Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Kaynak var mı?
Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBi operasyon başladığı söyleniyor
Bazı tahtacıları göz altına almışlar
Yorum
-
-
Polis kime operasyon yapacakmış
Kendilerine mi
Piyasayı düşüren belli
Akp tayfası yedi ceddiyle satıp shortluyor aylardir bisti
Nerden kapanacaklar ona bakalım
Kapandiklarinda cok sert çıkış gelecek yarin ki nato oylaması onemli
Bu dusus deprem ve seçim öncesi dususunden daha kötü bir dusus muthis işçilikle farkettirmeden hisseleri %50 dusurduler ve dehşet para kazandılar
Gübre olmasa başka bir kriz yaratıp yine dusururlerdi bisti adam 70 bin short açmış
Yorum
-
Gübre ye kap attırdilar zahmet edip kari cebe attılar muhtemelen yarin taban olmaz bu
Vadeli 7000 puan tepti
Aralik pay vadelilere baktim bofa tüm hisselerde dehşet yuklu shortlar acmis
Bir badem soygunu muhtemelen bitti
Yarin İsveç e onay verilirse piyasa sert yukselir
Yorum
-
Sosyal medyada hisselere mkk üzerinden bloke koydurma akımı basladi
Dogru bir hareket cok sık işlem yapmıyorsanız siz de yapın
Anlami şu aldığın hisse bofa info nun eline geçemez hisseni kullandirtmazsin
Uzun zamandır bademe aciga satis yasak olmadığını havuzdan mal çekip aciga sattıklarını soyledim
t2 bile değil gunici bunlara gidiyor virman
O zamanlar bana inanmayanlar hisseler %50 düşünce akli başına geldi
Cok gec
Ama dogru hareket
Yorum
-
Endeks usd bazında 2.46
MC öncesi ve sonrası farklı olabilir..
Portföye bu seviyeden daha önce göz koyduğum bir hisse daha aldım...( 6 hisse oldu )
2.2 usd ile 2.50 usd aralığı benim için alım bölgesidir..Ama hisse bazı ciddi farklar olabilir..
Alım yerime geleni alıyorum...viop kazançlarla kelepir hisseleri alarak başlıyorum.. (ana para dışarda , alınan hisseler bedava şu anda..endeks 2.2 usd olursa portföyü fullerim ..HİSSE SEÇİMİ önemli..)
dün yaylaştığım üzere , bugün tepki bekliyorum....Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEndeks usd bazında 2.46
MC öncesi ve sonrası farklı olabilir..
Portföye bu seviyeden daha önce göz koyduğum bir hisse daha aldım...( 6 hisse oldu )
2.2 usd ile 2.50 usd aralığı benim için alım bölgesidir..Ama hisse bazı ciddi farklar olabilir..
Alım yerime geleni alıyorum...viop kazançlarla kelepir hisseleri alarak başlıyorum.. (ana para dışarda , alınan hisseler bedava şu anda..endeks 2.2 usd olursa portföyü fullerim ..HİSSE SEÇİMİ önemli..)
dün yaylaştığım üzere , bugün tepki bekliyorum....
portföyüme 2 hisse daha ilave ettim...
benim için HİSSE AVI devam ediyor..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
mdogan06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Kurt
Sakıncası yoksa hangi hisseleri tercih ettiğinizi bizlerlede paylaşabilirmisiniz
teşekkürler
selamlar
Borsada geçirdiğim uzun yıllar bana hisse adı vermenin doğru olmadığını gösterdi..
bu vebal bana ağır gelir..lütfen kusuruma bakmayın...
2 holding ,2sanayi ,1 savunma sanayi ,1 demir çelik ,1 ilaç sanayi , 1 gıda hissesinden oluşan portföyüm var...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum

Yorum