HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

"biz herseyi bir OLCU icinde yarattik"

ayet bu....

bir OLCU....

yuce rebbim...bu OLCUYU bul ve herisine uygula....

ne diyordum....hedef 3600 orada olcu biter...3700 de bitti...overshooting di bu....

yeni olcu....ilk dalga tepesi 3600 di...carp bunu 1.3 ile ne yapar...4550 yapar....tam orada gene sattim....OLCU.

BIRINCI DALGA....1300 DEN 2500 E....ZAMANLAMA 2/3

IKINCI DALGA.....2500 DEN 4500 E....ZAMANLAMA 1/3

NOT...zaman...az zamanda...veya...cok zamanda....

not 2...ilk dalga cok zamanda 2/3....anlami hedef FEYZA ya inanan az...ikinci dalga az zamanda 1/3...anlami...daha bu neki feyzami...FEYZANINDA FEYZASI VAR....HERKEZ...herkez bursoya gelmis.....ipni koparan herkez.

HALBUKI.....

"HERSEY BIR OLCU ICINDE YARATILMISTIR"
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

DAHA MILLET DERIN UYKUDAYKEN....2 YIL ONCE....

ENDEKS 80 000 DE IKEN...

TOPIK ACTIM HEDEF 300 000 DIYE....DAHA SONRA O TOPIGI HEDEF FEYZA YAPTIM...

bakin planlarim aynen yuruyor....toplam 5 dalga planlamistim....3 dalga sonlarindayiz...

birinci dalga....80 000 den 130 000 e...

ikinci dalga.....130 000 den 250 000 e...

ucuncu dalga.....250 000 den 450 000 e...

2 dalga daha cikacagiz....

GRAFTA.....OLCULER VAR...

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• istinyetilkisi
        Aktif
        • 12 Temmuz 2016
        • 273

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        DAHA MILLET DERIN UYKUDAYKEN....2 YIL ONCE....

ENDEKS 80 000 DE IKEN...

TOPIK ACTIM HEDEF 300 000 DIYE....DAHA SONRA O TOPIGI HEDEF FEYZA YAPTIM...

bakin planlarim aynen yuruyor....toplam 5 dalga planlamistim....3 dalga sonlarindayiz...

birinci dalga....80 000 den 130 000 e...

ikinci dalga.....130 000 den 250 000 e...

ucuncu dalga.....250 000 den 450 000 e...

2 dalga daha cikacagiz....

GRAFTA.....OLCULER VAR...

Dalga Boyu sürekli artış göstermiş bu bir önceki dalga boyu momentumun yüksekliği ile alakalı bana göre 2510,33 ile 4455,33 arasındaki yükşeliş tamamen içi boş bir yülselişmal pazarlama fazına geçmiş sürü gelir ise aynen verirler sürü oluşmadı kuzu hocamına dediği gibi "geopolitik gelişmeler" olumlu her haber satışa sebeb olacak .Saygılarımla

Yorum

• Misafir

By kuzu

Yorum

• ihakki
            Tecrübeli
            • 02 Aralık 2008
            • 709

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            ...

yeni olcu....ilk dalga tepesi 3600 di...carp bunu 1.3 ile ne yapar...4550 yapar....tam orada gene sattim...
            Kuzum ben 3600 ü 1.3 ile çarptım 4680 yaptı.Bu durumda biraz erken mi satmış olduk?
            YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• e.yegen
              Tecrübeli
              • 05 Mart 2009
              • 530

3520 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

By kuzu
              Paranın devamlı piyasaya sürüldü gu bir durumda gidebileceği borsa dışında alternatif ne kaldı kuzu başkan .. elbette düzeltme olacak ama seçime kadar 3000 lere sert düşüş mantıklı değil. Hadi sattık nereye gidecek bu para dovizemi faizemi gayrimenkul emi? Parasal genişleme dünya da olduğu gibi Türkiyemerkez bankası da devamlı piyasaya para sürüyor enf. Son sürat devam ettiği müddetçe Arjantin borsası gibi 5 dolar 9000 hedefte ucuz kalan ne kaldı? Kısaca Orta vade borsa alternatifi yok..Daha şirketlerin ödenmiş sermaye leri enf.dolayi küçük kaldı. Sermaye artırımına gidecekler bir de ordan canlanacak hisseler.Bilanco bitti sermaye artırımı beklentisi doğdu..ytd.

Yorum

• Titrettin
                Aktif
                • 20 Aralık 2016
                • 318

Marketleri, mağazaları bir gezin. Enflasyon ne olmuş. Gecen sene aldığım ayakkabı tam 4 kat artmış. Gömlek 5 kat. Gecen sene aldığım yoğurt 3,5 kat artmış. Geçen sene aldığım bisküvi 5 kat artmış.gecen sene çocuğa aldığım defter 7 kat artmış. Bunlar aynı marka ve ürün...

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

"biz herseyi bir OLCU icinde yarattik"

ayet bu....

bir OLCU....

yuce rebbim...bu OLCUYU bul ve herisine uygula....

OLCUYU BULALIM....sana ayet gonderdim....onu oku...onda ne diyorum...BIR OLCU var diyorum....bul onu ve....INSAN-I MUKEMMEL OL.

bulalim....

100 000 tl verdim....10 tl den hava yolu aldim....20 tl ye cikti sattim....param 2 ye katladi...200 000 tl oldu.

simdi...suan....

100 000 tl verdim.....115 tl den hava yolu aldim....paramin 2 ye katlamasi ucun hava yolunun 230 tl ye cikmasi lazim....yoksa 2 ye katliyamam...

OLCU...

ILKINDE 10 TL IDI....IKINCISINDE 115 TL....parayi ikiye katlamanin kosulu...

BAK....parayi 2 ye katlamanin olcusu degisti....

iste....

SPEKULATOR....HAVA YOLU....SASA...VE TUPTE....bu noktaya vardi....

hangi noktaya.....

yuce rebbimin OLCU sinirlarina vardi....speculator zorda.

Yorum

• Misafir

,,,

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Kuzum ben 3600 ü 1.3 ile çarptım 4680 yaptı.Bu durumda biraz erken mi satmış olduk?
                      rakkamlar yuvarlak veriyorum....BOLGEYI...DUZELTME BOLGESINI GOSTERIYOR BUNNAR...tabii overshootinglerde var...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Marketleri, mağazaları bir gezin. Enflasyon ne olmuş. Gecen sene aldığım ayakkabı tam 4 kat artmış. Gömlek 5 kat. Gecen sene aldığım yoğurt 3,5 kat artmış. Geçen sene aldığım bisküvi 5 kat artmış.gecen sene çocuğa aldığım defter 7 kat artmış. Bunlar aynı marka ve ürün...
                        iste burada OLCU anlatiliyor....

PARA....halkin elinden bu OLCU ILE GERI ALINIYOR....

iste geri alinan bu para...BORSAYA GIDEMEZ ARTIK....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Paranın devamlı piyasaya sürüldü gu bir durumda gidebileceği borsa dışında alternatif ne kaldı kuzu başkan .. elbette düzeltme olacak ama seçime kadar 3000 lere sert düşüş mantıklı değil. Hadi sattık nereye gidecek bu para dovizemi faizemi gayrimenkul emi? Parasal genişleme dünya da olduğu gibi Türkiyemerkez bankası da devamlı piyasaya para sürüyor enf. Son sürat devam ettiği müddetçe Arjantin borsası gibi 5 dolar 9000 hedefte ucuz kalan ne kaldı? Kısaca Orta vade borsa alternatifi yok..Daha şirketlerin ödenmiş sermaye leri enf.dolayi küçük kaldı. Sermaye artırımına gidecekler bir de ordan canlanacak hisseler.Bilanco bitti sermaye artırımı beklentisi doğdu..ytd.
                          baska bir ayetle cevap vereyim....NUHUN GEMISI.....

ne diyor orada....

SUYU BOLLASTIRDIK{parayi bastik ve sactik}....

ne oldu....

her cinsten....bir cift sag kaldi....GERIYE KALAN HERKEZI OLDURDUK....

"BIZ HERSEYI BIR OLCU ICINDE YARATTIK"

SUYU...PARAYI...COGALTTIK....OLCU bozuldu....ne oldu...herkez OLDU.

Yorum

• Misafir

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

BENI UNUTMAYIN.....

BENKI....

2 YILDIR....HEDEF FEYZA DIYENIM....herkez yerin dibininde dibi var derken....

BENKI.....

HEDEF FEYZA emme....usulet ve suhulet var deyip.... FRONA BASIYORUM...herkez fikir degistirip...NE FEYZASI YAW...hedef feyzaninda feyzasinda derken.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

yuce rebbim....aklin civiktir...AKLINA MUKAYYET OL...

o aklin degil mi ki....DUN KARA DEDIGINE...BUGUN ISRARLA SANA...AK DEDIRTEN.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information