Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

TURKIYEDE DEVLET AKLI GORUYOR....

NEYI....

kurulan yeni musluman dunya duzenini....

sikisiyor.....iki dev arasinda....kuzeyde slav uruslar....guneyde kara araplar....

mermi hiziyla dusunmeli....yerini almali....

kurulan bu YENI DUNYA DUZENINDE....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

BU TOPIGE YAZI YAZMAK ISTIYENLERE....

yazilariniz duzeyli olmalidir....burayi okuyanlar sizden bin kat daha bilgililer...ONLARI SIKACAK SEYLER YAPMAYIN...

topic acin....orada yazin....bende ara ara ugrarim....

BU TOPIK....TUM BORSACILARIN OKUDUGU....REFERANS TOPIKTIR...buradan calan duduk....piyasalara yon verir,,,,

bakin duduklere....

1...3 yil once....HEDEF 300 000 DIYOR....BORSA 80 000 KEN....

2...borsa 130 000 olunca....yeni baslik aciyor...birak 300 000...hedef feyza diyor....

3....borsa hedef feyza olunca....topic aciyor 5 ay once...SECIM RALLY si bitti diye...bittimi...bitti tabii 5 aydir yatay....niye...kuzu bitti dedimi biter....

iste bu yuzden....herkes...araci kurumlar dahil...BENI OKUYORLAR...

buna saygi duymuyorsan....aklindan zorun var...kovulursun.

bu ucu topikte...forum ana sahifede...ard ardalar...sabit topikler.

gelirde...bu topiklere sacma sapan seyler yazarsan...dogal olarak...APTAL BU DERLER SANA...

cunki okuyanlar...bu piyasanin kurtlari....

yeteri kadar bilgim yok emme....cok iyi ossuruyorum diyorsan eger....

ossurma diyen yok...ac bir topic orada ossur....

emme...kimse gelip koklamiyor...ben ossuruyorum ben kokluyorum diyorsan eger....

yumurta yeme.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hurolg2
        Aktif
        • 25 Ocak 2019
        • 367

steve_harris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Kardeş yanlış anlama, seninle şahsi meselem yokta. Bu başllığı okuyan 100 kişinin 90'ı rmin olun Kuzu için okuyor.

Foruma bir giriyorum başlıkta yazışma olmuş, hah diyorum Kuzu ağabey yazmış ama bir giriyorum "burdan short, şurdan long"

Madem siz ve bazi arkadaşların çok fikir paylaşası yön veresi var, Yeni Başlık Açmak bedava...

Kuzunun başlığında kendini göstermeye çalışanlar, bana dizilerdeki ÜRÜN YERLEŞTİRME gibi geliyor.

"Hazır Kuzu okunurken biz de okunalım" mantığı

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Katiliyorum. Bize ne kardeşim sizin aćıp kapadıginız shorttan bilmemneden

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

afrikada koloniyal savas....SUDAN....

nato ve urus SUDAN da furusuyor....

SUDAN a ilimli islam geldi....SUDAN I ilimli islamla....iki bagimsiz ulkeye bolduler...kuzey sudan ve guney sudan...

simdi....

kuzey sudan ordusu....ilimli islamla basina getirilen felaketi anladi ve urusa yanasti....ona deniz ussu Verdi...beni koru dedi...ilimli islamin dugmesine AMRIKI on gun once basti...silahli RAPID FORCE diye adlandirilan ilimli islam milisleri orduya saldirdi....

turkiyenin SUDANA yaptigi parasal yardim cok buyuk...umarim ulkem gene yanlis ata oynamaz....suriye ve iraqta ki gibi...ulkem sunu anlamali...ISLAM artik bir amriki silahidir.

Yorum

• Misafir

Yorum

• Tuncer
              Tecrübeli
              • 03 Mart 2022
              • 2825

Kuzu hocam düşmeyen borsa illa ki yükselmez mi

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Kuzu hocam düşmeyen borsa illa ki yükselmez mi

ne yapacaklarini biliyorum tuncer....simdi yazmiyorum...EYLEM YAPTIM MI ....anlarsin....

bize oy vermezseniz....BORSA DUSECEK....3 MILYON YENI GELENE DENECEK....ailerle...yuvarlak 6 milyon oy bu.

hadise sudur tuncer....

kuzu...karincayi iker...emme...belini incitmez.

Yorum

• Tuncer
                  Tecrübeli
                  • 03 Mart 2022
                  • 2825

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  ne yapacaklarini biliyorum tuncer....simdi yazmiyorum...EYLEM YAPTIM MI ....anlarsin....

bize oy vermezseniz....BORSA DUSECEK....3 MILYON YENI GELENE DENECEK....ailerle...yuvarlak 6 milyon oy bu.

hadise sudur tuncer....

kuzu...karincayi iker...emme...belini incitmez.

O zaman bunun işe yaraması için önce korku salmaları lazım

5000 altına inemeyen borsada bu dediğin işe yaramaz

Yorum

• dayan
                    Aktif
                    • 05 Ağustos 2011
                    • 382

Emmi ben altınları satıp AKP li uşakların mallarını almaya başladım.
                    Çoğu zararda...Şimdi ilk tokadı 14 Mayısta da okkalı tokadı yiyecekler inşallah

Yorum

• hayalım
                      Tecrübeli
                      • 27 Şubat 2009
                      • 822

dayan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Emmi ben altınları satıp AKP li uşakların mallarını almaya başladım.
                      Çoğu zararda...Şimdi ilk tokadı 14 Mayısta da okkalı tokadı yiyecekler inşallah
                      ulee dayan, sari gaciyi nasil kiydin?

Yorum

• casaubon
                        Teacher
                        • 04 Ağustos 2008
                        • 28

Seçim sonrası oluşacak yeni zirveden sonra sert düşüş ve sonrası uzun süren yatay bir hareket bekliyorum.

"bir şeyi güzel olarak mı algılıyorsunuz? demek ki yanlış algılıyorsunuz." nietzsche

http://durum-casaubon.blogspot.com/

Yorum

• raistlin39
                          Katılımcı
                          • 21 Temmuz 2016
                          • 171

Sayın Kuzu,

Geçen haftaya kadar borsanın artışından daha az oranda artan viopta, şu an daha fazla bir artış oranı var ki haziran kontrattaki artış daha da fazla.
                          Bunun sebebi seçim sonrası borsada yükseliş beklentisi midir ? Öyleyse shortların hali nice olur ?

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

BU TOPIK BUGUN ITIBARI ILE BITTI....secim rallisi bitti...basligi idi...amaci halki doldurusa getirenleri durdurmak....halki uyarmakti....5 AY SURDU...ve bitti....

yeni topic gerekiyor....YA HERRO YA MERRO.....

iki rally var....biri yukari dogru....7000....

oburu asagi dogru....2300...

SECIM SONUCLARINA GORE....

EKONOMIK MODEL NE OLACAK....kur korumali mevduat devam edecek mi....dolar-tl sabit tutulacak mi.....oynak olacaksa ne olur....varlik fonu....alimlarini surdurecek mi.....SECIMDEN SONRA...BEKLENTI BITTI SATISLARI GELINCE BUNLARI KIM ALACAK....YABANCI YATIRIMCI HANGI KOSULLARDA BU PIYASAYA GELIR....gelirse hangi sektorleri alir....iktidar degisirse....yandaslar ne yapar....intihar mi ederler....yani satip kacarlar mi....diyelim mala girdin simdi....secim sonuclarina gore...RISKIN NE...paranin yarisini kaybedermisin....yoksa parayi ikiye mi katlarsin....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

casaubon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Seçim sonrası oluşacak yeni zirveden sonra sert düşüş ve sonrası uzun süren yatay bir hareket bekliyorum.

SIMULASYON-1 ....BUDUR....

dolar-tl 19 da kalirsa kardasin....dolar-tl 25 olursa zarardasin....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

demek ki neymis....olay....DOLAR-TL SABIT MI...YOGUSAM UCACAK MI....YENI TOPIGIN ESAS OGLANIDIR....

BORSA 12 000 E GIDEBILIR....dolar-tl 72 olursa....buyuk ZARARDASIN....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information