Bu hava devam ettikçe altın nasıl 1200 olur sayın kuzu.
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
DOLARLAR AMRIKIYE AKINCA....ortalikta altin alacak dolar kalmiyacak....KONTROLLU KAOS TA BU....kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu hava devam ettikçe altın nasıl 1200 olur sayın kuzu.
onun hedefi...AMRIKI HAZINE BONOSU SATILMASI....YOKSA AMRIKI COKUYOR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ELINE BOK BULASTIYSA NEREYE SURSEN ORAYI DA BOK EDERSIN. afedersiniz.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDOLARLAR AMRIKIYE AKINCA....ortalikta altin alacak dolar kalmiyacak....KONTROLLU KAOS TA BU....
onun hedefi...AMRIKI HAZINE BONOSU SATILMASI....YOKSA AMRIKI COKUYOR....
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Senin Amriki batıyor kuzum.
Yeni dünya düzeninin kuruluşunu 6 sene önceden yazdıklarımla anlatmaya çalıştım biraz.
Bir tarafta BRICS...davet edilen ülkeler Sunniler ve İran.
İran'ı vurmaları imkansız.
Diğer tarafta Shangai.
Türkiye 5 yıl sonra süper güçlerden biri.2030 projeksiyonuna göre.
Bunu söyleyen IMF ve Dünya Bankası raporları.
Bir devleti güçlü yapan Enerji ve Savunma Sanayidir.
Projeksiyon buna göre oluşturulur.
Seçim öncesi dediğim
''Tayyip Bey CHP nin başında olsaydı 2016 sonrası yaptıkları ile çoktan 2. Atatürk ilan edilmişti ama 5 yıl sonra böyle dillendirildiğini göreceğiz''
Bunun arkasındayım.
GOLD RUSH
Yorum
-
Evet bu 2016 yılı bence de önemli bir dönüm noktası, ama bu dönüşüm kendi isteğiyle olmadı, mecbur kaldı / bırakıldı...winvob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster......2016 sonrası yaptıkları ile .....
Ben önümüzdeki seçimi daha çok merak ediyorum. Daha önce kenara geçmesinin isteneceğini düşünüyordum. Ama şimdi tam olarak emin değilim. Anayasada bir değişiklik yapılacak ya da bölgesel bir durumdan dolayı seçimler ertelenecek gibi geliyor.
Bana göre bunun belirtisini önümüzdeki yıl yerel seçimlerden sonra alacağız.
Açık konuşmak gerekirse kendisini, düşüncelerini ve partisini sevmiyorum. Ama diğer alternatifleri düşününce onun bu görevi en azından bir süre daha yürütmesi daha doğru geliyor. Devletteki üst akılda o yüzden Ona bu desteği veriyor zaten.
Yorum
-
Ben iki ihtimal sonrası türkiyede ki durumumuzu merak ediyorum bizim 10 yıllık cycle da bir değişiklik oluşacak m? benim tüm planlarım 2100 ons tan biste full giriş ve sonrası 5 yıllık döngüden faydalanmak. Biraz emtia fonlarıda satın aldım petrol 120 dolar için bekliyorum %40 lık marj az değil.
Emmi bize memleketimizden az bahset.Güneşi bir kuvvet karartır mı hiç
Allah sevmediğini yaratır mı hiç
İnsan olan insan darıltır mı hiç
Haksızlık haksızın yüzünden olur...
Yorum
-
-
Bende altın aldımkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDOLARLAR AMRIKIYE AKINCA....ortalikta altin alacak dolar kalmiyacak....KONTROLLU KAOS TA BU....
onun hedefi...AMRIKI HAZINE BONOSU SATILMASI....YOKSA AMRIKI COKUYOR....
Kuzu hocam etme eyleme
Yorum
-
Bİr parti şort kapattım..8000 den
kalan şortlarla devam...
şort maliyetim çok iyi....ilaveten yükselişlerde yeniden şort açarım..
KENE affetmez..Büyük parça koparır..
selam ve sevgiler...[/B]Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kuzu servet etkisi negatif çalışmaya başladı..varlıklar değer kaybediyor..para desen dünyada ondan korkak yok..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimdi sira sizde...yazin bakem...aklinizdan gecenleri....yuz kisi yazmadan yazi yazmiyacagim...
buyurun.....
petrolve usd dışında heryer karanlık......
kasım çok sert geçebilir...ÇOK SERT......
selam ve sevgiler...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Uzulme Tuncer, altin altindir camura da batsa. Guzu accicik kiskaniyor. Elinde yok nasilolsa. Tuvalet pardon tahvil kagitlarinin degerlenmesini istiyo. Malumum hic kimse yogurdunun eksi oldugunu soylemez.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende altın aldım
Kuzu hocam etme eyleme
Yorum
-
sahi kuzu hocam geçmiş dönemlerde superpower olma skalalarıarasında artık amerikanın miadını doldurmak üzre olduğunu gelecekteki super power devlet adaylarının çin olduğunu belirtmiştiniz önümüzdeki 5 yıllık süreçte bu projeksiyonuza istinaden amerikanın super power olmak için bu yalancı herb korkusunda başarılı olmadığı taktirde tüm servetinizi kaybetme riski olasılığı öngörünüzle çelişen bir pozisyon açmanızı nasıl açıklarsınız....?anladığım kadarıyla amerikan tahviline paralar dönmezse dünya oligark dolarları amerikayla birlikte sizde batmış olacaksınız yanılıyor muyum...?bu poziyonu açma gerekçeniz amerikanın mutlak surette kazanma ihtimaline binaen almış olduğununuzu görüyorum öngürünüzle çelişen bir pozisyon sizin gibi duayen bir PİRİMİZE YAKIŞIR MI...?
Yorum
-
Ekim ayı içinde tepeden 10bin puan düştük.
Sayın Kuzu'nun bu saatlerde gelip "keneyi kapattım, kamyonu (tırlara daha vakit var) yüklüyorum" demesi gerekirdi.
Gelmediğine göre keneyi kapatmaya niyeti yok sanırım
Yorum
Yorum