HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben seni acık tanıyorsam sen bildiğinden inandığından şaşmazsın. Bilsen ki hadım edecekler yine de şaşmazsın. Ben de seni tanıyorum ula 20 yıla yakındır tanıyorum. Bizden alanda kazansın. Biz çok kazandık. Ben sen demeden töbe 1 lot mal almam. Buralar bir sabah -10 açar ben seni tanıyom.

Varsın 500 endekse gitsinler biz de dinleniriz da. Belki de emeklilik zamanımız gelmiştir...

Sevgi ve Saygılarımla adamların hası ...
    az once benim gaciyi bagladim....beni baglamasin diye....bu gece yarisi...o gece yarisidir....BENI DURDURAMAZLAR GARII....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

aloo Henry...burada para gani...elimizde mal yok...aciga satista yok...NE YAPMALIYIZ....

HENRY...lem kerizz ne demek ne yapmaliyiz...aciga satis yok dedin ya iste.....

George....he dedim...aciga satamiyiikkk...turkler aliyorlar ve satmiyorlar....hergun cikiyoruz....

HENRY...iyi ya iste....en cok cikmis kaartlara gir...ne var ne yok al...bi kac tavanda sen yaz MALA BOGUL....

GEORGE....abi cildirdin mi....diyelim tonal aldik....kime satacagiz....

lem kerizz taban taban kendimize sata sata....turklere bu borsa yikiliyor imaji verip onlarda satisa gelecek....DIBIN DIBINDE TUM MALLARI ALIRIZ...

George...temam henry...OFA...oha...BOF...gibi neidugu belli olmuyan isler yapalim....

henry....eferim George....anladin...devam.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• smartinvestor
        Tecrübeli
        • 29 Kasım 2015
        • 901

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        aloo George...burada para gani...elimizde mal yok...aciga satista yok...NE YAPMALIYIZ....

HENRY...lem kerizz ne demek ne yapmaliyiz...aciga satis yok dedin ya iste.....

George....he dedim...aciga satamiyiikkk...turkler aliyorlar ve satmiyorlar....hergun cikiyoruz....

HENRY...iyi ya iste....en cok cikmis kaartlara gir...ne var ne yok al...bi kac tavanda sen yaz MALA BOGUL....

GEORGE....abi cildirdin mi....diyelim tonal aldik....kime satacagiz....

lem kerizz taban taban kendimize sata sata....turklere bu borsa yikiliyor imaji verip onlarda satisa gelecek....DIBIN DIBINDE TUM MALLARI ALIRIZ...

George...temam henry...OFA...oha...BOF...gibi neidugu belli olmuyan isler yapalim....

henry....eferim George....anladin...devam.
        Kuzu Emmim,
        George biraz vasat ya da tecrübesiz ama Henry e bakılırsa senin tedrisatından geçmiş belli, çok ince görmüş, hemen bir çözüm üretmiş duruma.
        Lakin TVF da para basıp yine o malları alıp düşüşe izin vermezse diye bir senaryoyu da göz önüne almış mı Henry? Böyle olursa zararına malı TVF ye satmış olur.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

370 000 e bastilar....sattik....3050 ye dustuler geri aldik....4550 ye ciktilar SATTIK...

SAAT 10.30....ISIM BITTI...gidip benim gaciyi cozeyim.

Yorum

• gundwane
            Tecrübeli
            • 18 Ağustos 2011
            • 1922

370 000 e bastilar....sattik....3050 ye dustuler geri aldik....4550 ye ciktilar SATTIK...

SAAT 10.30....ISIM BITTI...gidip benim gaciyi cozeyim.
            Haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
              HEDEF FEYZA....ayri birbisey....para kazanmak ayri birbiseydir....benim hanimla sen...hedefe kilitli kalin ben cebimi doldurayim....

ilk hedef 3600....ikinci hedef 3000....son hedef 2750....

unutma....TEK HEDEFIMIZ VARDIR....ODA SOYGUNDUR.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

BEKLENTI BITTI....sasa,hektas,yapikredi...neudugu belirsiz bir endekse alinacaklardi...ALINDILAR.

nokta,

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

CRYPTO pazarinda 2 trillion dolar uctu gitti....yok artik.

bu yokolus....butun piyasalara yayilacaktir....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

buyur....COKERTTIM.

SAAT 11.20....YIKILDI.

HICKIMSE....HICBIRSEY...BENI DURDURAMAZ.

Yorum

• sonperde33
                      Kıdemli
                      • 03 Ağustos 2011
                      • 3010

kuzu,
                      ek olarak , senin her zaman çalışan vade geçiş gapı kapatılır kuralı çalışmadı bu vade. bura möhüm.

%10 umuz var aşşaa , vermiyor haydut hala.

Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

newyorkta saat gece 3.30....gidip yatacagim....hoscakalin usaglar.

Yorum

• vicente
                          Yasaklı
                          • 22 Kasım 2020
                          • 2458

bun dun sabah endeks ekside iken ons ve euro dan tedirgin olup alım yaptım ki abd verisi de buna istinaden çok düsük geldi

bilançolar bitti
                          imamoğlu davası ( çok önemli )
                          endeks şişik

bunlara karsi
                          fed dönüş yapacak aralıkta abd dipledi

kararsızım bugun çok cok önemli bugun güçlü kaparsa dow yılson rallisi ile birlikte düsüs ertelenebilir düsersek de tepe yaptığı teyit olur.

imamoğlu davası kritik eller tetikte olmalı

Yorum

• tolga541
                            Katılımcı
                            • 13 Haziran 2018
                            • 119

Paranin gideceği başka adres görmüyorum full maldayim kuzu abi.ama enflasyon muhasebesi resmi gazete yayimlandi.full bedelsiz potansiyelilerde bekliyorum.15 yilin vurgunu gelecek diye düşünüyorum.

Yorum

• tolga541
                              Katılımcı
                              • 13 Haziran 2018
                              • 119

newyorkta saat gece 3.30....gidip yatacagim....hoscakalin usaglar.
                              abim iyi uykular.

Yorum

• gundwane
                                Tecrübeli
                                • 18 Ağustos 2011
                                • 1922

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                bun dun sabah endeks ekside iken ons ve euro dan tedirgin olup alım yaptım ki abd verisi de buna istinaden çok düsük geldi

bilançolar bitti
                                imamoğlu davası ( çok önemli )
                                endeks şişik

bunlara karsi
                                fed dönüş yapacak aralıkta abd dipledi

kararsızım bugun çok cok önemli bugun güçlü kaparsa dow yılson rallisi ile birlikte düsüs ertelenebilir düsersek de tepe yaptığı teyit olur.

imamoğlu davası kritik eller tetikte olmalı
                                Dow la alakamız yok vicente..
                                Onu denklem den çıkar..
                                Biz bizeyiz..
                                DOW 36.000 den 28.000 e gittiği süreçde
                                140.000 den 420.000 e gittik..
                                DOW misal...44000 lere giderken biz ATIYORUM 450.000 den 300.000 e (oha çüş ayı) düşebiliriz..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information