Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Tabi ki
Damat merkezin kasayi bosaltirken tek başına degildi
Bist30 hissesini 8 gündür taban yerken onca eleştiri onca yazı onca şikayete rağmen tek bir önlem almayan kurum hepsi büyük bir çete
Ben 2 yildir bistteki tek tehlikenin badem çetesi olduğunu söylüyorum
İnsanlar malesef yeni görüyor neden geç görülüyor bu çetenin sosyal medya trolleri de var ters propaganda yapıldı uzun sure ve insanlar kandırıldı
Burda da vardı bi tane ben olmasam sasa yi 180 ler de dusmez dusus imkansiz kontrollü borsa düşüşe izin vermez hukumet diye pazarlayacakti halen
Nese ki tuttuk kuyruğundan attik cope umarım enkazın altında kalan olmamistir sasa gibi dandik birçok kağıtta korkunç zararda olan insanlar var
Kimi görsem borsa çöktü diyor.KK nu bile röpörtaja çağırmışlar "ben uyarmıştım demiş" Uyardığında 4400 de olan endeks senden sonra 8600 ü gördü şu an da 7400 de denmemiş ama..
Ha düştü ha düşecek bunlar gel gel , basacaklar çok fena..son bi dip sonra alacaklar dur daha falan derken Bir anda ne olduğunu kimse anlamadan çat çat çat türü alım bekliyorum..
Kağıt seçimi kurt un da dediği gibi artık çokönemli.Borsada düzeltmeler çok normal.Hele hele 1 e 50 100 200 yapmış kağıtlarda az bile oluyor bence.
7 milyar öz kaynağı olan kağıdın 100 milyar PD olması ne demek.
2015 2016 da 14 15 tl olan kağıt 13.000 lerde..O zamandan kalma 1000 lotun olsa (14.000 tl yatırmış olsan) 13 milyon paran var şimdi.
bu duzeltmede parayi 3 kez 2 ye katlayacagim demistim...3 KENE ILE...ONUN GRAFINI INCELEYIN...asagida....
kene-1....para ikiye katladi ve kapatildi...
kene-2....elde 9050 maliyetli....neredeyse para ikiye katladi....
kene-3....yolda...USULET VE SUHULETLE....ADAMIN DONUNU DAHI ALACAGIM....
onemli not...EKIM BASINDA GELDIM...BELE BELE EDECEGIM DEDIM....SIMULASYONLARIMI ASTIM....HICBIRSEYI...HICKIMSEYI...HICBIRHUBARI TAKMADAN UYGULAMAYA DEVAM EDIYORUM...OYUYORUM OYA GIBI KERIZI.....
1....9050 MALIYETLI VE MALIYET YUKSELTME UYGULAMASI YAPILMIS....KENE-2...7950 DE KAPATILDI....BIST 100 7250 BU...HEDEFIM....PARA 2.5 KATINA CIKTI...
2....bankalarda ISPANYOLUN MAKATINDAN KAN ALACAGIM DEDIM....63 DE IDI...55 DE KAPATILDI...MAKATINDAN KANINI ALDIM....GUBRA FABRIKALARINDA BATMIS FONLARIN ISPANYOLDAKI SATISLARINDAN KUZU YA DUSEN PAYI ALMADAN OLMAZDI....
3.....KENE-3....KENE-2 ARALIK VADE IDI....O YARIN KAPANIYOR....BUGUN BOFA VE DIGERLERI....BU TEPKIYI KOYARAK....SUBAT VADEYE EN TEPE DEGERLERDEN GECECEKLER....
GRAFIMI INCELEYIN....diyorki tepkide....KENE-3 ILK KADEMEYI AC.....KENE-3 DIBI....bundan 3 at once 6800 isaretlendi.....o dip simdi.....6500....ocak ilk iki hafta icinde.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Emeğine yüreğine sağlık Kuzu Emmim...
İyi ki varsın...
İki kelam da sp500 ve nasdaq için etsen
Nefes almadan çıktılar 9 haftadır. Bunlar düzeltir mi? Bizi etkiler mi?
sende bir tanem....sende iyi ki varsin....
KUYUMCULARA...ALLAHIN BELASI KANEMICILERE...
SARI GIZ.....
2200 HEDEF VERMISTIM....2150 YI GORDU DUSTU....GELIP 2200 YI GECECEK....SAKIN KAPATMAYIN.....OCAK 3 DE DONUYORUM....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum