Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
ons 2000 usd altında..
2000 üstüne atamadıkça düşer..
pazarteside düşerse artık iflah etmez.
abd verisiymiş.
ne verisi ki o.?
bilen varmı.
parakende satışlar negatif gelmiş.bu mu yaptı onsu böyle
kuzu yazmadığı zamanlar faydalı olur diye yazdım..
Bir kişi dahi rahatsızlık duyduysa ( duymuş ), önemli gördüğüm analiz dışnda artık yazmam...
Şahsım adına sizin değerli gönderilerinizi kendi pozisyonumla benzer buluyorum ve takip ediyorum.
Başlık biraz daha Guzu 'ya özel kabul ediliyor .
Bu nedenle başka bir başlıkta paylaşırsanız severek izlerim.
kuzu yazmadığı zamanlar faydalı olur diye yazdım..
Bir kişi dahi rahatsızlık duyduysa ( duymuş ), önemli gördüğüm analiz dışnda artık yazmam...
Keşke herkes bu kadar duyarlı olsa. Olgun davranışın için teşekkürler. Neyseki bu olgunlukta olmayana bastım engeli artık kafam rahat.
Genele… burası kuzu forumu ve kimse zorla kuzunun başlığına yazmaya/okumaya zorlanmıyor hem gelip hem gruplamakta ne demek hiç bilemedim. Ayrıca kuzu fanatikliği bir tercih nedenidir, bir suçlama ya da gruplama nedeni olmamalıdır. 2008 den bu yana o nereye ben oraya.
kuzu seni sever ve bilgine saygı gösteririm,,
bu kadar kontrollü piyasa için bu kadar uğraşmaya değer mi emin olamıyorum..
bugün bir miktar yabancı geldi(seçim öncesi az pozisyonda olalım demişlerdir)
çok upside ı olmayan(seçimler nednei ile ) çokda düşebilecek yeri olmayan(yeni satıcı bu seviyelerden biraz zor)
dolar bazında para kazanılamayan(belki bir iki senet gider )çok çok zor bir piyasa bu..
sana bol şans kademeli shortcu olduğundan belki sıyrıkla yada az karla çıkarsın ama
senin körlemesine takip edenler dikkatli trade etsin..
pasta büyük değil
bir hafta sure veriyorum....yazilari hic anlasilmiyan....surekli mesaj atani simdi yasakladim...
digerlerinide bu yazimla uyardim....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
yuce rebbim....nasil etmiste GUNES I yaratmis....onunlada canli hayati yaratmis....
ol demis olmus....TEVRAT...INCIL...QURAN bele diyir...
oyle bisey ki....saniyeden dahi azda oluyor....
buldular cekik gozlu sari usaglar...saniyeden daha az bir zamanda....IKI ATAMO BIRLESTIREN VE BU ESNADA BUYUK ENERJI YAYAN...FUSION ENERGY....GUNESI YARATTILAR....
AMRIKI....uzayda ararken gunesin sirlarini....cekik gozluler...YELLOW RIVER in kenarinda bir laboratuarda gunesi icad ettiler....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
nato....kucaga oturdu....nato ulkelerinde ukraynaya verilecek silah kalmadi....
mehdi putin....ve zulkarneyn cekik gozlu sari ciyan SI....ukrayna savasini uzatacak yollar arayip buldular...
bu savasi....DOLARI YIKMAK UCUN UZATTIKCA UZATACAKLAR....
iranin turk suprim lideri...ali kumeney....gok tengry e sordu...duralim mi....
dur dedi gok tengry ali ye....ALI durdu.
Yorum