Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • raistlin39
    Katılımcı
    • 21 Temmuz 2016
    • 171

VİOP nisan kontrat -%1, haziran kontrat +%0.1
    bunun sebebi ne olabilir sizce?.
    Hiç bu kadar fark olmuyordu.

Yorum

• guner
      Kıdemli
      • 28 Mayıs 2011
      • 4864

...........

Yorum

• Misafir

Sn. kurt'un mesajlarını yön için takip ediyordum. Kendisi topik açarsa oradan da takip ederim.

Ama sn. Koç'un grafikleri kendine özgü olduğu için takip etmiyorum.

Yorum

• guner
          Kıdemli
          • 28 Mayıs 2011
          • 4864

ons 2000 usd altında..
          2000 üstüne atamadıkça düşer..
          pazarteside düşerse artık iflah etmez.
          abd verisiymiş.
          ne verisi ki o.?
          bilen varmı.
          parakende satışlar negatif gelmiş.bu mu yaptı onsu böyle

Yorum

• bridge
            Katılımcı
            • 22 Haziran 2009
            • 74

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            kuzu yazmadığı zamanlar faydalı olur diye yazdım..

Bir kişi dahi rahatsızlık duyduysa ( duymuş ), önemli gördüğüm analiz dışnda artık yazmam...

Şahsım adına sizin değerli gönderilerinizi kendi pozisyonumla benzer buluyorum ve takip ediyorum.
            Başlık biraz daha Guzu 'ya özel kabul ediliyor .
            Bu nedenle başka bir başlıkta paylaşırsanız severek izlerim.

Yorum

• kelmiker
              Tecrübeli
              • 02 Aralık 2008
              • 554

Bir kişi dahi rahatsızlık duyduysa ( duymuş ), önemli gördüğüm analiz dışnda artık yazmam...

Keşke herkes bu kadar duyarlı olsa. Olgun davranışın için teşekkürler. Neyseki bu olgunlukta olmayana bastım engeli artık kafam rahat.

Genele… burası kuzu forumu ve kimse zorla kuzunun başlığına yazmaya/okumaya zorlanmıyor hem gelip hem gruplamakta ne demek hiç bilemedim. Ayrıca kuzu fanatikliği bir tercih nedenidir, bir suçlama ya da gruplama nedeni olmamalıdır. 2008 den bu yana o nereye ben oraya.

Yorum

• steve_harris
                Katılımcı
                • 11 Ocak 2019
                • 152

Kardeş yanlış anlama, seninle şahsi meselem yokta. Bu başllığı okuyan 100 kişinin 90'ı rmin olun Kuzu için okuyor.

Foruma bir giriyorum başlıkta yazışma olmuş, hah diyorum Kuzu ağabey yazmış ama bir giriyorum "burdan short, şurdan long"

Madem siz ve bazi arkadaşların çok fikir paylaşası yön veresi var, Yeni Başlık Açmak bedava...

Kuzunun başlığında kendini göstermeye çalışanlar, bana dizilerdeki ÜRÜN YERLEŞTİRME gibi geliyor.

"Hazır Kuzu okunurken biz de okunalım" mantığı

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Misafir

Ah sıtiiv vah sıtivv, sende bu bahane yazıyon ya heris style tam yani.. Senin yazılar da okunuyo ya.. Button seçin buton fALan..

Bu maçı da ALacaz..

Yorum

• Misafir

raistlin39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    VİOP nisan kontrat -%1, haziran kontrat +%0.1
                    bunun sebebi ne olabilir sizce?.
                    Hiç bu kadar fark olmuyordu.
                    Hazirûn vade daha akkıllı para sanki..

Yorum

• Misafir

Naber kuzu, 59Xx hemFikir missin ??..

ALtıncı Tur eder delerse yine..

YokSA ucundan mı ilk kez ALtı etmeden ?..

Yorum

• Misafir

MJ232323 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        kuzu seni sever ve bilgine saygı gösteririm,,
                        bu kadar kontrollü piyasa için bu kadar uğraşmaya değer mi emin olamıyorum..
                        bugün bir miktar yabancı geldi(seçim öncesi az pozisyonda olalım demişlerdir)
                        çok upside ı olmayan(seçimler nednei ile ) çokda düşebilecek yeri olmayan(yeni satıcı bu seviyelerden biraz zor)
                        dolar bazında para kazanılamayan(belki bir iki senet gider )çok çok zor bir piyasa bu..
                        sana bol şans kademeli shortcu olduğundan belki sıyrıkla yada az karla çıkarsın ama
                        senin körlemesine takip edenler dikkatli trade etsin..
                        pasta büyük değil
                        Size minnettar kalmıştı cevaben.. Ne güzel..

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

degerli dostlarim....

bu topige yazi yazanlarin dikkatli olmasi gereken tek sey vardir....

oda....kuzu yu okumuya gelenleri rahatsiz edecek...topigin bilgi duzeyini dusurecek tarzlar olmamali....

benden yasaklanmasi istenen kisiler var....

bir hafta sure veriyorum....yazilari hic anlasilmiyan....surekli mesaj atani simdi yasakladim...

digerlerinide bu yazimla uyardim....
                          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

GUNESI YARATTILAR....

MAO nun cekik gozlu sari usaglari....

okudular....tum yaradilis dini kitaplari....

yuce rebbim....nasil etmiste GUNES I yaratmis....onunlada canli hayati yaratmis....

ol demis olmus....TEVRAT...INCIL...QURAN bele diyir...

oyle bisey ki....saniyeden dahi azda oluyor....

buldular cekik gozlu sari usaglar...saniyeden daha az bir zamanda....IKI ATAMO BIRLESTIREN VE BU ESNADA BUYUK ENERJI YAYAN...FUSION ENERGY....GUNESI YARATTILAR....

AMRIKI....uzayda ararken gunesin sirlarini....cekik gozluler...YELLOW RIVER in kenarinda bir laboratuarda gunesi icad ettiler....
                            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

UKRAYNADA....

nato....kucaga oturdu....nato ulkelerinde ukraynaya verilecek silah kalmadi....

mehdi putin....ve zulkarneyn cekik gozlu sari ciyan SI....ukrayna savasini uzatacak yollar arayip buldular...

bu savasi....DOLARI YIKMAK UCUN UZATTIKCA UZATACAKLAR....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

SU YOK....DENIZDEN SU URETMEK COK PAHALI...SAUDI ARABIYA....

CIK DEDI SARI CIYAN SI....genc suudi lider BIN SALMAN a....cik dedi...DOLARI KORUMAKTAN CIK DEDI....seni ortadogunun lideri yapayim....

SANA FIRATIN SULARINI BAGLIYAYIM....tum arabistan colleri su icinde yuzsun...

cik dedi...sari ciyan SI...hazreti muhammedin soyu BIN SALMAN a...dashakli ol atan gibi...dedi.

ve BIN SALMAN....

cikti.

dur dedi irandaki MOLLALARA....barisin....birlikte yonetin ortadoguyu....

iranin turk suprim lideri...ali kumeney....gok tengry e sordu...duralim mi....

dur dedi gok tengry ali ye....ALI durdu.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information