8473 ilginc bir şekilde long olasım geldi
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Ağzımıza bir parmak bal çaldın . merakla devamını bekliyoruz Sn. Kuzu" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
Alimlarla ort 8450 civarına geldi long devamvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster8473 ilginc bir şekilde long olasım geldi
Yorum
-
O bir virtuozvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAlimlarla ort 8450 civarına geldi long devam
O bir maestro
O adeta bir zinedine Zidane
O tıpkı bir xavi hernandes
Yorum
-
Filistin Devlet Başkanı Abbas, Ürdün’de görüştüğü ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile şakalaşmış
+Buradan ev almalısın
-Düşünüyorum.
Hadi git kumda oyna filistin yerini yurdunu sat sonra bunlar bizi işgal etti de
Dedeleri de böyle yaptı
Biri evini arsasını satacak sonra burasi benimdi diyecek kusura bakma ama zikerler böyle isi
Yorum
-
BUZDOLABI VE ELEKTIRIK....boş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkürler; merak ettim doğrusu, şu anda faiz çok düşmedi yani bono fiatları ortalamada henüz çok yükselmedi, dolarda çok düşmedi velhasıl. Bunun olması için vakit var daha diye düşünüyorum. Tabii savaşla korkutup hazine bonolarına park ettirilirse bilemem, bu anomalik olur sanırım. Bu kadar fon yöneticisi milyar dolarları yönetenler bunu analiz edemiyormu ?. Ama sonuçta faizler düşer bonolar tavan olur, savaş çıkartılır, bonolar el değiştirilir, dünya borsaları yavaştan yükselmeye başlar, siklus yeniden başlar. Burada birşey var, bunu tehdit eden teknoloji yaygınlaşıyor bu sefet bu tutmayabilir. Petrol egemenliği azalıp elektirikli cihaz teknoloji yaygınlaşırsa, altının yeni bir valöre oranlanması gerekecek, acaba o valör ne ?
Buzdolabi bir kutu...kendine giren cikan herseyi yillarca gorur duyar hisseder ve tanir....
yillar gecer...bir gun elinde liste kendine giren ve cikan herseyi okur...ozelliklerini soyler...iltifatlar eder....ve sizlerle birlikte cok mutlu oldum der....
listed ELEKTRIK in adi yoktur...cok bozulur....LEM KUTU DIYE GURLER....BEN SANA HER SANIYE KANIRTA KANIRTA GIRIP CIKIYORUM....adimi soylemedin...tesekkur etmedin....der.
buzdolabi....ben gorduklerim ve duyduklarim ve hissettiklerimi hep yazdim...seni ne gordum...ne duydum...ne hissettim der....
ELEKTRIK....lem ipne kutu...ben sana GIRIP CIKMASAM....sen ikimi o listeyi yapardin...GORURDUN...DUYARDIN...HISSEDERDIN....di yor...
AMRIKI HAZINE BONOLARI....ELEKTRIKTIR....FINANSAL KUTUDA.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SUNNI ULEMA....Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYazıklar olsun sırf savaşa taraf çekmek için sivil halkın olduğu hastaneleri vurdular
Binlerce masum insan öldü
YABANCI ULKELERDEN ALDIKLARI PARALARLA....IRAN musluman degildir siadir....diye gotleri yerine agizlarindan ossuruyordular....basta cubbeli....simdi...filistinde oldurulen muslumanlarin arkasinda bir tek IRAN I gorunce....
SENCE....
cikip ipne dininde olduklarini soyler ler mi tuncer...
burada....moshe ve digger yahudiler....benimle birlikte Israel aleyhtari gosteriye geldiler...ONLAR BILE....DAYANAMIYORLAR....
HASTENE....GUNEYDE...ORAYA GIDIN FURMUYACAGIZ DEDILER...GIDENLERI FURDULAR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ISRAEL DE....DINCILER IKTIDARDA....
HALKIN YUZDE 45 I....ayni bizim gibi...NETANYAHU ve cevresindekilere nahlet okuyor...gosteri yapiyor...
baris istiyor...filistin devleti kurulsun istiyor...bu dinci ipneler hayir diyor.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
1973 yom kippur....HERB...TONLA OLU...
PETROL FISEK....DOLAR PETROLE ENDEKSLENIYOR...BARIS GELIYOR...
2023 YOM KIPPUR...HERB....DOLAR VE PETROL ILISKISI OLUSTURULACAK VE BARIS GELECEK...MUDDET 6 AY.
TUMPETRODOLARLAR....AMRIKI HAZINE BONOLARINA YATACAK...10 YIL CEKEMIYECEKLER...
YOGUSAM....
AMRIKI O DAKKA COKER.
AMRIKI HAZINE BONOSU VERIP....BI KAART...ARAPLARDAKI TUM DOLARLARI 10 YIL KILITLIYECEK.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum