Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • vicente
    Yasaklı
    • 22 Kasım 2020
    • 2458

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    endeks düşmek istiyor ama düşemiyor nasıl bir güç tutuyor anlamak mümkün değil
    hocam hergün giren yeni yatırımcı sayısını inceledin mi hiç
    bunlar ne ile giriyor kkm den çıkıyor dolar dan çıkıyor emlak altın dan çıkıyorlar , faiz inerken dolar hiç artmadı
    3 m olmustur yatırımcı sayısı , yabancı sürekli satıyor millet alıyor 140 binden beri ... son 2 ayda çok hızlandı girisler

hükümet için ballı kaymak onlar da bozmuyorlar piyasayı , isterse bozsunlar direk % 20 ye düser akp

sabah yine mavi dirençten döndük 6 ya da 7. teması oldu o direnc kırılırsa endeks kudurabilir

borsa = oy oldu artık bir nevi

borsanın artması akp ye oy kazandırabilir secime kadar ama borsanın çökmesi akp yi yıkar

Yorum

• vicente
      Yasaklı
      • 22 Kasım 2020
      • 2458

gelecek karlarla dev sirketlerin fk sıı daha da düscek sahol fk sina baktım 2 komedi resmen
      yeni gelen karlar ile 0 a düser bu yüzden de sirket sürekli geri alım yapıyor

borsayı düsürecek tek sey siyasi bir kriz o da secimlere doğru veya sonrası olacak bence

Yorum

• vicente
        Yasaklı
        • 22 Kasım 2020
        • 2458

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        sasa uzak vadelerde makas açmaya basladı , fırlayabilir dikkat edilmeli . ytd
        fırlıyor

Yorum

• Tuncer
          Tecrübeli
          • 03 Mart 2022
          • 2826

ulan vuracaksan u alacaksan al bu eziyet nedir

Yorum

• guner
            Kıdemli
            • 28 Mayıs 2011
            • 4864

kuzu
            bu biste bir daha mı baksan.?
            enflasyonda bitmedi daha.
            bu bist çıktıkça çıkıyor..6000 üstüne gidecek sanki..
            dow da daha yeni zirve yapacak..

https://imgyukle.com/i/JGGUoh

https://imgyukle.com/f/2022/12/21/JGGUoh.png

Yorum

• monarosa1
              Yeni Üye
              • 11 Mayıs 2009
              • 14

Endexle ters kolere,iki yıllık tahvil faizi Mart 2020 deki diplerine gelmiş artık
              Eklenen Dosyalar

Yorum

• Misafir

,,

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

TESLA....

BIR YIL ONCE....bugunlerde....AMRIKI BORSALARI GOCECEK DEYIP....buradaki forumlarda....ve bizde....AMRIKI BORSALARINDAN CIKIP....TESLAYI...400 kusur dolarlardan shortlamistim....bir at sureyle terste birakti beni....hem borsalar cikti....hemde TESLA....beni tefe koyup caldi buradaki broker usaglar....SONRA....hem borsalar goctu....hemde TESLA....

BUGUN....TESLADAKI SHORT POZIZYONLARI KAPATTIM...138 DOLARDAN.....VE ILAN ETTIM....ARTIK KADEMELI AMRIKIYI ALACAGIMIDA ILAN ETTIM.....

tabii....herkez kim bu YOUNG TURK....neci bu ipne....diye beni tartisiyor....

buradada TESLA shortluyanlar var....duyuruyorum....

VAZGEC GONLUM.....sen bu asktan...

sana deger veren mi var....

desemde....gendi gendime....

ossun....BELE GELDIM....BELE GIDECEGIM BU DUNYADAN...geride sadece KUZU ve YOUNG TURK kalacak.
                  YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tuncer
                    Tecrübeli
                    • 03 Mart 2022
                    • 2826

Kuzu hocam Amerika ralliye kalkınca bizimki göçer mi hemide seçime giderken bu kozu muhalefete verir mi

Yorum

• BachiBouzouk
                      Katılımcı
                      • 10 Şubat 2017
                      • 138

Leyla ya Mecnun gözleri ile bakmalı kul bilmesede mevlam bilir kuzu hocam...NEWYORK YOUNG TURK

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

HA HA HA....bir yildan bu yana....TESLA ile ilgili yazdiklarimi....alintiliyor one cekiyorlar....zor gunlerde yazdiklarimi....

FUCK FEAR....there is no fear....FUCK IT....KILL HIM...NO MERCY....SHORT ELAN....

YIKILIOR FORUMLAR...HEYKELIMI DIKIORLAR....YOUNG TURK...yikior ortaligi....erken kapattin diyenler var....
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

CALIFORNIADAN AGOP AGABEYIM ARADI....

HAYYY SENIN DASHAKLARINI YIYIM LEM....bizi ihya ettin....

fresnoda yasiyorlar....yuzde 90 I ermeni seherin....

heykelini dikecegiz....

emme bi sorun var...YOUN TURK yazmiyalim....ellerimiz varmiyor TURK e dediler....

YOUNG ARMENIAN yazin sizde....mamina cakayim dedim....

yikildi gavat.

butun gece para sayacaklar....TOPRAKLARIM.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            kuzu
                            bu biste bir daha mı baksan.?
                            enflasyonda bitmedi daha.
                            bu bist çıktıkça çıkıyor..6000 üstüne gidecek sanki..
                            dow da daha yeni zirve yapacak..

https://imgyukle.com/i/JGGUoh

https://imgyukle.com/f/2022/12/21/JGGUoh.png
                            lem olum belemi ogrettim sana teknigi....

hersey yolunda....cokecegiz....

bugun....SASA 125 E....HEKTAS 40 A BASILDI....

niye....SASA 60 A GOCSUN....HEKTAS 25 E GOCSUN DIYE....

NE DIYORSAM....ODUR.

TAYYIP BEY...ASGARI UCRETI ILAN EDER ETMEZ...GOCERIZ.

incik nealaka dersin sen....

yaaaaa....derin isler...anlatmaya vaktim yok...dolar-tl....36 ya gider geri 25 e iner...

borsa 3200 e gocer....ASGARI UCRET GOCURTUR.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

BABO....

NE DER IMZASINDA HEP....

gelecek haberler teknikte gizlidir...bunu bir tek KUZU okur bu alemde....

der hep....babo dan ogreneceginiz cok sey var...anlatmayi bilmez...zorlayin teknigi ogrenin ondan.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

bilgili insanlari sevin....kimseyi kiskanmayin....takdir edin...gerekirse elini opun....BILGININ YOLU MESAKETLIDIR....

INSAN-I MUKEMMEL....

SEVGIYI VE BILGIYI BIRLIKTE YOGURMUS...O HAMURDAN EKMEK YAPMISA DENIR.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information