ereğli 45 üstüne atsın artık yaw
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Vayy aldın mı yoğusam sonunda
Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterereğli 45 üstüne atsın artık yaw
Yorum
-
41.80 den aldım kuzu ne derse onu yaparımoprman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVayy aldın mı yoğusam sonunda
1 senedir o almadı bende almadım
Çünkü ben paramı onunla 8 kat yaptım
Yorum
-
İyi de kuzu eregli almadı ki daha. 35 i bekliyordu en som. Hatta daha dün yazdı almadığını
Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster41.80 den aldım kuzu ne derse onu yaparım
Yorum
-
Olsun mal alıyor ya o yeter demek ki çöküş yokoprman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİyi de kuzu eregli almadı ki daha. 35 i bekliyordu en som. Hatta daha dün yazdı almadığını
Benim gözüm nicedir ereğlideydi kaç senedir uyuyan bir boğa var içinde
Yorum
-
Hadi hayırlı olsun o zaman bol kazançlar
Ben de aynı gemideyim bu arada
(EREGL-SISE)
Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOlsun mal alıyor ya o yeter demek ki çöküş yok
Benim gözüm nicedir ereğlideydi kaç senedir uyuyan bir boğa var içinde
Yorum
-
Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster41.80 den aldım kuzu ne derse onu yaparım
ERELIYI 36 ya indi kacirdik...35 teydim....38 e inecek...45 lerden....38 den 55 lere gidecek....oprman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHadi hayırlı olsun o zaman bol kazançlar
Ben de aynı gemideyim bu arada
(EREGL-SISE)
ereglide dolar bazlida DUSUS TRENDI BITTI...YUKSELIS TRENDINDE...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
MAL ALIRKEN...yuzde 5 ustten almak...hatta yuzde 10 ustten almakta NORMALDIR.
KART 36 TL....ALAMADIN....45 TL YE ALDIN....KAART 360 TL YE GITTIGINDE....
BIRINDE KARIN....324 TL
OBURUNDE KARIN....315 TL...
bak....fazla fark yok....
MALA YERLESMEK DEMEK...MINUMUM 3 YIL YATACAGIM DEMEKTIR...
VEEEE....
KUZU MALA YERLESIYOR...BU OPERASYON 3 AY SURER....EN SON BANKALAR DIPLER.
IKI AYDIR....EREGLY VE SISE nin pesindeydik...ilk dipliyenler DOVIZ SEPETINDE....ILK EDERININ ALTINA DUSENLER...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
TUNCERIM....bu yazimi....her iki gunde one cek....NASIL MALA YERLESILIR...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMALA YERLESME KRITERLERI...VE YERLESME TAKTIKLERI....
EN ONEMLI KRITER.....DOVIZ SEPETIDIR....DS...
1DS=0.5 DOLAR+0.5 EURO
TURKIYE YA GIREN YABANCI....HEM AVRUPADAN....HEMDE ANGLO-SAKSON(amriki+ingilis) dir.
KRITER...DS BAZLIDA BIR KAART YUZDE 40 ALTINA DUSMUSSE.....O ARTIK HEDEFIMIZDIR....
bunu...
temel analize bakarak...kaardin ederi ile kiyasliyacagiz...
SISE...
bu iki kriteride sagliyor.....
MALA YERLESME TAKTIKLERI....SISE....
1....ILK ALIS 45 TL......100 LOT.....
2.....kaart yuzde 10 dustu....40 tl ye.....200 lot alis....
onemli...kaart yuzde 10 cikti 45 tl ye...100 lot satis...
ne kaldi 200 lot....maliyeti ne bunun 40 tl....BELE BELE YERLESIR KUZU....
KUS BAKISI....DS BAZLIDA SISE TEPESI 2.5....DOLAR BAZLIDA 2.75....SUANDA...DS BAZLIDA SISE 1.44 DE...DOLAR BAZLIDA 1.52....VE SISE YUZDE 44 DUSMUS....EDERI UYGUN....
ote yandan....SASA bu kriteri cooktan sagladi....emme almiyorum....36 tl de...emme ederi 12 tl civari...bunu saglayamiyor....BALONU YENI BITTI...35 DAN 12 YE DUSECEK KI...ALAYIM.
COK ONEMLI UYARI...SASA 4.2 DS DEN...1.2 DS E DUSTU...YUZDE 72...YUZDE 40 IN NEREDEYSE 2 KATI....AMA...ALMIYORUM...NIYE EDERI KRITERIMI SAGLAMIYOR....ALMAM.
NEREDE ALIRIM....12 ILA 18 TL ARALIGINDA....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
korku yok....korku kol gezecek....twiterlar...you tubeler...forumlar....bu borsanin dibi yok diye aglasacaklar...yakinda....
bizi bunlar irgalamaz....biz bin atli akinlardayiz...
Biz isigiz....gunesten dogduk....donup...gunesi zaptedecegiz.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
tuncerim bu yazimida ikigundebir one cek....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermal alirken...yuzde 5 ustten almak...hatta yuzde 10 ustten almakta normaldir.
kart 36 tl....alamadin....45 tl ye aldin....kaart 360 tl ye gittiginde....
Birinde karin....324 tl
oburunde karin....315 tl...
Bak....fazla fark yok....
mala yerlesmek demek...minumum 3 yil yatacagim demektir...
veeee....
Kuzu mala yerlesiyor...bu operasyon 3 ay surer....en son bankalar dipler.
iki aydir....eregly ve sise nin pesindeydik...ilk dipliyenler doviz sepetinde....ilk ederinin altina dusenler...
gariii....herpteyiz...gozumuzu kan burudu...salavatsiz dogruyoruz...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
360 tlkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMAL ALIRKEN...yuzde 5 ustten almak...hatta yuzde 10 ustten almakta NORMALDIR.
KART 36 TL....ALAMADIN....45 TL YE ALDIN....KAART 360 TL YE GITTIGINDE....
BIRINDE KARIN....324 TL
OBURUNDE KARIN....315 TL...
bak....fazla fark yok....
MALA YERLESMEK DEMEK...MINUMUM 3 YIL YATACAGIM DEMEKTIR...
VEEEE....
KUZU MALA YERLESIYOR...BU OPERASYON 3 AY SURER....EN SON BANKALAR DIPLER.
IKI AYDIR....EREGLY VE SISE nin pesindeydik...ilk dipliyenler DOVIZ SEPETINDE....ILK EDERININ ALTINA DUSENLER...
)
Yorum
Yorum