Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Erdemli olmak lazım da Emmim, bu skenderin umrunda mı o..
Bugün sasani hektaşi ve tüpoş ile yaptı hareketini.. Bir de alarko.. gerisi külli eksi. Nasılsın becerdi bu üçü ile 25k tepkiyi helal olsun...
Emmi bugünkü sasani barı, şelale barı mı oldu sence? Tüpoş için oldu sanırım.
Yorum
-
Skender sen isen doğrudur Emmi
Zira ışığımız pirimiz sensin
burada ky senin ışığınla aydınlanıyor Kuzu Emmim...
Skender e değil sana duacı ve minnettar yeğenlerin
Yorum
-
bunlari benim elimden hickimse alamaz....evirip cevirip ikmezsem namerdim...
suclari.....
HALKIMI TOKATLADILAR.
TESLA...180 dolar oldu....bi gunde 20 dolar cikis...bu nebicim is...BU NE BICIM IKIS YOUNG TURK....diye buradaki usaglar inim inim inliyorlar...viskimi cekip....serefinize usaglar diyorum.
moshe....gozdeger lem...yazma dedi...
4 gun yazmama karari verdirdi...ZORLA...erkeksen karsi cik....manyak herif.
Yorum
-
Buraya 2 3 ay önce
Sasa çökecek ordan çıkan para arcelik tupras tofas ford sise eregli kardemir gibi baba kağıtlara akacak demistim.
Sasa coktu
Arcelik muthis gitti
Tüp muthis gitti
Kardemis muthis gitti
Ford muthis olmasa da cok iyi gitti
Sise iyi sayılır
Bi eregli gitmedi , ortak satışı rus çeliği gibi etkenlerden
Biraz önce ithal demir çelikler vergi artışı geldi haberi dustu..eregli için pozitif bence biraz olsun telafi edebilir .
Bir de halkb yazmıştım, liyakatsiz badem spk 0 fk li eksi 500 pd li kağıda tedbir alıp durdurdu kağıdı ve düşürdü.
Dolara korkunç bir talep basladi borsadaki düşüşle beraber bu talebi durdurmanın tek yolu borsadaki güveni tekrar sağlamak yoksa dolar kısa sürede 2 ye katlayacak hareketi yaklaşıyor
Yorum
-
DINAZORLARA....akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersoru 1...5500 lere tepki kormu...kanal ust cizgisi...
soru 2....pazartesi arti acip....sasa da uc taban pespese yapar mi....
VIOP=SASA,TUPRAS....birazda selocan.
asagidaki grafda SIMULASYON 1A dir....ana hatlari ayni....soru 1 in cevabi....3 is gunu izle.
baska versiyonlarida var...simdi cikmam lazim....asamiyacagim....
gonderdiklerinizden sadece biri...simulasyon 1a yi bozuyor...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
dayan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmmi tebrikler...
Genelde Pala senin iddialı olduğun pozisyonların tersine sürmeyi severdi ama bu defa nokta atışı yaptın.
bak halkimi nasil soydular....bu topigi acarak nekadarini kurtardim bilmiyorum....graficte bu topigim actigim 17 kasim dik cizgi....o gunden beri cokuyorlar....boyle 50 kaart var....
goygoycular ve saksakcilarin....VICDANLARI SIZLIYORMUDUR SENCE.....
Yorum

Yorum