Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

yaw kuzu....bu yazdiklarin cok acimasiz....dupeduz hirsizlik bu....

heeee ele....BEN STOP LOSS yasak derken...bana kuzu bu isi bilmiyor diyorlardi....

onlari....COK BILDIKLERI ucun...SOYACAGIZ.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ne dedim...SATIN DOLARA GECIN DEDIM...BEN OYLE YAPIYORUM DEDIM...

kur korumali bir tuzak dedim....

merkez bankasi kur oranina sabitlenmis o dedim...SERBEST PIYASA KUR ORANINA DEGIL....

ve ekledim...merkez kuru 19 ilan eder...kur piyasada 23 ise...25 ise...30 ise...

sen kur korumalida AYVAYI CIG YERSIN....

SUAN....BU DEDIKLERIM GERCEKLESMEYE BASLIYACAK....BORSADAN CIKAN YANDAS...SERBEST PIYASADA DOLARA FURACAK.
      MERKEZ PANKAMIZ TOPLANTISINI CANLI IZLEMEK UCUN YATMADIM....

dediki....

IKILI KUR OLMUYACAK....

tercumesi....ikili kur esastir....

beni okumus sahap.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

gariii bu kuzudan biktik....KOMPLE IPNE BU....

heeee ula....eleyim.

Yorum

• guner
          Kıdemli
          • 28 Mayıs 2011
          • 4864

Ne ikili kuru kuzu.?
          Adamların gitmesine 10 gün kaldı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

cunki ben....BILIM ADAMIYIM....

inaniyorum ki....HICBIRSEY YOKTAN VAREDILEZ....by kuzu.

ve inaniyorum ki....HICBIRSEY KENDILIGINDEN OLMAZ...by kuzu...

vede...dahada cok....inaniyorum ki....politika...feylazofi....ve ekonomi...KAPALI BIR FONKSIYONDUR....f(x,y,z)=0....dir.

iste buna....KOMPLE IPNELIK...denir.

yani....TOPLUM DISILIK....yani...SURUDEN AYRILMIS....yani...AKLINA MUKAYYET OLMUS.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Ne ikili kuru kuzu.?
              Adamların gitmesine 10 gün kaldı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              O DAHA BELLI DEGIL....soylemleri gitmiyecegiz seklinde....Bu secim darbedir...diyorsa biri....bakan.

Yorum

• guner
                Kıdemli
                • 28 Mayıs 2011
                • 4864

O DAHA BELLI DEGIL....soylemleri gitmiyecegiz seklinde....Bu secim darbedir...diyorsa biri....bakan.
                o zaman küllüm batarız.
                direk diktatörlük..

Yorum

• vicente
                  Yasaklı
                  • 22 Kasım 2020
                  • 2458

Tamam tayyip gitsin de kim gelecek
                  Kayyumlari ben atamadım rte talimatıyla yaptım

Birileri satis için yol yapmaya basladi

Seçimi tanımama kararı öyle oyuncak işi değil satan satana sıraya girerler...yalnız kalır

Yorum

• raistlin39
                    Katılımcı
                    • 21 Temmuz 2016
                    • 171

kimi SOYUYORUZ.....STOP LOSS cu usaglari....

ne yaptilar.....dun 4300 endekste STOP yapti mali bize verdiler...

neyi gorduler....onlarin verdigi mali alan bizlerin gun icinde yuzde 3 kara gectigimizi gorduler...

neyi goruyorlar bugun....yuzde 1.5 daha kar ettigimizi....

ne yapacaklar....tren gidior....tren gidior deyip....yuzde 6 yukaridan yeniden mala binmeye baslayip araci kurumlara kmisyon odeyecekler....bizde iyi insanlariz....ONLARDAN ALDIGIMIZ MALI....ONLARA GERI VERECEGIZ...need ossa usaglar teknik analizin pirleri...alsin tasisinlar....3200 den geri aliriz....
                    Sayın Kuzu,

Onlardan aldığımızı %6 yukardan onlara geri verirsek 4550'de çıkış bitmiş olmuyor mu? 4850 ye nasıl gidecez?
                    Kafalar karıştı

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

raistlin39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Sayın Kuzu,

Onlardan aldığımızı %6 yukardan onlara geri verirsek 4550'de çıkış bitmiş olmuyor mu? 4850 ye nasıl gidecez?
                      Kafalar karıştı

orada STOP LOSS cunun ruh halini anlattim....hedefimiz 4850....yuzde 10 yani....

SECIMDEN ONCE 4500 DEDIM....OLDU....indi satanlari aldilar....secime giris...4850 ile dedim.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

bugun merkezi dikkatle dinledim....BIRSEY BEKLIYORDUM....onu deseydi....TUM YORUMLARIMI DEGISTIRECEKTIM....demedi.

Yorum

• vicente
                          Yasaklı
                          • 22 Kasım 2020
                          • 2458

Dun 5300 makasla çök guzel short firsati veriyor gün içi
                          Her tepkiye short

Yorum

• vicente
                            Yasaklı
                            • 22 Kasım 2020
                            • 2458

Vob -3 e yaklaştı 5333 shortlar kar al kisa süreli long tekrar shorta dönmek üzere
                            Vob makas herseydir

Yorum

• smartinvestor
                              Tecrübeli
                              • 29 Kasım 2015
                              • 901

bugun merkezi dikkatle dinledim....BIRSEY BEKLIYORDUM....onu deseydi....TUM YORUMLARIMI DEGISTIRECEKTIM....demedi.
                              Ne idi demesini beklediğin şey Kuzu Emmim?
                              Nasıl etki etmesini beklerdin?

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

kimi SOYUYORUZ.....STOP LOSS cu usaglari....

ne yaptilar.....dun 4300 endekste STOP yapti mali bize verdiler...

neyi gorduler....onlarin verdigi mali alan bizlerin gun icinde yuzde 3 kara gectigimizi gorduler...

neyi goruyorlar bugun....yuzde 1.5 daha kar ettigimizi....

ne yapacaklar....tren gidior....tren gidior deyip....yuzde 6 yukaridan yeniden mala binmeye baslayip araci kurumlara kmisyon odeyecekler....bizde iyi insanlariz....ONLARDAN ALDIGIMIZ MALI....ONLARA GERI VERECEGIZ...need ossa usaglar teknik analizin pirleri...alsin tasisinlar....3200 den geri aliriz....

9 mayis ve bu yazi baglantili...araya hafta sonu giriyor....RISK BUYUK.....

hacli ordulari...KREMLINI FURDU...DRONLARLA...veya PUTIN bizzat kendi furdu kremlini dronlarla....

anlami su...BIR NUKLEER GUCUN BASKANINA SALDIRMAK...NUKLEER GUC KULLANIMI UCUN YETERLI BIR SEBEBTIR...

isterseniz satin seklinde kaleme aldigim bu yazi...bugun yuzde 1.8 artiyken yazildi...

yazarken bi gozum...MEHTI PUTIN deydi....

dolaysiyle....kapatmiyanlar ucun yarin son gun....

buradan bir gelisme cikmazsa hedef 4850...4300 du long yerimiz...bugun 4600 du...yani yuzde 10 cikisin yuzde 6 si elimizdeydi bugun....

bugunki satislar 9 mayisla ilgili...bu kesin.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information