Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Tebrikler kuzu müthiş bir operasyondu en azından malda yakalanmadım viop yapmıyorum
cok tessekkurler ediyorum....kadir bilmen...yiyidin hakkini yiyide vermen...YIYIT OLDUGUNU GOSTERIYOR.
10 MILYON YENI YATIRIMCI VAR....onlari feci soyuyorlar...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
1 YIL BOYUNCA 5500 ENDEKSTEN....8500 E ENDEKSE DIDINE DIDINE...UGRASA UGRASA GETIRDIKLERI ENDEKSTE OLUSAN PARAYI....3 AYDA...EKIM...KASIM VE ARALIKTA...ELLERINDEN ALACEGIM DEDIM....
BAK....parayi ikiye katlayip tuyuyorum.......KENE-1 DURUYOR...O YENIDEN YEDDI CEDINLEYE DONUSECEK...
SOYACEGIM ULA....KUCAGIMDALAR....
BIST 100....YUZDE 13 DUSTU....KUZU USULET BU....sonar suhulet....sonar yeniden usulet...UC KEZ OLACAK...
pazartesi suhulet....
ve yeniden usulet...yuzde 13 dusus....6200 BIST 100....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
VE MILLETIN BIR YIL BOYUNCA....UGRASTIGI...DIDINDIGI PIYASADAKI PARALARI 3 AY ICINDE ALIR GIDER.
EKIM...KASIM...ARALIK....KENE.
GERIDELER....
KUZU KURALI....UCUNBIRI....uc dalga cikis tek dalgada hepsini geri veris..
GERCEKLESTI....TEK DALGADA HEPSINI GERI VERDI....
motor durdu...amriki hazine bonolarini alan yoktu....
Amriki...borclanamiyordu.....
Bu bonolar musteri bulunca....motor calisir.
KONTROLLU KAOS BITER....Israel ordusu gazzede perisan olur....Netanyahu halki tarafindan asilir.
SUNNI ISLAM ULKELERINDE....HALK...KIM MUSLUMAN KIM DEGILI...ayen beyan gorur...
Kuzu hocam ayrıca bistten mal almak için doların roketlemesini bekleyecekmisin
Çünkü kanımca bunlar yine seçime kadar yükselile izin vermeyecekler
LEM OLUMM...sorularina cevap verirsem...PARAGAZANAMAYIZ...dur bi soyalim...sora sor.
Yorum