HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • guner
    Kıdemli
    • 28 Mayıs 2011
    • 4864

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Parite 1 in üzerinde guner..
    DXY=PARİTE

Kabaca..
    DXY nin çok büyük bir kısmı eur/usd çünkü
    1.11-1.12 arası bekliyorum

Yorum

• Galat-iMesru
      Yeni Üye
      • 23 Ekim 2022
      • 46

Petkim teknik olarak nereden alınabilir okullunun kayıtlı olmayan hisseleri devrediliyor deniyor.

Yorum

• guner
        Kıdemli
        • 28 Mayıs 2011
        • 4864

dolar indexi ve ons altın aylık sinyalleri tutuyor

aylık dxy

aylık altın

dönüş buradan

Yorum

• guner
          Kıdemli
          • 28 Mayıs 2011
          • 4864

Galat-iMesru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Petkim teknik olarak nereden alınabilir okullunun kayıtlı olmayan hisseleri devrediliyor deniyor.
          %50 aşağıdan.
          uranacus bir parabol verirse daha net görülür.
          en alt parabol desteği kaçtan geçiyor acaba..?

Yorum

• arm46
            Yasaklı
            • 21 Ekim 2021
            • 170

https://www-tr724-com.cdn.ampproject...iyon-olacak%2F inan Kıraç onu tecilledi arm46. Manşet Manşet
            O kim ben kim onun demesi başka benim demem başka ben ki pir Kuzu Hazretlerine meydan okuyan Armada yım

Yorum

• Galat-iMesru
              Yeni Üye
              • 23 Ekim 2022
              • 46

arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              o kim ben kim onun demesi başka benim demem başka ben ki pir kuzu hazretlerine meydan okuyan armada yım
              haklisin

Yorum

• arm46
                Yasaklı
                • 21 Ekim 2021
                • 170

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Selamlar,

Vatandaşın teki paylaşmış , ilgimi çekti , paylaşmak istedim

kısaca diyorki,
                amerikan 3 aylık ve 10 yıllık tahvilleri arasındaki fark 0 a indiğinde, global piyasalara bir melanet vurur.

şu an 3 aylık : 4,0580
                10 yıllık : 4,0500

Siz hissenette yazarmiydiniz imzanızı hatırlıyorum

Yorum

• arm46
                  Yasaklı
                  • 21 Ekim 2021
                  • 170

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Sn gundvane, Azerbeycan da bir soz vardir; her derede bir at oldurmezsen baytar( veteriner ) olamazsin. Arkadasa firsat vermek Lazim rusdunu ispatlasin.
                  Topige yazdığım senetlerin performansına bakıp bu cümleleri yazsaydiniz keşke siz zahmet etmeyin ben yazayım ecilc 8 9 iken, Egpro 32 iken,algyo 34 35 iken tektu 1.7 iken Sanko 9 iken ve arada sorulan hisselerden Vestel 22 iken halkbank 5.50 kiriliminda büyük ralli dedim ve 3x yaptı yeterlimi aceba yazdıklarım duruyor belgeli beni sizler kesmezsiniz PİRİNİZ KUZU HAZRETLERİ gelsin O PİR buraya gelecek nokta

Yorum

• arm46
                    Yasaklı
                    • 21 Ekim 2021
                    • 170

Aselsani 21 22 de iken bunu unutmuşum Pir Kuzu 31 de alın dediydi

Yorum

• Galat-iMesru
                      Yeni Üye
                      • 23 Ekim 2022
                      • 46

Armada46 akıl nisyan(unutma)ile meşhurdur.Burda çatışma yok anlaşmazlık var ve sen şayet Akıncı beyim kabul ederse kaybedeceksin harpte kazanabilirsin diploması de senin harcın değil gibi buradan bakınca HÜKÜMSÜZ dür yaftasi yemen oldukça mümkün bende sonucu merak ediyorumve tercihim AKINCI BEYİ yönünde kullanıyorum

Yorum

• arm46
                        Yasaklı
                        • 21 Ekim 2021
                        • 170

Elinde tomofil ile ilgili ilişkili senetler olan varsa togg un açılış törenine kadar yukarı kurdele kesimi ile Inna lillah

Yorum

• arm46
                          Yasaklı
                          • 21 Ekim 2021
                          • 170

Armada46 akıl nisyan(unutma)ile meşhurdur.Burda çatışma yok anlaşmazlık var ve sen şayet Akıncı beyim kabul ederse kaybedeceksin harpte kazanabilirsin diploması de senin harcın değil gibi buradan bakınca HÜKÜMSÜZ dür yaftasi yemen oldukça mümkün bende sonucu merak ediyorumve tercihim AKINCI BEYİ yönünde kullanıyorum
                          Sasa için TUM DUNYAYİ karşıma alırım diye yazmıştım siz kuzu ve dahi digerleriniz

Yorum

• tripledes
                            Yeni Üye
                            • 12 Nisan 2016
                            • 11

İki cümleyi düzgün yazamayıp kuzu'ya meydan okuyan mı ararsın, bir gün al verip öteki gün sat veren müthiş teknikleriyle forumu boş grafiklere boğan mı?

Kuzu'ya kuzu, akıncı'ya akıncı deyip ikisinin aynı kişi olduğunu henüz anlayamayanlar mı dersin. Tüm gün birbirine ana avrat küfreden iki ergeni mi ararsın.

Seçimle gitmezler, onla gitmezler bunla gitmezler diyerek açık bir manipulasyon yapan, her yükselişi görünmeyen güçlere bağlayan, yabancı arada zevkine bu görünmeyen güçlerin kafalarına çakıp koca kağıtlara tabandan tabana koşturunca ortadan kaybolan mı ararsın.

Maşallah burada hepsinden var.

Kuzu gönder şunları öteki köye de rahatça seni okuyalım, yoksa forum mamak çöplüğüne döndü haberin olsun.

Yorum

• Galat-iMesru
                              Yeni Üye
                              • 23 Ekim 2022
                              • 46

Tripledes haklısın diyince tezatlık olmazmıs.Ben farkındayım herdaim kimin kim olduğu konusunda şuan AKINCI ile yazıyorsa budur benim için sanrı görmüyorum daha polimik içinde yazmadım kendimi belli edeyim çabamda yok sizin gibi AKINCI için geliyorum birilerini tanımak için değil kimsenin KUTSAL ınada dokunmuyom kimsenin de karşısında değilim yanındada

Yorum

• guner
                                Kıdemli
                                • 28 Mayıs 2011
                                • 4864

tripledes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                İki cümleyi düzgün yazamayıp kuzu'ya meydan okuyan mı ararsın, bir gün al verip öteki gün sat veren müthiş teknikleriyle forumu boş grafiklere boğan mı?

Kuzu'ya kuzu, akıncı'ya akıncı deyip ikisinin aynı kişi olduğunu henüz anlayamayanlar mı dersin. Tüm gün birbirine ana avrat küfreden iki ergeni mi ararsın.

Seçimle gitmezler, onla gitmezler bunla gitmezler diyerek açık bir manipulasyon yapan, her yükselişi görünmeyen güçlere bağlayan, yabancı arada zevkine bu görünmeyen güçlerin kafalarına çakıp koca kağıtlara tabandan tabana koşturunca ortadan kaybolan mı ararsın.

Maşallah burada hepsinden var.

Kuzu gönder şunları öteki köye de rahatça seni okuyalım, yoksa forum mamak çöplüğüne döndü haberin olsun.
                                Sen kendine bir yalaka çöplüğü bul da kurtul.burası öyle değil.ne kadar meraklısınız pirlere,efendilere.
                                Aylık grafiğe bakıpta günden bahsedenden daha ne beklenir

Yorum

Working...
                                X

Debug Information