Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
herdelianli bunu yapamaz korkar...BEN HARIC...HERIFI OYACAGIM.
Kuzu bu 90 lardan Shortlamayı düşündüğün hangisi? Sen kolay kolay hisse Shortlamazsın... Kesin kurbanlık var kokusunu aldın yine. Nasiplenmeyelim mi? Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar. Sen kıyamazsın Hale'ne hele bi de
boğa piyasalarının son evresi çoşku evresidir söylememe gerek yok heralde adam çoşkudadır sat dersin inanmaz hep böyle devam edeceğini zanneder ve bu evreler hızlandığı yerde bitmesiyle meşhurdur...
2400 de de o çoşku vardı
2600 de de 3200 dede..
Biraz sönümleniyor..
Daha büyümüş olarak geri dönüyor..
En boğalardan birisi idim 3200 leri sarfedenlerden birisi idim..
Benim 3200 hedefim bile (2022 için) aşağılarda pincik bi tepe olarak kalmak üzere..
Gerçekten inanılmaz bişi..
4 tl lik kağıt 160 olmuş 2 senede hala saldırıyorlar..
[QUOTE=Galat-iMesru;687106]Valla bende badoslama viop hesabı açtım ben ona o bana baktı anlamsızca burdan yazılım a kolay gibi gelmişti eeee ne edecem ben simdikkk[/QUOT
Hale hanımogrenme amaçlı yapmadık demeyelim bunuda beni urkutmiyecek kadar lakin hiç anlamadığımdan kendimi yetiştirmeye çalışıyorum ana fikri algilayabilirsem birde ne almalıyım sanırım zamanı gelince endeksi shortliyacam kendimi yipratmadan hisse beceremem dahatskr burada kimse tavsiye etmiyor zaten viop farkındayım.
Yorum