HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • guner
    Kıdemli
    • 28 Mayıs 2011
    • 4864

arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunun olmayacağına dair iddiaya girerim çok kişi ile sasa üzerine iddalastim düşebilir belki ama mesela 80 in altı olmaz yakından takip ettiğim bir hisse 100 den 80 e düşer 80 den 200 e gider SASASİ OLANİN TASASİ OLMAZ enson sizi bana tavsiye eden Son Mohikan ile iddiaya girdim ve yeğenin kazandı emmi duyurulur
    sen kuzuyu mohikanla karıştırma bence..
    mohikan ew karalama yapan biri sadece.
    bistde amirale sıra gelince.
    işi bitirecek.
    çıkabilen kaatda kalmaz.
    eli kulağında..

Yorum

• guner
      Kıdemli
      • 28 Mayıs 2011
      • 4864

uranacus bir sasa verirmisin.
      nasıl bakalım.?

Yorum

• Misafir

,

Yorum

• guner
          Kıdemli
          • 28 Mayıs 2011
          • 4864

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          ,
          neye baksan tepede.dirençte
          bununda
          57 si var
          35 i var..
          sağolasın uranacus..

Yorum

• hayalım
            Tecrübeli
            • 27 Şubat 2009
            • 822

Vay anasina sayin seyirciler, bu SASA sasa Olani bir fare tutmus. Yillar onceydi Sasa Alani tefe koyuyorlardi. Sudan bile ucuzdu. Yillarca sumuklubocek gibi yerlerde surunen kagit ne hallere gelmis. Akillara ziyan.

Yorum

• hayalım
              Tecrübeli
              • 27 Şubat 2009
              • 822

Guzuya odeyebilecek param yok, siz ustadlardan su Ons altinin incigini mincigini ortaya dokermisiniz? Guzu kuyumculara da calistigindan tatminkar bir yorum yapmaz. hakli tabiki, need olsa velinimetleri.

Yorum

• vicente
                Yasaklı
                • 22 Kasım 2020
                • 2458

Sasa nin is hacmi kari 10 lira fiyati 1 trilyon dolar ne teknik ne temel sapıtmış durumda iyice
                Patronun yerinde olsam çakarım tüm mali bakarım keyfime
                O fabrika 100 yıl çalışsa patronun bu fiyattan cakacagi getiriyi vermez

Yorum

• arm46
                  Yasaklı
                  • 21 Ekim 2021
                  • 170

guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  neye baksan tepede.dirençte
                  bununda
                  57 si var
                  35 i var..
                  sağolasın uranacus..
                  Sasa için tüm dünyayı karşıma alırım hodri meydan iddaa ya girmek isteyen varsa burdayım

Yorum

• arm46
                    Yasaklı
                    • 21 Ekim 2021
                    • 170

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Sasa nin is hacmi kari 10 lira fiyati 1 trilyon dolar ne teknik ne temel sapıtmış durumda iyice
                    Patronun yerinde olsam çakarım tüm mali bakarım keyfime
                    O fabrika 100 yıl çalışsa patronun bu fiyattan cakacagi getiriyi vermez
                    Borsada sasa nin sahibi kadar omurgalı patron görmedim sasa düşmez bölünürse dediğiniz rakamlar olur sasa hep yukarı Kuzu hazretlerinede bu konuda meydan okuyorum

Yorum

• steve_harris
                      Katılımcı
                      • 11 Ocak 2019
                      • 152

SASA için batacak falan diyenlere gülüyorum, ben de her türlü iddiaya varım.

SASA'nın arkasında / yanında kimin olduğuna bakmanız lazım. bu petrokimya tesislerini kimden aldıkları lisansla icazetle yapıyorlar araştırın derim.

karşınıza KOCH ailesi çıkacak (bizim KOÇ değil Amerikali KOCH)

bu KOCH kardeşler için OBAMA (KOCHTOPUS - OCTOPUS / Ahtapot) benzetmesi yapar, hatta denirki KOCH ların geleceği davette OBAMA ve KARISI sıvışır kaçarmış.

Yorum

• arm46
                        Yasaklı
                        • 21 Ekim 2021
                        • 170

steve_harris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

SASA'nın arkasında / yanında kimin olduğuna bakmanız lazım. bu petrokimya tesislerini kimden aldıkları lisansla icazetle yapıyorlar araştırın derim.

bu KOCH kardeşler için OBAMA (KOCHTOPUS - OCTOPUS / Ahtapot) benzetmesi yapar, hatta denirki KOCH ların geleceği davette OBAMA ve KARISI sıvışır kaçarmış.

https://www.sasa.com.tr/duyuru/detay...lasma-imzaladi
                        Evet yokmu iddiaya giren Pegasusun 10 TL den 330 TL ye gelmiş Sasa yi 100 TL kesmez kuzu hazretleri beklerem meydana meydan delianli görsün kuzu mu yaman arm46 arm Armada nin kısaltması meali yenilmez asker buzamana kadar hiçbir iddiayi kaybetmedim bekliyorum hazretleri

Yorum

• arm46
                          Yasaklı
                          • 21 Ekim 2021
                          • 170

Bu arada yeni Sasa bulunmuştur

Yorum

• vicente
                            Yasaklı
                            • 22 Kasım 2020
                            • 2458

steve_harris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

https://www.sasa.com.tr/duyuru/detay...lasma-imzaladi
                            iktidar değistiğinde görürsün

Yorum

• vicente
                              Yasaklı
                              • 22 Kasım 2020
                              • 2458

2 milyar kar edip 200 trilyon dolarla fiyatlanan sikko yüzlerce hisseler , borsa gercek kimliğine bürününce yabancı geri dönünce acığa satıslar açılınca
                              onbinlerce mağdur yaratacak

dediğim dönemde sadece gercek büyük sirketler gidecek , bu tarz sikko sirketler acığa satıs yasağı ile çok feci sekilde sisti çoğu pd nin 40 50 katı fiyatındalar

Yorum

• Misafir

By kuzu

Yorum

Working...
                                X

Debug Information