kuzu hocam, asgari ucrete %49 zam yansıdı,borsada zamdan nasibini alırmı, iyi tatiller
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Şubat vade şort 8550...( bu şort portföyü hedge için )
bugün - yarın ve haftaya gerçek şort pozisyona yerleşeceğim..( portföyümü bozmadan DUBLE ŞORT )
NEDENİ , alınacak mal basılır..sonlanan tepki ardından yeni düşük tehditi...
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞubat vade şort 8550...( bu şort portföyü hedge için )
bugün - yarın ve haftaya gerçek şort pozisyona yerleşeceğim..( portföyümü bozmadan DUBLE ŞORT )
8500 şort ŞUBAT vade....
şorta devam ediyorum..
sonlanan tepki ve yeni düşük devam yolu tercihim...
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞubat vade şort 8550...( bu şort portföyü hedge için )
ŞUBAT vade bir parti daha 8500 şort....
DUBLE ŞORT pozisyona erken geçtim....
sistemim sat verdiği için..
DUBLE ŞORT....
Başta kuzu olmak üzere tüm forumdaşların yeni yılını kutluyorum..
yeni yılda görüşmek üzere..
sevgi ve saygılar..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Şimdi şöyle düşünelim bofa yine shorttan parayı vuracaksa daha yukarıdan açmak istermi çünkü elindeki kontrat onu kesmezkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞUBAT vade bir parti daha 8500 şort....
DUBLE ŞORT pozisyona erken geçtim....
sistemim sat verdiği için..
DUBLE ŞORT....
Başta kuzu olmak üzere tüm forumdaşların yeni yılını kutluyorum..
yeni yılda görüşmek üzere..
sevgi ve saygılar..
Yorum
-
Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞimdi şöyle düşünelim bofa yine shorttan parayı vuracaksa daha yukarıdan açmak istermi çünkü elindeki kontrat onu kesmez
Sn.Tuncer bildiğiniz gibi şort benim için bitti demiştim..Şimdi şort bitimi bir süre ERTELENDİ bence..
beklediğim bu düşüş olurSA , alınacak mal basılacağından ,yukardan şort fırsatı bekleme riskini almadan bu rakamlardan çok
uzaklaşmadan basa basa aşağıya gelmesi olabilir..bence tabii..
bu devam yolu olurSA , aşağıdan güçlü bir rally başlayabilir..
portföyümdeki hisseleri satmadan portföy yapısını bozmadan şort pozisyonu bundan dolayı açtım..
yarın veya p.tesi yükseliş devam ederse 8750 ve 8850 de satışlarım yazılı...mermi var..
selam ve sevgiler..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Gübre de yaşanan rezaletlerin ki yanına 2 kagit da eklendi
Özellikle secim sonrası birçok kağıtta olacağını düşünüyorum
Otoritenin bu kdr sessiz kalması işin içinde ve nemalandigini gosteriyor
Bist cok aşırı güvensiz bir yer olmaya basladi ve durum 4 yıl beklentisiz akp döneminde daha da vahimlesecek tahminim
Yakında dolar patlaması ve pert olan kağıtların yukari yönlü düzeltmesi
Sonra bist in işi biter
Gubrenin meşhur bir yatırımcısı var adamın malına alenen çöktü bademler
bu birçok hissede yaşanacak önümüzdeki donem
Yorum
-
Yabancı rte nin olduğu yere kisa süreli vurkac dan başka asla gelmez giriş var ama çok yetersiz %50 faize ragmen
Rte nin çevresi şu an şimşeği çiğ çiğ yemek için hazır bekliyor emlak başta tüm rant alanları kesildi feci ofkeliler
Seçim sonrası bir kararname ile ipi çekilebilir
20 yildir tanıdığımız bu talanci grup vatandaşı soydu kasayi soygu vs. Gel buyur yabanci kardeş biz yemeyelim sen ye dediğini düşünmüyorum
Ülkede kaynaklar azaldı piranalar yeni yöntemler keşfediyor
Gübre de yapılan soygun ile
1.5 ay önce cikarila yeni kanunu bagdastirin
Cok guzel bir yerde evin var ..burasi kentsel dönüşüme girecek burdan cik...Bu kanun çıkarıldı
Gübre de olan biten bu
Ilerde bir çok kağıtta yasicaz bu durumu
Yorum
-
3. Dünya savaşı zaten başladı. Sadece birebirde değil vekalet olarak devam ediyor.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterErtan özyiğit canlı izliyorum
Bu adam beni ürkütüyor 2024 de dünya savaşı bekliyorum diyor
İşin kötü tarafı bu adamı uzun zamandır takip ederim genelde öngörüleri çıkar
Ne dersiniz hocalar
Devreye nükleer silahlar girerse işin rengi değişir.
Yorum

Yorum