Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Herkes o son çıkışı ve malları satmayı hesap ederken adam yukarıya sürmez diye düşünüyorum
hadise sudur.....mayis 9....mayis 14 den de tehlikeli.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
sozunu ettigim sey...bizde secimi bile iptal ettirir.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Çok değerli insan sayın Kuzu,o zaman tsla da düşer değil mi? Çok abuk bir soru oldu tabi mal canın yongası evlatlarımız için gelecek bırakmak istiyoruz,bu olay olmasın Allah vatanımızı iyi insanlarımızı korusun..
haftaya....haziran vadede ki makas boyu...BUMBA sinyalidir.
Çok değerli insan sayın Kuzu,o zaman tsla da düşer değil mi?
duser....emme ben onu en az 5 yil tasimak ucun aldim....yani satmam....
kuzu ukaraynayı gördü..
kuzu gördümü iş tamam olur...
onlar bir parladı.sonra şşşşştt dediler.
iş o zaman ciddiye bindi..o şşşştt da..
şimdi hava durumuna bakıyorlar saldırı için..
tanri kiyametten once...israil i eski ihtisamina kavusturacaktir.
kavustu mu...evet kavustu....
mesih....TARSUSLU SAUL....sam yolunda kervanla yururken....gokten oyle bir isikla kusatildi ki...UC GUN KOR oldu...bu isik tanri idi...onu sikti...burdu...buktu...ve adini degistirdi...PAVLUS oldu adi...artik ISIK ti...tarsuslu saul....
kuzum
bu 160 lardan gelen dolar indexi, yolunu oraya tutabilirmi..
yoksa 120 de pesmi eder.?
120 ...................2000 ler
160 ...................80 ler
benim sistemler gittikçe görecek..
sen sistemsiz görüyorsun..
zaten bendeki MT4 grafiğe sığmıyor şimdi 160 lar..
160 olursa euro ve avrupa birliğide kalmaz kanımca..
ROMA li tarihci....Gaius Cornellius TACITUS....yaziyor...
19 temmuz 64 yili gecesi....ROMA ya nukleer bumba dustu....15 gun ROMA yandi....tesadufen roma disina cikmis aristokrasi disinda herkez oldu...
o anda...tarsuslu saul...yani PAVLUS romadaydi....korkunc bir isik dusmustu PANTEHONA....tum roma tanrilari ve insanlar yaniyordu....
Vay be ne ulvi insansınız toplasanız bütün tarih ve din kitaplarınının özeti bu bir mucize… Bu hayret ifadesini uzun zamandır size yazmak istiyordum…Babam 11 yıl kabenin ışıklandırmasını yaptı Muhammed bin Ladin in (1985 1994)firmasında Taşerondu, hep derdi okuyun Kuran ı okuyun ama tam tefsiri okuyun açıklama kısımlarını parantez aralarını okumayın,özellikle Fransız ve ingiliz çevirilerini okuyun Türkçe çevirileri okumayın..yobazlar Türkiye de Araplar da bile bu kadar yobaz yok. Çünki orada ki alimlerle hep iç içeydi 10 11,yıl bir fiil orada yattı kalktı.Yasin suresini ölülere okuyorlar ama yaşayan insanlarla ilgili..ışık hızını keşfettiğimizde herşey değişecek acaba uzaylılar bize yardım etmek isteyen torunlarımızın torunlarımı derdi. Babam rahmetli oldu sizi dinledikçe o gelir aklıma. Allah uzun sağlıklı ömürler versin size,onu da hayretle dinlerdim sizi de hayretle okuyorum ,Sağ olun var olun. Teşekkürler..
Yorum