Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
lemmm olum ne demistim alirken yuzde 20 ciktimi cakarim....ciktilar ve caktik...
bakin graflarina....bikacini koyayim...caktiklarimizdan...hepsi tepede...AGLAMAYIN LEM...GOTUMU YALATMAM YAKIN...DEYYUZZLAR.
KUZU KURALI BUYUK TEPKI YUZDE 20....4450 CARP 1.2=5340 EDER...ve geldik oraya....SASMADIK KURALI UYGULADIK...agliyani sistemden atarim haaaa....on gun sonar gotumu yalarsiniz gene....ipneler.
batanlarin listesini yollayin...

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bir hafta yokum....ANCAK KONSOLIDE OLUR....git gel konya 6 saat...4950 ila bizim caktigimiz 5300 arasi....
siz hammalmisiniz ki...HACI TILKININ MALINI TASIYASINIZ...birak kendi tasisin...haftaya sali buradayim....geregeni o zaman yapariz....
yoggg benim gotum kasiniyor diyorsan o baska...dedikoducu gavatlar....komisyonlarimi hazirlayin....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
o alika soyleyin...beyni sulanmis....
4450 endekste bu meretin ederi....600 milyar tl idi...
5300 endekste bu meretin ederi....706 milyar tl ye cikmisti....
bes 10 milyarla girecekmis....GIRSIN....DENIZE CISINI YAPACAK ALIK GAVAT...usaglarin moralini bozma....senin yuzunden sevinemiyorlar....sattiklarina.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Totonun gılı olamayan gıdıwan ve FB'li ayan...En son kuzu yavaş yırtacan diye bağırıyordu bunlar...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlemmm olum ne demistim alirken yuzde 20 ciktimi cakarim....ciktilar ve caktik...
bakin graflarina....bikacini koyayim...caktiklarimizdan...hepsi tepede...AGLAMAYIN LEM...GOTUMU YALATMAM YAKIN...DEYYUZZLAR.
KUZU KURALI BUYUK TEPKI YUZDE 20....4450 CARP 1.2=5340 EDER...ve geldik oraya....SASMADIK KURALI UYGULADIK...agliyani sistemden atarim haaaa....on gun sonar gotumu yalarsiniz gene....ipneler.
batanlarin listesini yollayin...

Yorum
-
Yeni iktidar da yapılacak ilk iş
Bu takaslari açık açık hergun denetlemek olmali
10 yildir satan yabancının Ne bitmeyen mali varmış arkadas
Bu virman olayı da kesinlikle bitmeli
Zitrilyon yildir hergun satan bofa yine 1 milyar a yakin satışta vayyy amk Ne bitmez tükenmez bir mal bu amk
Diğer yağmacı yfas , gedik e virmanlamis olabilir mallari satis şekli tamamen ayni
Yorum
-
NEOLDU LEMM....akilli ve tecrubeli gecinen bunak...tursu suratli...
5300 den sattik....5000 de simdi...yuzde 5.7 asagida...hadi gotun yiyorsa al...
biraz yesillendi diye....dedikoduya basladin...benim kadar tas dussun kafana...ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
olumm gidip celik cocugu okuyorsun aklin karisiyor....zaten git...6200....7000...
at bol keseden....6000 ucun 50 milyar gomecen....birak 7000 I...
nerede 50 milyar olummm....
sirket malini geri alacak....temam...sirket alirken sahibi kendi hesabinda...karisinin hesabinda ki hisseyi gomecek....SIFIRA SIFIR ELDE VAR SIFIR....
SEN BENI DINLE....tursu suratli....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BORSAMIZ GUCLU....nahhh guclu...guclu ise bu tedbirlere ne gerek var....bu tedbirler batan borsa ucun alinan tedbirler....
yetermi ulen....anadin ni....
geldim mi....bana eceyip bi karsilama toreni hazirla...servetini ben yaptim...sen degil...ALIK.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BAK....5045 USTUNDE KAPANAMADI....buna analiz derler...buna zeka derler....zamparalik yapa yapa beynin pipinden disari akti yillar ustunde....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
buaddin yeter ula...gozlerinden opuyorum.
ohhhh rahatladim.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Ben bugün yaklaşık 1.5 yıl sonra ilk kez dolara gectim bir miktar bu badem çetesi endekse rahat vermeyecek anlasilan
İktidar değişmeden bistte olmak çok riskli ve yorucu
Kurum değiştirince anlasilmicak saniyor amk akilsiz yagmacilari yatirim finans bofa badem çetesi
Gedik bofa badem çetesine döndü
Yorum

Yorum