Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

bu borsa....yuzde 10 cokmek ucun cikti...COKUSE MARJ yaratti....pazartesi yuzde 10 coker bu...ACILISLA....

kapatabilirlerde....olaylara gore...o yuzden malda kalinmaz...NAKIT KRALDIR.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tuncer
      Tecrübeli
      • 03 Mart 2022
      • 2823

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      bu borsa....yuzde 10 cokmek ucun cikti...COKUSE MARJ yaratti....pazartesi yuzde 10 coker bu...ACILISLA....

kapatabilirlerde....olaylara gore...o yuzden malda kalinmaz...NAKIT KRALDIR.
      Aynen hocam nakit girdim bende

Strese gerek yok

Bu arada cümle alem kk kazanacak diye endeks çıkıyor diyor tek sen

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

bazi DINAZOR dostlarim....ne yazik ki...borsaci olduklarini unutup...politik goruslerinin esiri durumundalar....bu bir RUH hali...

fekatttt...

cok yanlis bir ruh hali....HALK....kendi duzeyinde olan kimse onu secer...

Socrates...bu ugurda oluyor....diyor ki....halkin verecegi oylar...egitim duzeyine gore olmali...ogretmenin oyu 5 sayilirken....cobaninki bir sayilmali diyor...yoksa...DEMOKRASI...mafia duzeni yaratir diyor...ve adami asiyorlar boyle dedi diye...

ogrencisi PLATO...ulkeden kaciyor on yil...REPUPLIC kitabini yaziyor....bugunki demokrasilerin el kitabidir o...

platonun ogrencisi...ARISTOTELES...demokrasi ve zayif yonlerini yaziyor...BUYUK ISKENDER I yetistiriyor...ulkede kendi alanlarinda yetismis yuz kisiyi topla...bunlari DANISMA MECLISI YAP...senin verecegin kararlari once bunlar tartissin...okey derlerse sen ona gore karar ver diyor...

yapiyor iskender....ve bilinen dunyanin temamini zaptediyor....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Aynen hocam nakit girdim bende

Strese gerek yok

Bu arada cümle alem kk kazanacak diye endeks çıkıyor diyor tek sen
          ben....cumle alem degilim tuncer...ben... socratesim....platoyum...aristoyum....

ben bir FEYLESOF um.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

evettt kapandi borsa...tarihi kapanistir bu...bist 100 yuzde 1.08 eksi...VIOP yuzde 2.17 eksi....4795...5825..

degerli dostlarim....

boylece bu topikte buyuk bir basari ile bitti...digger topiklerim gibi....

hepinizin gozlerinizden operim....SIZLERLE FURUSMAK BIR ZEVKTI....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

SEVGILI SIMURG....

bu topigi kilitle kalsin yerinde.

yeni topigi actim....onu en basa sabit yapalim...

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

buraya yazmayin artik....kirlenmesin....yeni topigi actim.

SECIM....NEYI SECTIK....10 000 ENDEKSI MI....2500 ENDEKSI MI....

Yorum

• simurg
                  Administrator
                  • 10 Mart 2007
                  • 9247

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  SEVGILI SIMURG....

bu topigi kilitle kalsin yerinde.

yeni topigi actim....onu en basa sabit yapalim...
                  Tamam abi. Emekleriniz için çok teşekür ederim.Bu başlıkta muhteşem bir iş çıkardınız. Yeni topiğimizle birlikte ülkemizde yapılacak seçim de memleketimize hayırlı olsun.
                  https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

Working...
                  X

Debug Information