AGOP AGABEYIM....
BUNDAN 40 YIL ONCE....
NEWYORK ta Colombia university de doktora calismasi yapiyorum...turkiyeye 3 yil gidemedim...burnumda tutuyor...para yok gidemiyoruz...
duyduk....
newyork in Astoria semtinde ermeniler ve rumlar yasiyor...acaip guzel balik-iraqi restoranlar var...
semih....argidasim...istanbullu...her boku biliyordu...cunki...bubasi cok zengin olmus bir ABUKATTI turkiyede.
para gani...bunun butun odevlerini ben yapiyorum...buda parayi harciyor...
aldi beni ASTORIA ya goturdu....restorana coktuk...turkiyenin ayni hersey...
baliklar iraqilar...mezeler...hersey CICEK PASAJI....
ben gudurdum....
muzik caliyor....bizim erzurumdan bildigim bi halayi caliyor...sahne bos...
semihe kalk oynuyacagiz dedim...ben bilmem ulen bu kiro halaylari...
lem karsima dikil...kollarini havaya kaldir...beni izle dedim....yoksa yarragimi odevlerini yaparim deynce bu kalkti.
ciktik oynuyoruz....yasli bi adam kalkti geldi...semihe sen otur dedi...benimle oynadi...restoran alkistan yikildi....
oturduk...sordu....yeddi ceddimi ogrendi...
ogunden sonar...BIRDAHA HIC PARASIZLIK CEKMEDIM...YAGDIRDI....
AGOP AGABEYIM...rehmetlinin buyuk oglu.
BUNDAN 40 YIL ONCE....
NEWYORK ta Colombia university de doktora calismasi yapiyorum...turkiyeye 3 yil gidemedim...burnumda tutuyor...para yok gidemiyoruz...
duyduk....
newyork in Astoria semtinde ermeniler ve rumlar yasiyor...acaip guzel balik-iraqi restoranlar var...
semih....argidasim...istanbullu...her boku biliyordu...cunki...bubasi cok zengin olmus bir ABUKATTI turkiyede.
para gani...bunun butun odevlerini ben yapiyorum...buda parayi harciyor...
aldi beni ASTORIA ya goturdu....restorana coktuk...turkiyenin ayni hersey...
baliklar iraqilar...mezeler...hersey CICEK PASAJI....
ben gudurdum....
muzik caliyor....bizim erzurumdan bildigim bi halayi caliyor...sahne bos...
semihe kalk oynuyacagiz dedim...ben bilmem ulen bu kiro halaylari...
lem karsima dikil...kollarini havaya kaldir...beni izle dedim....yoksa yarragimi odevlerini yaparim deynce bu kalkti.
ciktik oynuyoruz....yasli bi adam kalkti geldi...semihe sen otur dedi...benimle oynadi...restoran alkistan yikildi....
oturduk...sordu....yeddi ceddimi ogrendi...
ogunden sonar...BIRDAHA HIC PARASIZLIK CEKMEDIM...YAGDIRDI....
AGOP AGABEYIM...rehmetlinin buyuk oglu.

Yorum