---------
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Kuzu hocam bilançolardan sonra bistin fk sı 4-5 civarına düşecek
Sence bu 3000 beklentimizi engeller mi
Yoksa ucuz daha ucuz olur mu
5700 den nakite geçip vadeliye dönmüştüm sayende
Pazartesi vade dönüşüm aslında güzel tatil yaptım
Sence artık dönme zamanı mıdır
Yorum
-
Sayın Kuzu,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercift jandarma gelecekte....hokumet konagindan.....bayram nedeniyle.......demistim....
JANDARMALAR GELDILER....kentsel donusumde evlerin yari fiyatini devlet odeyecek....buyuk para bu.
tas,toprak insaati gudurtur.
haftaya....jandarma komutani gasabaya gelecek....
Bu durumda elinizdeki shortlari ne yapacaksınız?
Siz zarar kesmeyi sevmezsiniz
Yorum
-
çok kuvvetli desteğinde ama...muratti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu isctr gidermi acep bunalttı iyice
gel gel yapıp veriyorlar.
hele buraları kırarsa gel gel de yapmazlar.
basarlar sağlam.
borsaya gelcek para kalmadı..
Yorum
-
Bay kemal bu ortayı gole çevirmen lazim
3 5 kagit harici Endeksteki çoğu kagit 3000 li seviyelerde insanlar perişan olmus
Borsa yatırımcısına oyna en az %4 artar oyların
Eregli şu anki fiyati endeks 1900 iken görmüş
Bay kemal bademler sıçıp batirdi vur.masaya yumruğu ilk turda bitir isi. İlk turda kazanmak için uzağa gitme adres burasi
Yorum
-
raistlin39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Kuzu,
Bu durumda elinizdeki shortlari ne yapacaksınız?
Siz zarar kesmeyi sevmezsiniz
SEVMEM...zarar kes celik cocuk ucundur...suanda iyi kardayim....emme kapatmam....YA HERRO YA MERRO dedim bir kerem....secim oncesi 4500 oper demistim...operse kaparim...SECIME MALLA GIRMEK ISTEMIYENLERI ORADA ALACAK....iste o an...KUZU YENI BIR BOMBA PATLATACAK....O MALLARI ALACAK....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
USULET VE SUHULETLE....gutmu gumastan yapilmis bir yatakta HACI TILKI ile halvet oluyorum.....
elimden kurtulamaz....onun gittigi yollardan....ben doneli coookkk oldu....VIOP u 6000 e basti...simdi 5400 de...kucagimda giprastikca....DERINE GIRDI...cikaramaz gariii....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kilicdaroglu ilk uyarıyı yaptığında Kasım ortasidi sasa hektas gibi şişirilmiş hisselere dikkat cekmisti o tarihten kisa bir süre sonra bu gibi populer hisseleri caktilar binlerce kişi enkazda kaldi
İkinci uyarıyı ocak başı yaptı akp liler soygun yapacak dedi o uyarıdan kısa süre sonra bist geneli çökmeye basladi
Adam işi biliyor hırsızı tanıyor
Bunun çok az kişi farkında
Iyi bir video ile yaptığı uyariyi grafiklerle anlatıp taclandirmali cok ciddi oy kazanir
Yorum
-
seçim öncesi 4500'e short kapar 1.kene çalıştırsan da bana 2.tur riskini pek beklemezsin gibi geliyor..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUSULET VE SUHULETLE....gutmu gumastan yapilmis bir yatakta HACI TILKI ile halvet oluyorum.....
elimden kurtulamaz....onun gittigi yollardan....ben doneli coookkk oldu....VIOP u 6000 e basti...simdi 5400 de...kucagimda giprastikca....DERINE GIRDI...cikaramaz gariii....
yalnız bu ülkedeki çifte kur yabancı indexlerdeki ağırlığımızı olumsuz yönde etkiler
arjantine öle olmuştu..
yabancı yatırımcı istediği zaman gidemiyor diye ağırlık düşürme sonuçlanmıştı
Yorum
Yorum