gundwane Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Petkim teknik olarak nereden alınabilir okullunun kayıtlı olmayan hisseleri devrediliyor deniyor.
Yorum
-
%50 aşağıdan.Galat-iMesru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPetkim teknik olarak nereden alınabilir okullunun kayıtlı olmayan hisseleri devrediliyor deniyor.
uranacus bir parabol verirse daha net görülür.
en alt parabol desteği kaçtan geçiyor acaba..?
Yorum
-
O kim ben kim onun demesi başka benim demem başka ben ki pir Kuzu Hazretlerine meydan okuyan Armada yımGalat-iMesru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttps://www-tr724-com.cdn.ampproject...iyon-olacak%2F inan Kıraç onu tecilledi arm46.
Manşet Manşet
Yorum
-
haklisinarm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero kim ben kim onun demesi başka benim demem başka ben ki pir kuzu hazretlerine meydan okuyan armada yım
Yorum
-
Siz hissenette yazarmiydiniz imzanızı hatırlıyorumsonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
Topige yazdığım senetlerin performansına bakıp bu cümleleri yazsaydiniz keşke siz zahmet etmeyin ben yazayım ecilc 8 9 iken, Egpro 32 iken,algyo 34 35 iken tektu 1.7 iken Sanko 9 iken ve arada sorulan hisselerden Vestel 22 iken halkbank 5.50 kiriliminda büyük ralli dedim ve 3x yaptı yeterlimi aceba yazdıklarım duruyor belgeli beni sizler kesmezsiniz PİRİNİZ KUZU HAZRETLERİ gelsin O PİR buraya gelecek noktahayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn gundvane, Azerbeycan da bir soz vardir; her derede bir at oldurmezsen baytar( veteriner ) olamazsin. Arkadasa firsat vermek Lazim rusdunu ispatlasin.
Yorum
-
Armada46 akıl nisyan(unutma)ile meşhurdur.Burda çatışma yok anlaşmazlık var ve sen şayet Akıncı beyim kabul ederse kaybedeceksin harpte kazanabilirsin diploması de senin harcın değil gibi buradan bakınca HÜKÜMSÜZ dür yaftasi yemen oldukça mümkün bende sonucu merak ediyorum
ve tercihim AKINCI BEYİ yönünde kullanıyorum
Yorum
-
Sasa için TUM DUNYAYİ karşıma alırım diye yazmıştım siz kuzu ve dahi digerlerinizGalat-iMesru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArmada46 akıl nisyan(unutma)ile meşhurdur.Burda çatışma yok anlaşmazlık var ve sen şayet Akıncı beyim kabul ederse kaybedeceksin harpte kazanabilirsin diploması de senin harcın değil gibi buradan bakınca HÜKÜMSÜZ dür yaftasi yemen oldukça mümkün bende sonucu merak ediyorum
ve tercihim AKINCI BEYİ yönünde kullanıyorum
Yorum
-
İki cümleyi düzgün yazamayıp kuzu'ya meydan okuyan mı ararsın, bir gün al verip öteki gün sat veren müthiş teknikleriyle forumu boş grafiklere boğan mı?
Kuzu'ya kuzu, akıncı'ya akıncı deyip ikisinin aynı kişi olduğunu henüz anlayamayanlar mı dersin. Tüm gün birbirine ana avrat küfreden iki ergeni mi ararsın.
Seçimle gitmezler, onla gitmezler bunla gitmezler diyerek açık bir manipulasyon yapan, her yükselişi görünmeyen güçlere bağlayan, yabancı arada zevkine bu görünmeyen güçlerin kafalarına çakıp koca kağıtlara tabandan tabana koşturunca ortadan kaybolan mı ararsın.
Maşallah burada hepsinden var.
Kuzu gönder şunları öteki köye de rahatça seni okuyalım, yoksa forum mamak çöplüğüne döndü haberin olsun.
Yorum
-
Tripledes haklısın diyince tezatlık olmazmıs.Ben farkındayım herdaim kimin kim olduğu konusunda şuan AKINCI ile yazıyorsa budur benim için sanrı görmüyorum daha polimik içinde yazmadım kendimi belli edeyim çabamda yok sizin gibi AKINCI için geliyorum birilerini tanımak için değil kimsenin KUTSAL ınada dokunmuyom kimsenin de karşısında değilim yanındada
Yorum
-
Sen kendine bir yalaka çöplüğü bul da kurtul.burası öyle değil.ne kadar meraklısınız pirlere,efendilere.tripledes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİki cümleyi düzgün yazamayıp kuzu'ya meydan okuyan mı ararsın, bir gün al verip öteki gün sat veren müthiş teknikleriyle forumu boş grafiklere boğan mı?
Kuzu'ya kuzu, akıncı'ya akıncı deyip ikisinin aynı kişi olduğunu henüz anlayamayanlar mı dersin. Tüm gün birbirine ana avrat küfreden iki ergeni mi ararsın.
Seçimle gitmezler, onla gitmezler bunla gitmezler diyerek açık bir manipulasyon yapan, her yükselişi görünmeyen güçlere bağlayan, yabancı arada zevkine bu görünmeyen güçlerin kafalarına çakıp koca kağıtlara tabandan tabana koşturunca ortadan kaybolan mı ararsın.
Maşallah burada hepsinden var.
Kuzu gönder şunları öteki köye de rahatça seni okuyalım, yoksa forum mamak çöplüğüne döndü haberin olsun.
Aylık grafiğe bakıpta günden bahsedenden daha ne beklenir
Yorum

Yorum