HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
HEDEF 300 000 TOPIGINI ACTIGIM ZAMAN BASLANGICTI....endeks 80 000 di....topic bu basligin altinda....azizaydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu hocam 10 kat çıkacak kağıtların başlangıç tarihini nasıl bulacaz.çünki bazı kagıtlarda dipler daha aşağıda oluyor.
bazi kaartlarin cikisi oradan baslar....yatay egimlidir...ve baslangictir....
esas dik cikis bu topigi actigim aralik 2021 den baslar....PARABOLIK cikis bu....oburu linear cikisti...
linear cikistan parabolic cikisi gecme sebebi...dolar-tl nin 6 panginottan 18 panginota ziplamasidir...
bir ornek...PARABOLIK....neredeyse TEGET ARTIKIN....
DIYORKI KAART...ayaginin altini yaliyayim....BENI SHORTLA.
herdelianli bunu yapamaz korkar...BEN HARIC...HERIFI OYACAGIM.
Yorum
-
,akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHEDEF 300 000 TOPIGINI ACTIGIM ZAMAN BASLANGICTI....endeks 80 000 di....topic bu basligin altinda....
bazi kaartlarin cikisi oradan baslar....yatay egimlidir...ve baslangictir....
esas dik cikis bu topigi actigim aralik 2021 den baslar....PARABOLIK cikis bu....oburu linear cikisti...
linear cikistan parabolic cikisi gecme sebebi...dolar-tl nin 6 panginottan 18 panginota ziplamasidir...
bir ornek...PARABOLIK....neredeyse TEGET ARTIKIN....
DIYORKI KAART...ayaginin altini yaliyayim....BENI SHORTLA.
herdelianli bunu yapamaz korkar...BEN HARIC...HERIFI OYACAGIM.

,
,
,
Yorum
-
boğa piyasalarının son evresi çoşku evresidir söylememe gerek yok heralde adam çoşkudadır sat dersin inanmaz hep böyle devam edeceğini zanneder ve bu evreler hızlandığı yerde bitmesiyle meşhurdur...vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster300 tane tavan var mı sayamadım
Yorum

Yorum