Yeni vadeye siftah yaptım...1/2 pozisyon 5.950 şort...
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Bıst şu ana kadar en yüksek 5.300 gördü..ilk parti şortu burdan açtım.İkinci parti şortu savrulmada yani 5.700 lerde açmayı planladım..Arkada bir bu kadarda teminat tutarak.kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYeni vadeye siftah yaptım...1/2 pozisyon 5.950 şort...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Bende de short pozisyon var ama çok da rahat değilim. Ya buralarda oyalanıp short poz sayısını arttırıp yukarı kıracak, ya da bilançolarda millete mal aldırıp,Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBence short çok tehlikeli bu adamlar seçime gidiyor burayi yikamazlar zaten oylar düştü
haftaya aşağı çakacaklar. Bunu en iyi Sayın Kuzu yorumlar ama o da deniz altında deniz kızı arıyor herhalde
Yorum
-
Bazı zamanlar consolidasyon zamanı,kuzu bu zamanlarda görünmüyor.
Bist tepede alan kapamayla meşgul.
Kuzu bitti dedi bir kere .şimdi bekleme zamanı.
Viopta strese girmeyin.
20 seneden çok forex,viop tecrübem var.
Şimdi bakın önümüzdeki saatlerde parite 1.056 ya doğru düşecek.ama
Yapılmaz olduğuna karar verdim.
Yorum
-
Buraya 4 5 ay önce toaso tupras froto sise eregli arcelik krdmd yazmıştım gerçekten iyi getirdiler
Bugun froto ile %70 vedalastim yarin kapaticam
Yarin toaso ile de vedalasicam muthis bir anlaşma yapmış olmasına rağmen
Tupras temettu öncesi cikicam
Sise ile de birkaç güne kapatirim
Arcelik muthis ama zirvesinde onu da bırakırım
Krdmd ve özellikle eregli den son bir atak bekliyorum eregli deki yoğun satıcı mali kaptieiyor o bitince sert ralli yapacak bence...
Cok iyi getiri sağladı hepsi, giderlerse de yolları açık olsun
Zor bir döneme giriyoruz bence bu şirketler seçime kadar da gidebilir ama prensibim seçim öncesi poz da kalmamakti
Tahminim bist mart ayı içinde belki yeni zirve belki oraya yakın bir yerden döner
Seçim yaklaştıkça ve sonrası cok belirsiz bir dönem olacak
Burdan çıkıp napilir zor bir karar fed den sonra abd fonlarıni arttircam dolar da büyük patlama bekliyorum ama seçim öncesi zor gibi görünüyor umarım dönüp dolaşıp yine biste gelmem
bistin en büyük avantajı alternatifsizlik ama seçim riski bence ciddi cok büyük
Yorum
-
Chp nin hdp zoruyla Kilicdar ısrarı cok yanlış secim kaybettirir.
Birkac gün içinde iyi partinin mansur yavas i alip ittifaktan ayrilarak ince ve ozdag ile ittifak oluşturmasını düşünüyorum, bu oluşum büyük bir zaferle cikacak seçimden tabi yapilirsa seçimin ertelenmesi ihtimali hala çok ciddi
Yorum
-
KADAYIFIN ALTI KIZARDI MI....
kizarmasi demek....kuzu eylem yapacak demektir....
FIRSAT VE FURGUN YOKSA.....
kuzu yoktur....
mali aldi....yuzde 20 cikti 5300 e...ve satip cikti...
dediki....BEN HAMMAL DEGILEM...haci tilkinin basbelasiyim....
isim...HACI TILKIYI SOYMAK....
kasinior haci....kasintisi cuma gunu bitecek....gotu...bozuk onkurus gibim parlior....
gemisim bakimli....okkalarim sisik....saldirim kacinilmaz...HORMONLARIM GUDIRIY....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir hafta yokum....ANCAK KONSOLIDE OLUR....git gel konya 6 saat...4950 ila bizim caktigimiz 5300 arasi....
siz hammalmisiniz ki...HACI TILKININ MALINI TASIYASINIZ...birak kendi tasisin...haftaya sali buradayim....geregeni o zaman yapariz....
yoggg benim gotum kasiniyor diyorsan o baska...dedikoducu gavatlar....komisyonlarimi hazirlayin....saleve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDini tilkiden öğrenen tavuk, çalmayı sevap sanırmış.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryazamazsam oradan...bir uyari yapayim...HAFTALIK KAPANIS....5045 altinda olmali...olmazsa....gotunuze NISADIR SURUN....5700 I gormeli idi....ben yokken....MART 10 milat....ondan dolayi haci tilki...zorlanmis gorunuyor...Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzum burada eğer haftalıkta 5045 altına basamazlarsa yeni hedef 5700 olur demek istemiş.Eğer gelen tüm satışlar 5045 ve üzerinde karşılanıyorsa demek ki yukarı sürmeye hazırlanıyorlar shortlar dikkatli olsun demek istemiş. ***e nisa sürmek korunmak amaçlı sanırım
Bir nevi çelik don tavsiyesi. dimi Kuzum ???YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ONEMLI BIR YORUM...uzerinde calismaliyiz....son iki cumle cok onemli...ilki hulusi akar pasa....cok agir bedeller demis karatay son cumlede....dis mihraklar bu....GINDWANE olum yaz dedim sana...sagirmisin sen.Karatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖnümüzdeki dönemde inanılmaz bir yeni enflasyon dalgasıyla karşı karşıya kalma ihtimalimiz çok fazla gibi....
Hükümet, yaşadığımız bu felaketi görülmemiş düzeyde para basarak finanse etmeye çalışacak gibi görünüyor....
Enflasyonda, Güney Amerika'daki benzer örneklerde olduğu gibi level mi atlayacağız...!-?-!
Önümüzde seçim olduğu düşünülürse....verilmekte olan sosyal yardımlarda hem yararlanan kişi sayısı hem de tutar olarak artarak devam edecek gibi...
Asıl soru bu ne kadar sürdürülebilir...
AK parti tabanın büyük çoğunluğu bu sosyal yardımlarla ayakta kalmaya çalışıyor, ve aralarında simbiyotik bir ilişki var...Hangi türde olduğunu tam olarak yazmayayım..
Neyse bu durumda borsa ne olur onun analizini de iyi yapmak lazım...!
Döviz tarafı halen stabil daha ne kadar tutabilirler göreceğiz..Dış ticaret açığı her geçen ay rekorlar kırıyor..
Sonuç olarak, "iktidarı kaybetmemek için her yol mübahtır.."
Umarım ileride çok ağır bedeller ödemek zorunda kalmayız...!YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
REALITY 1....MAYIS 15 SECIM....bunu mart 10 resmi gazatada gormeliyiz...
bu...borsada sonuclara gebe bir durum.
kuzu soygun yapar....bu allahin emridir.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
REALITY 2....HOKUMET....DOLAR-TL YI 19 DA...ENFLASYONU BU HALINDE TUTMAYA EN COK MAYIS AYINA KADAR MUKTEDIRDIR....ondan sonrasinda dolar-tl yi tutmasi imkansizdir...
sonuclari....hokumet secimi erteleyemez....birak 1 yili...1 at bile ertelerse...yuzde on oy bile alamiyacak hale duser.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
REALITY 3...basilan bunca para....nereye akacak....BORSAYA AKARSA...kefere ve biyikli musulman kafir satar...aldigi tl ile dolara furur....olmuyan dolari yurt disina ucurur...TILKI ZORDA.
sonuclari....kuzu effendi hazretlerinde...buyuk EVLIYAULLAH...KUTUP....GAVS...CINLER VE PERILERIN EFENDISINDE.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum