Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • guner
    Kıdemli
    • 28 Mayıs 2011
    • 4864

tesla eğer bu sisnyal oluşumlarıyla düşerse
    alım yerleri buralar.

h4

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,

tesla günlük
    yön yukarı

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

lemmm olum ne demistim alirken yuzde 20 ciktimi cakarim....ciktilar ve caktik...

bakin graflarina....bikacini koyayim...caktiklarimizdan...hepsi tepede...AGLAMAYIN LEM...GOTUMU YALATMAM YAKIN...DEYYUZZLAR.

KUZU KURALI BUYUK TEPKI YUZDE 20....4450 CARP 1.2=5340 EDER...ve geldik oraya....SASMADIK KURALI UYGULADIK...agliyani sistemden atarim haaaa....on gun sonar gotumu yalarsiniz gene....ipneler.

batanlarin listesini yollayin...

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tuncer
        Tecrübeli
        • 03 Mart 2022
        • 2825

ziraat yatırım bankaları alıyor halk yatırım da sanayileri
        ye kürküm ye

yarın öbürgün bes de olanlar hisse sepetinden çıkarsa görürüm bu fonları

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

bir hafta yokum....ANCAK KONSOLIDE OLUR....git gel konya 6 saat...4950 ila bizim caktigimiz 5300 arasi....

siz hammalmisiniz ki...HACI TILKININ MALINI TASIYASINIZ...birak kendi tasisin...haftaya sali buradayim....geregeni o zaman yapariz....

yoggg benim gotum kasiniyor diyorsan o baska...dedikoducu gavatlar....komisyonlarimi hazirlayin....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tuncer
            Tecrübeli
            • 03 Mart 2022
            • 2825

Kuzu hocam gitmeden bir soru daha sorayım

Bu ispanya ve natonun hatay bölgesinde devriye atması ve kesif yapması olayına ne dersin

birşey çıkarmı altından

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

o alika soyleyin...beyni sulanmis....

4450 endekste bu meretin ederi....600 milyar tl idi...

5300 endekste bu meretin ederi....706 milyar tl ye cikmisti....

bes 10 milyarla girecekmis....GIRSIN....DENIZE CISINI YAPACAK ALIK GAVAT...usaglarin moralini bozma....senin yuzunden sevinemiyorlar....sattiklarina.

Yorum

• julia.luthor
                Yeni Üye
                • 09 Ağustos 2012
                • 25

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                lemmm olum ne demistim alirken yuzde 20 ciktimi cakarim....ciktilar ve caktik...

bakin graflarina....bikacini koyayim...caktiklarimizdan...hepsi tepede...AGLAMAYIN LEM...GOTUMU YALATMAM YAKIN...DEYYUZZLAR.

KUZU KURALI BUYUK TEPKI YUZDE 20....4450 CARP 1.2=5340 EDER...ve geldik oraya....SASMADIK KURALI UYGULADIK...agliyani sistemden atarim haaaa....on gun sonar gotumu yalarsiniz gene....ipneler.

batanlarin listesini yollayin...

Totonun gılı olamayan gıdıwan ve FB'li ayan...En son kuzu yavaş yırtacan diye bağırıyordu bunlar...

Yorum

• vicente
                  Yasaklı
                  • 22 Kasım 2020
                  • 2458

Yeni iktidar da yapılacak ilk iş
                  Bu takaslari açık açık hergun denetlemek olmali
                  10 yildir satan yabancının Ne bitmeyen mali varmış arkadas
                  Bu virman olayı da kesinlikle bitmeli
                  Zitrilyon yildir hergun satan bofa yine 1 milyar a yakin satışta vayyy amk Ne bitmez tükenmez bir mal bu amk
                  Diğer yağmacı yfas , gedik e virmanlamis olabilir mallari satis şekli tamamen ayni

Yorum

• Tuncer
                    Tecrübeli
                    • 03 Mart 2022
                    • 2825

Ula verdikçe verdiler

Kan emiciler iş başında

Yorum

• vicente
                      Yasaklı
                      • 22 Kasım 2020
                      • 2458

Badem ...i yine endeksi gocertmek için kıçını yırtıyor
                      Gedik ten satan yat. Fin. Deki yağmacı
                      Her hareketi aynı isim değişikliği
                      sadece virmanlamislar oraya milletin malini

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

NEOLDU LEMM....akilli ve tecrubeli gecinen bunak...tursu suratli...

5300 den sattik....5000 de simdi...yuzde 5.7 asagida...hadi gotun yiyorsa al...

biraz yesillendi diye....dedikoduya basladin...benim kadar tas dussun kafana...ha ha ha

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

olumm gidip celik cocugu okuyorsun aklin karisiyor....zaten git...6200....7000...

at bol keseden....6000 ucun 50 milyar gomecen....birak 7000 I...

nerede 50 milyar olummm....

sirket malini geri alacak....temam...sirket alirken sahibi kendi hesabinda...karisinin hesabinda ki hisseyi gomecek....SIFIRA SIFIR ELDE VAR SIFIR....

SEN BENI DINLE....tursu suratli....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

BORSAMIZ GUCLU....nahhh guclu...guclu ise bu tedbirlere ne gerek var....bu tedbirler batan borsa ucun alinan tedbirler....

yetermi ulen....anadin ni....

geldim mi....bana eceyip bi karsilama toreni hazirla...servetini ben yaptim...sen degil...ALIK.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

2 subat....

bu grafi astim....MALIYETLERE GORE IC DINAMIKLER....5045 USTUNDE TUTUNMASI ZOR ARTIK DEMISTIM....

BUGUN 1 SAATLIGINE 5300 E GITTI...

EMME....

mermi hiziyla 5045 altina indi...tutunamadi...ben gomdum...gibilerim gomdu.
                              BAK....5045 USTUNDE KAPANAMADI....buna analiz derler...buna zeka derler....zamparalik yapa yapa beynin pipinden disari akti yillar ustunde....

buaddin yeter ula...gozlerinden opuyorum.

ohhhh rahatladim.

Yorum

• vicente
                                Yasaklı
                                • 22 Kasım 2020
                                • 2458

Ben bugün yaklaşık 1.5 yıl sonra ilk kez dolara gectim bir miktar bu badem çetesi endekse rahat vermeyecek anlasilan
                                İktidar değişmeden bistte olmak çok riskli ve yorucu

Kurum değiştirince anlasilmicak saniyor amk akilsiz yagmacilari yatirim finans bofa badem çetesi
                                Gedik bofa badem çetesine döndü

Yorum

Working...
                                X

Debug Information