Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Baş harfleriyle vebal olmaz diye bir şey duymuştum...kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBorsada geçirdiğim uzun yıllar bana hisse adı vermenin doğru olmadığını gösterdi..
bu vebal bana ağır gelir..lütfen kusuruma bakmayın...
2 holding ,2sanayi ,1 savunma sanayi ,1 demir çelik ,1 ilaç sanayi , 1 gıda hissesinden oluşan portföyüm var...
Yorum
-
Arsa tarla alana vatandaşlık veriliyorvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster6 ay önce İsveç kutsal kitabimiza saldiriyor
İsveç pkk ya destek veriyor diyen akp
Bugun oylamada İsveç e onay verdi fıkra resmen
2 karakterli parti iyi parti ve saadet partisi Red verdi
Şaşırmadım
Yorum
-
Tasınmalar garantı bır kanaat olusturmaz bence,bugun subat vade aralık vadeye gore *0.50 cıvarında gerıden hareket ettı,yenı vadede short acması gel gel bıle olabılır.gepli bır acılıs sonrasında yukarı dogru cızerek short kapatabılır ve sonrasında reverse longa gecebılır.Heryer karanlık verıleri ve bızım elımızı onlar ekrandan detaylı goruyor ,bız karanlıkta bır yere carpıp yere dusuyoruz onlar dusenlerı gorunce gelıp ustunde zıp zıp hoplayıp ezıyorlar
Yorum
-
Gubre işi olmasa çok sert bi yükseliş gelecek de diğer hisselere sıçrar mi korkusu varTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVicente bu bofa yeni vadeye bu seviyeden short taşıyor
Kafayı kırdı bu yanında teb de yeni vadeye short basmış
Yarin gübre taban 0 a kdr soyacaklar heralde uzerine kredili satışları olcak bi yandan pkk ci İsveç e onay vermiş akp bi nebze destek olur biste
Zor gün ama perşembe burasi sert teper bence
Yorum
-
Bazı hisselerde son yaşanan düşüşler, artık hisse seçiminin ÇOK önemli olduğunu gösterdi..
bugünde hisse alımına devam ediyorum...Mevcut hisselere ilave yaptım...HİSSE AĞIRLIĞIMI arttırdım...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Borsaya bardağın boş tarafından bakarsak özellikle son 1-2 hafta yaşanan spekülatörler ve hisseleri nedeniyle ciddi satıldı..
endeks 7200 ama hisseler çok daha aşağıda..
bugün MC önemli..Eğer taban -taban giden hisseler kalkarSA borsa pozitif tepki verir..kalkmazSA yarın kalkabilir..Cuma zaten son işlem günü..
Dolayısıyla mevcut hisselere ilave yaptım..Birde ihracaat ağırlıklı çalışan şirket aldım...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum

Yorum