HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gundwane
    Tecrübeli
    • 18 Ağustos 2011
    • 1922

oprman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rusya Polonyaya füze atmış ve bugün 15 Kasım !
    Bişi çıkmaz..
    Yurtdışı tınlamadı bile.

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

evetttt....kadayifin altida kizardi....yarin saat 11 de VIOP u shortliram....

4550 de malimi sattim....overshooting yaparsa shortlarim dedim...yapti.

notlarimi inceledim...overshhoting max...4770 deyiyo...az kaldi.

ve 15 kasimdayiz....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

15 kasimdan sonar iki sik var....

1...BORSALAR KAPATILIR....bu olursa parani borsadan alamazsin...shortlasanda....

2...BIDEN-XI....putini durdurur mu...2 ay daha....

bu nedenle....az miktarla shortlamak icipediyor....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

yaw guzu ne diyorsun...millet bademleri kutluyor ....yaptiklarini onayliyor...

DAVUL-ZURNA DUGUN VAR...halki mala kilitliyorlar....kac bicarenin alinteri elinden alinacak....ona cabalarken....sen niye ipnelik ediyorsun..

dersen....haklisin derim...ben biraz ipneyimdir.

SASA...HEKTAS...GUBRE...bunlar artik hisse senedi degiller....bunnar BITCOINLER.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

yorumculara.....

VICDANLI INSANLAR OLUN....BIRILERI PLANLIYARAK CAHIL VE BILGISIZ HALKINIZI SOYMAYA KALKISIYORSA....

ONU DESTEKLEMEK....COK BUYUK SEREFSIZLIKTIR....

yarin....paralari,hayalleri ellerinden alinacak bu insanlarin cekecegi acilarda olacak PAYINIZI DUSUNUN....ONA GORE YAZIN...

INSANLARI DOLDURUSA GETIRIP....olumlerine yollamayin.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

SASA...HEKTAS...GUBRE...bunlar artik hisse senedi degiller....bunnar BITCOINLER.

bitcoin....TAHSISLI SERMAYE ARTIRIR....ve habire artirir....HALKIM BU SOYGUNU NASIL BILECEK KI...finans okumuyor ki halkim...

eliniz vicdaninizda olacak....cok yakinda...suruyle insan perisan olacak...gunah yaw.

bunu seyretmek...bunu bilmek...bunu destekliyen SEREFSIZLERI gormek...insani insan olmaktan utandiriyor.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

kuzu niye sattin....

bu turlu uckaatlarin serbest oldugu piyasaya kuzu parasini emanet eder mi ulen.....ENAYI MI KUZU.

Yorum

• hayalım
                  Tecrübeli
                  • 27 Şubat 2009
                  • 822

kuzu niye sattin....

bu turlu uckaatlarin serbest oldugu piyasaya kuzu parasini emanet eder mi ulen.....ENAYI MI KUZU.
                  O piyasanin icinde guzel arvatlar varsa emanet eder bide imzali sened bile verirsin. Koca kurt seni.

Yorum

• Tuncer
                    Tecrübeli
                    • 03 Mart 2022
                    • 2826

Vallahi hiç yıkılacak bir hava yok adamlar bankalarda tavanla kapattı merakla izliyorum bakalım el tetikte

Yorum

• tolga541
                      Katılımcı
                      • 13 Haziran 2018
                      • 119

Insanlar takim tutar gibi hisse senedi tutmaya başladi.ülkemizde paranin gideceği başka adres olduğunu düşünmüyorum düzeltmeler illaki olacak sektörel bazda doğru yerde olanlar bence kazanmaya devam edecek 20 yil önceki borsaci oyuncu yatirimci anlayişlar kabiliyetleri risk algilari değişti ben hisse yatirimcisi ve oyuncusuyum tahtanin takasini alirsam ve patronla anlaşirsam kim düşürecek o hisseyi? Olaya müdahil olan yatirim fonlari ile bu noktaya evrilmeye başladi.paranin bu enflasyonist ortamda başka gideceği adres borsadan başka yok diye düşünüyorum.(gayrimenkul döviz araç)

Yorum

• gundwane
                        Tecrübeli
                        • 18 Ağustos 2011
                        • 1922

Kimsenin çok fazla canını acıtacak düşüş öyle hemen beklemiyorum..
                        Burada daha evvel arjantin ve 1999 2000 IMKB çıkışlarının grafiğini verdim..
                        Bugünden yarına lakkadak çakılınacak bir çıkış yok..

Bakanın borsa demesinin üzerinden daha 3 ay geçti geçmedi..
                        tolga541 gibi düşünüyorum..
                        Paranın gideceği başka bir yer bırakmadılar..
                        Enflasyon insanları panikletiyor..

KKM lerin ve dövizin bozulmasını istiyorlar..
                        Bu da öyle 3 ay içinde olmaz..
                        KKM nin min süresi 3 ay bi kere..

Kaldıki seçim var..
                        Seçimden evvel borsa nın büyük bir çöküşü asla ama asla istenmez..

Buradan düzeltme olsa bile max max max 4000..Sonra yine gerisin geri lastik top gibi zıplar..
                        Altı çok zor bence ilk etapda..

Yorum

• vicente
                          Yasaklı
                          • 22 Kasım 2020
                          • 2458

su 2 pudra sekeri kağıdı yüzünden gitmesi gereken ucuz koca sirketler yerinde sayıyor

Yorum

• Cezer
                            Katılımcı
                            • 21 Aralık 2021
                            • 84

Bu kadar insan düşmez diyorsa, bu önemli bir indikatör

Yorum

• Hale Türk
                              Aktif
                              • 05 Haziran 2018
                              • 318

kuzu niye sattin....

Kuzum galiba bu badem bıyıklılar bize ; sizin devriniz bitti bu borsa artık sizin bildiğiniz gibi bir yer değil emekli olun diyor. Bizimle makara yapıyorlar.Adamlar ihlas hissesi yapar gibi banka yapıyor ereğli yapıyor.Canı nereyi isterse kaldırıp indiriyor. TL bende Borsa TL ile oynanır para bende güç bende diyor.

Ben emekliliğimi istedim Kuzum. Trabzona köyüme dönüp inek sağacam. Tavukmu yumurtadan yumurta mı tavuktan çıkmıştır sorusuna cevap arayacam.Bu borsa benim bildiğim yer değil artık. Bükemediğim eli badem bıyıklıların elini öpüp gidiom ben.Kaptırma sen de bunlara para.

Yorum

• gundwane
                                Tecrübeli
                                • 18 Ağustos 2011
                                • 1922

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                su 2 pudra sekeri kağıdı yüzünden gitmesi gereken ucuz koca sirketler yerinde sayıyor
                                Bankalar kalktı..
                                Sırası gelen tavan tavan kalkıyor...
                                Can sıkıntın ile ilk tavanda malını kaptırma sakın..

Misal bende de EREGL var..Kahkahalar ile gülüyorum şu an..
                                Basıyo falan 0.26 0.35 eksi de falan bi böyle 0.50 + oluyor hop yeniden 0.55 eksi falan..
                                zuhahahahaha
                                Komedi..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information