Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
yıllardır 2 kademe çıkamayan , 1 ayda 4 den 16 ya çıkan bankaları bademler alıyormus ucuzmuş enflasyonmus diye sosyal medyada insanları gaza getirenler de bu hırsızlığı yapanlar kadar suçludur
hareketin ilk gununden beri 16 ağustos bu giren para normal değil % 90 rus parası diye abd sopayı gösterince çıkısı kanlı olacak diye uyarmıstım birkaç AKsivri zekalı zırlayıp duruyordu
insanları çok kötü zarar ettirdiler kuvetle muhtemel bankaları o rezillik gunlerinde alan bir daha zararını çıkaramaz uzun yıllar arap parası bulup getirmezler veya secimi kaybedip kabul etmedikleri sürece
ben asıl korkunç düsüsü secimi kaybetceklerini anladıkları zaman olcağını düsünüyorum yakıp yıkcaklar herseyi
nerede bu bademler gundwane
rus parası gitti bademlerin göt göründü
bademler borsayı tutuyormus
Hayrola borsa nereye düştü vicente..
Ben anlamıyorum ya..
Daha 2 ay evvel 2400 lerde iken sana sakin ol 2800 3200 arasını gösterecekler dediğimde de aynılarını yazıyordun..
Cümle alem biliyor badem parası ile borsa yapıldığını..Bir sen tutturdun rus parası diye..
Yahu giren para belli kar zarar belli..
Rusya dan giren adam 5 milyar dolarla mı girecek..HALKB VAKBN takaslara bak..Aylardır topladı tvf bu takasları..GARAN da geri alım saçmalığı da mı rusların eseri..
Yahu ne yazsak ne desek boş..Hakkaten..
O bankaların hepsi 1 sene içinde (max oda) o max gördükleri değerleri parçalayıp atacaklar..
Yaz bunu bi kenara..
Hayrola borsa nereye düştü vicente..
Ben anlamıyorum ya..
Daha 2 ay evvel 2400 lerde iken sana sakin ol 2800 3200 arasını gösterecekler dediğimde de aynılarını yazıyordun..
Cümle alem biliyor badem parası ile borsa yapıldığını..Bir sen tutturdun rus parası diye..
Yahu giren para belli kar zarar belli..
Rusya dan giren adam 5 milyar dolarla mı girecek..HALKB VAKBN takaslara bak..Aylardır topladı tvf bu takasları..GARAN da geri alım saçmalığı da mı rusların eseri..
Yahu ne yazsak ne desek boş..Hakkaten..
O bankaların hepsi 1 sene içinde (max oda) o max gördükleri değerleri parçalayıp atacaklar..
Yaz bunu bi kenara..
amk abd rus parası diye uyardı
tüsiad rus parası diye uyardı
putin dost ülkelere yatırım dedi
rte dost ülkeler geliyor dedi
isc rus sisteminden çıktığı gün bist çöktü tepe yaptı , rte 3 hafta önce mır sistemini övmüştü ne oldu da salı gunu kamu bankaları da sistemi kapattı
devekusu bu kadar olmaz
nato kafa nato mermer
hala badem dıo lan bademler milletin hayrına kurus işlem yapar mı hiç mi tanımadın
düsmüs mü dıo hala mezarlık oldu bist sistem patladı düsüsten ne bok yiyeceklerini bulamıyorlar ac 2 haftalık banka grafiklerine bak bakalım düsmüs mü bist 30 daki düsüs 80 bin puanı gecti düsüs mü var dıo pudra sekerimi cekiyon bademmisin sende anlamadım
Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. (YKBNK) 10,26 TL zirve
HSBC, Yapı Kredisi Bankası için daha önce belirlediği hedef fiyatı olan 5,55 TL’yi yukarı yönlü olarak rezive ederek 7,6 TL’ye çıkardı.
Türkiye İş Bankası A.Ş. C (ISCTR) 13,49 TL zirve
HSBC, ISCTR hissesi için hedef fiyatını 6,25 TL’den 7,85 TL’ye yükseltti.
Akbank T.A.Ş (AKBNK) 19,14 TL zirve
HSBC tarafından hedef fiyat değişikliği yapılan Akbank hissesinin daha önce belirlenen 10,25 TL’lik hedef fiyatı, 13.35 TL’ye yükseltildi
amk abd rus parası diye uyardı
tüsiad rus parası diye uyardı
putin dost ülkelere yatırım dedi
rte dost ülkeler geliyor dedi
isc rus sisteminden çıktığı gün bist çöktü tepe yaptı , rte 3 hafta önce mır sistemini övmüştü ne oldu da salı gunu kamu bankaları da sistemi kapattı
devekusu bu kadar olmaz
nato kafa nato mermer
hala badem dıo lan bademler milletin hayrına kurus işlem yapar mı hiç mi tanımadın
düsmüs mü dıo hala mezarlık oldu bist sistem patladı düsüsten ne bok yiyeceklerini bulamıyorlar ac 2 haftalık banka grafiklerine bak bakalım düsmüs mü bist 30 daki düsüs 80 bin puanı gecti düsüs mü var dıo pudra sekerimi cekiyon bademmisin sende anlamadım
vicente..
Oyak grubu kimin kontrolünde bi bak..
Oyak grubu hisselerine de bir bak..Hekts 24 şubat günü 12 tl taban idi..Bugün 60 tl..
SASA erdem holding kimin adamı..
Bu 2 side mi rus parası
Bu ahlatçı kimle yakın..
Diğer ismi geçen spekülatör kimlerden..
Medya da yazılanlara inanıyorsan o senin bileceğin iş..
RTE ne diyecek..
Evet bizim kileri tehdit ettim..Getirmezseniz para seçime kadar hepinize çökerim dedim..Onlarda korktu bizim 20 senede kazandırıp yurtdışına kaçırdıkları paraların bir kısmını ülkeye getirdiler falan mı desin..
Saf mısın..
Basında yazılanlara mı inanıyorsun..
Giren para ne kadar..
Giriş amacı ne..
Ne kadar kazandı..
Girdi de çıkarken neden doları zıplatmadı o zaman..
Vicente son kez yazıyorum..Basında yazılanlara göre işlem yapma..yorum da yapma lütfen..
En basitinden şunu sor..
ABD neden TÜSİAD a yazı yazar..
Mir i kullanan devlet bankaları iken..?
vicente..
Oyak grubu kimin kontrolünde bi bak..
Oyak grubu hisselerine de bir bak..Hekts 24 şubat günü 12 tl taban idi..Bugün 60 tl..
SASA erdem holding kimin adamı..
Bu ahlatçı kimle yakın..
Diğer ismi geçen spekülatör kimlerden..
Medya da yazılanlara inanıyorsan o senin bileceğin iş..
RTE ne diyecek..
Evet bizim kileri tehdit ettim..Getirmezseniz para seçime kadar hepinize çökerim dedim..Onlarda korktu bizim 20 senede kazandırıp yurtdışına kaçırdıkları paraların bir kısmını ülkeye getirdiler falan mı desin..
Saf mısın..
Basında yazılanlara mı inanıyorsun..
Giren para ne kadar..
Giriş amacı ne..
Ne kadar kazandı..
Girdi de çıkarken neden doları zıplatmadı o zaman..
Vicente son kez yazıyorum..Basında yazılanlara göre işlem yapma..yorum da yapma lütfen..
En basitinden şunu sor..
ABD neden TÜSİAD a yazı yazar..
Mir i kullanan devlet bankaları iken..?
niye 80 bin puan düstü badem kontrolunde ise borsa ???
system takasbank TIR....onu riske sokmaya kalkanin BOYNU KILDAN incedir....
FURULUR.
EVETTT....bu manupulasyonu yapanlari cok feci tokatladik....TAKASBANK 700-800 MILYON KREDI VEREREK BUNLARI HIZAYA SOKMUS...kelleler gitti....
o kelleleri ben ucurdum....TEPEDE SATARAK....
simdilik sistemik risk kalkti....artik normal borsa haline donuyoruz....teknik...temel...system filan esas olacak....guner onemli adam olacak....
TEK SIKINTI SU....
TAKASBANK....PARASI olmuyan bu araci kurumlara 700-800 milyon kredi verirken....karsiliginda hangi hisse senetlerini ipotek etti....
isimiz o....hangi hisse senetleri ipotekli....ve hangi sure ile ipotekli...
yani kellelerini ucurdugumuz bu adamlarii hala sistemde niye tutuyorlar...BUNLAR BATIK....BUNLARI BATIRDIK BIZ.
NEDEN....beni batik biri ile ayni ortamda tutuyorsun....
bu sahsen beni bu borsayi terketmeye zorlar....ve hakliyim.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Spekülator gibi düşünmeye çalışıyorum. Bankaları vadelide longlayanlar feci şekilde zararda. Şimdi bunlar yeni vadede yükseliş olacak düşüncesiyle yine long pozisyon alacaklar ve zararlarını kapatmaya çalışacaklar. O yüzden spekülatör, bankalar için ekim kontratlarını da aşağı basmaz mı?
Siz ekim sonu amiral için 16 hedefi vermiştiniz, aslında biraz da bu sebeple düşüncenizi merak ediyorum.
Spekülator gibi düşünmeye çalışıyorum. Bankaları vadelide longlayanlar feci şekilde zararda. Şimdi bunlar yeni vadede yükseliş olacak düşüncesiyle yine long pozisyon alacaklar ve zararlarını kapatmaya çalışacaklar. O yüzden spekülatör, bankalar için ekim kontratlarını da aşağı basmaz mı?
Siz ekim sonu amiral için 16 hedefi vermiştiniz, aslında biraz da bu sebeple düşüncenizi merak ediyorum.
BATANI BORSADA TUTMAK....benim gibilerin borsayi terketmesini saglar...batani batti diye ilan edeceksin....yogusam herkez kacar....adam VEBALI...sepici hastalik.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum