi gibidir...CIKAR.
                              niye boyle yapar....KAARTTAKI YERLI SPEKI ETKISIZ ELEMANA CEVIRMEK UCUN YAPAR....ONCE ONU YOK EDER....

Yorum

• Tuncer
                                Tecrübeli
                                • 03 Mart 2022
                                • 2825

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

GELIR....

Sayın hocam bu yabancı oranı düzmece zaten yüzde 10 u qnb finans dan geliyor

Yabancı oranının gerçek olduğuna inanırsak BOFA nın yaptığı işlemlere de inanmamız gerekiyor

Yorum

Working...
                                X

Debug Information