Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • vicente
    Yasaklı
    • 22 Kasım 2020
    • 2458

ky yatırımcı dolara kacıyor döviz burolarında makas çok açılmıs dolara olan talepten

Yorum

• akıncı
      Tecrübeli
      • 24 Nisan 2018
      • 616

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Sen gidiyorken ben geliyordum.

Bak 23 Ekim 2021 de Altın Vuruş 5 topiği açmışım ve çıkışı göstermişim;

Altın vurus 5

Sent from my iPhone using Tapatalk
      eeeee....ben ne diyorum hep....kuzu babosuz....babo kuzusuz bi poha yaramaz diyorum....bu 20 yildir boyle....

simdi birlikte yazip bu kiritik gunleri asmamiz lazim....

KISA VADEDE....trend destegine carpti ve dondu....

kisa vade trend destegi kuzu kurali....BU DESTEK ON IS GUNU SAVUNULUR...MAL DAGITIMI YERIDIR...TEKNIKCI BU SAVUNMAYI GORUNCE MAL ALIR....SISTEMLER AL VERIR....

ote yandan soruda sudur....YETERI KADAR ZAMANI KALDIMI....

bir ikili tepe....yani yeniden 5700 mu yapacak....yoksa sol omuzu yapti....tepeyi yapti...basi yani...sag omuzuda yapip 5400 lere dogru....

COKECEK MI....bunu tespit etmek senin isin....benim degil...ben trasciyim....sen cizgicisin....HERSEY TEKNIKTE SAKLIDIR....diyen sen degilmisin...

ozette diyorum ki....

1...SELLELE SEKLINDE MI 3700 E INECEGIZ...

2....OBO yapip sonar mi 3700 e inecegiz...OBO sag omuz eksik...5400 de temamlanir bu.

3....ikili tepe yapip 5700 e....oradan mi 3700 e inecegiz...

usaglara not....ortalamalarin prensi casauban gelmeli....3700 rakkami 200 gunluk ortalama....4400 rakkami 100 gunnuk...4900 rakkami 50 gunluk ortalamadir....

KUZU KURALI...zirveden yuzde 20 dusus bu 4560 dir....trend destegidir...dusus bunu asarsa....trend bozulur...4600 den dondu....ASMADI...KISA VADEDE YUKARI TREND DEVAM EDIYOR SUAN...duzeltme yapti...o kadar....

Yorum

• akıncı
        Tecrübeli
        • 24 Nisan 2018
        • 616

ne yaptim....topu...babo ve casaubana attim....gavatlarin Alani bu....incik ben kalkip bu alanda AHKAM kesersem....bozulurlar....HADDINI BIL....SEN KIMSIN DERLER....

NEME LAZM....

bir kasik asim....agrisiz basim.

ha ha ha.....

Yorum

• akıncı
          Tecrübeli
          • 24 Nisan 2018
          • 616

TURK OLIGARG IS BOLUMU ISE KUSURSUZ SURUYOR....

ONCE....BANKALAR ZIRVEYE CIKARILDI....SASA VE HEKTAS ESLIGINDE....ORADAN GOCTULER TABAN TABAN..bu birinci duzeltme idi...SASA VE HEKTAS FEYZAYA GITTI....BANKALARI YENIDEN YUKARI BASIP....SASA VE HEKTASI FEYZADAN INDIRDILER....BU ESNADA CIKISI OBUR KAARTLARADA YAYDILAR....ve bankalari ilk tepelerine bastilar...

bu onemli....BANKALAR IKILI TEPE YAPINCA...ikinci duzeltme geldi....SASA yeniden feyzaya surulerek....duzeltme yuzde 20 dususle sinirlandi....

not al....

iki duzeltmeyide yaptiran bankalar....

NIYEKINEKI DE....KACI BATACAK ECEP DE....

Yorum

• bikmisbroker
            BaBo
            • 27 Şubat 2009
            • 1009

Twitter de yayınladığım bu hafta sonu itibariyle #xu100 euro haftalık grafiğimdir.

Yorum

• Misafir

,,

Yorum

• akıncı
                Tecrübeli
                • 24 Nisan 2018
                • 616

DUSUSUN SEBEBI NEDIR....borsaya yeni giren yatirimcilardan dolayi dusuyoruz...bu giris ne kadar cok olursa....o kadar cok dusecegiz....

takip ettigim en onemli gosterge budur....yeni hesap acanlar 3 milyon oldu bilgisini aldigim gun...

bu topigi actim....SECIM RALLYSI BITTI....basligi ile....

o yeni gelenler....aldiklari kaartlarda yuzde 30 ila yuzde 50 kaybettiler...dolarda yatiyorlardi...bozdu geldiler...ve yatirdik iktik usaglari....

KUZU KURALI....tokatlamaya yonelmis bir borsada MALA YATILMAZ...TRADE EDILIR...ALTTAN AL USTTEN HEMEN VER....veya VIOP u kullan.

Yorum

• akıncı
                  Tecrübeli
                  • 24 Nisan 2018
                  • 616

bu durumda....kuzunun onunde iki rakkam var....5200 den cak....4000 de kappa...

iste tam burada....GOLDEN CROSS OLUSACAK...trend kisa vadede bitti...AYU PIYASASINDAYIZ BASLADI....iste tam bu an...YENI GELENLER DONSUZ....CIBILDAK....GOTLERI BOZUK ON GURUS GIBIM PARLIYACAK....mal alacagiz yeniden...kimden...ONLARDAN...onlara vermistik...onlardan geri alacagiz ve gidecekler borsadan....gene biz bize kalacagiz...SKENDER VE BIZ..

cunki KUZU KURALI VAR....

KUZU KURALI....GOLDEN CROSS YUZDE 30 DUSUSLE OLUSUR...VE BURADAN...COK ONEMLI BIR TEPKI CIKISI BASLAR...ESKI TRENDE DOGRU....BUNU MALLA KARSILA....YUZDE 30 ILA 50 KAZANC OLUSUR MALDA.

Yorum

• akıncı
                    Tecrübeli
                    • 24 Nisan 2018
                    • 616

ZAMANLA HESABIM....IKI TANE...

SECIM NISANDA.....bu hemen simdi GOLDEN(DEATH) CROSS yaptirir...yani haftaya...

secim haziranda...bu OBO calismasi yaptirir 2 ci sikta yazdigim...veya IKILI TEPE...5700 e geri gidis....

sizce secim ne zaman....

sizce....cumhur ittifakinin adayi kim...tayyip bey aday degil...o belli.

Yorum

• akıncı
                      Tecrübeli
                      • 24 Nisan 2018
                      • 616

babo....artik bizimle....

onun kodugu graflari...ve onunla goruserek....bazi konulari kafamda netlestirecegim....bu arada casauban da gelir umarim....eski degerleri burada toplayip....coluk cocugun elinden kurtarip...

hakettikleri sevgi ve saygiyi onlara vermeliyiz usaglar.

Yorum

• Misafir

Yorum

• akıncı
                          Tecrübeli
                          • 24 Nisan 2018
                          • 616

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          eeeee....ben ne diyorum hep....kuzu babosuz....babo kuzusuz bi poha yaramaz diyorum....bu 20 yildir boyle....

simdi birlikte yazip bu kiritik gunleri asmamiz lazim....

KISA VADEDE....trend destegine carpti ve dondu....

kisa vade trend destegi kuzu kurali....BU DESTEK ON IS GUNU SAVUNULUR...MAL DAGITIMI YERIDIR...TEKNIKCI BU SAVUNMAYI GORUNCE MAL ALIR....SISTEMLER AL VERIR....

ote yandan soruda sudur....YETERI KADAR ZAMANI KALDIMI....

bir ikili tepe....yani yeniden 5700 mu yapacak....yoksa sol omuzu yapti....tepeyi yapti...basi yani...sag omuzuda yapip 5400 lere dogru....

COKECEK MI....bunu tespit etmek senin isin....benim degil...ben trasciyim....sen cizgicisin....HERSEY TEKNIKTE SAKLIDIR....diyen sen degilmisin...

ozette diyorum ki....

1...SELLELE SEKLINDE MI 3700 E INECEGIZ...

2....OBO yapip sonar mi 3700 e inecegiz...OBO sag omuz eksik...5400 de temamlanir bu.

3....ikili tepe yapip 5700 e....oradan mi 3700 e inecegiz...

usaglara not....ortalamalarin prensi casauban gelmeli....3700 rakkami 200 gunluk ortalama....4400 rakkami 100 gunnuk...4900 rakkami 50 gunluk ortalamadir....

KUZU KURALI...zirveden yuzde 20 dusus bu 4560 dir....trend destegidir...dusus bunu asarsa....trend bozulur...4600 den dondu....ASMADI...KISA VADEDE YUKARI TREND DEVAM EDIYOR SUAN...duzeltme yapti...o kadar....
                          OBO.....

EREGLIYI CIZEREK BEKLEDIGIM OBO YU....GRAFTA GOSTEREYIM....44 DEN 28 E DUSUYOR...yuzde 36...burada...DEATH CROSS olusacak...MAL ALACAGIZ DIYORUM....

Yorum

• akıncı
                            Tecrübeli
                            • 24 Nisan 2018
                            • 616

REHMETLI KERIM AGABEYIMLE....eregly oynuyoruz....paranin yuzde 90 I onun...ben baldiri ciplagim o yillarda...bilgi cok...para yok...94 de hepsini kaybetmistim.

ikimizdede kafa kiyak....restoranda graf cizip tartisiyoruz...ingilizce bilgisi...off course hocam kadar...

buna death cross filan diyorum....

ikerim onu...o ne ula dedi....

anlatinca ben...NASRULLAH UYAN mis o dedi....rehmetliler kiyak dostlardi...

Yorum

• Tuncer
                              Tecrübeli
                              • 03 Mart 2022
                              • 2825

Kuzu hocam hep long olan Teb nerdeyse hergün zararına poz kapatıyor

Yorum

• Misafir

By kuzu

Yorum

Working...
                                X

Debug Information