HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • guner
    Kıdemli
    • 28 Mayıs 2011
    • 4864

dax
    günlük ve haftalık

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

birileri gapgaranlik odaya sokulmussa....

VE HERYER KARANLIKSA....ve ele kara ele kara ki zil kara ise....

ehmedinen....mehemmedi o kara odaya OTORITE sokmustur....EHMED MEHEMMEDE 10 MILYON LOTU O ODADA VERIR.

NIYE VERIR....NIYE ALIR...neden gun isiginda yapmazlar....

zinamidir...helalmidir...bilinmez....BU MEYDANDA COK KELLELER ALINIR...sorgu ve sual yoktur....kapkaranliktir.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

system takasbank TIR....onu riske sokmaya kalkanin BOYNU KILDAN incedir....

FURULUR.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

SEVGILERIMLE....turkun yigit evlatlari....

Yorum

• syrphida
            Katılımcı
            • 03 Mayıs 2019
            • 169

abd borsası + 1.88 kapattı , bist de yarına büyük ihtimal yükselir.
            seans kapanışına yakın iki tane hisse ucuz fiyattan aldım kâr ımın giden bölümünü fazlasıyla geri alacağım. usulet ve suhuletle.
            Hisselerimden biri Sn kuzu hocanın da önerdiği hisselerden biri.

yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• Titrettin
              Aktif
              • 20 Aralık 2016
              • 318

guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              abi benim hisse alım satım zamanlama kararım çok kötü. sattıklarım 3-4 gün sonra roketliyor. hiç şaşmaz. örneklerini yazmayayım. boşuna üye adım titrettin değil.
              bi bankalarda herkes kötülerken benim biriktirme inadım tuttu. bankaları azaltmayı düşünüyordum düşüşten bir kaç gün önce.
              hatta kuzu hocanın uyarısı arada kaynadı, anlamadık. zamanında çıkamadım. ben % 3-5 düşer dedim bir günde en fazla. işe daldım.kim derdi 4-5 gün taban taban gidecek. bu sene tahminlerim tutmuyor. Mesela tcell 30 lara bu gider dedim geçen sene, portföyümün içine etti. ama sizin şu sistemden kötü değil.

Yorum

• guner
                Kıdemli
                • 28 Mayıs 2011
                • 4864

Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                abi benim hisse alım satım zamanlama kararım çok kötü. sattıklarım 3-4 gün sonra roketliyor. hiç şaşmaz. örneklerini yazmayayım. boşuna üye adım titrettin değil.
                bi bankalarda herkes kötülerken benim biriktirme inadım tuttu. bankaları azaltmayı düşünüyordum düşüşten bir kaç gün önce.
                hatta kuzu hocanın uyarısı arada kaynadı, anlamadık. zamanında çıkamadım. ben % 3-5 düşer dedim bir günde en fazla. işe daldım.kim derdi 4-5 gün taban taban gidecek. bu sene tahminlerim tutmuyor. Mesela tcell 30 lara bu gider dedim geçen sene, portföyümün içine etti. ama sizin şu sistemden kötü değil.
                anladımda.
                benim sisteme niye bok attın.?
                ben bu sistemle hiç kaybetmedim ki.
                erken girdiğim ve erken çıktığım olmuştur.
                sürekli iyileştirme yapıyorum.
                farklılık görüyorsan,başka versiyonudur.
                her şeyde,her peryotta dip tepe yakalamak kolaymı bir sistemle.
                öyle birşey finansın dibine atom bombası koyar

Yorum

• guner
                  Kıdemli
                  • 28 Mayıs 2011
                  • 4864

dow haftalıkta corona dibini yakalayamış.ama günlüğünde yakalamış.
                  dax haftalıkta corona dibini yakalamış.

bir zahmet dowdan sonra daxa da bak diyor.günlüğe de bak

dow

dax

yada nasdaq a da bak diyor
                  haftalık

Yorum

• Karatay
                    Aktif
                    • 14 Ağustos 2011
                    • 277

bu yunanla ben çocukkende sorun vardı.ben yunan kavgasıyla 64 yıl yaşadım.
                    aslında taaa agamemnondan ,aşil den beri var bu yunanın anadolu sevdası.meşhur truva atı hikayesi..
                    gelsinler tekrar aşili yine tapuğundan vururuz.
                    Merhaba...

Uzun zaman oldu burada yazmayalı, bazı nahoş durumlar olduğu için yazmayı bırakmıştım...
                    Neyse...

Bir ekleme yapmak için yazma gereği duydum, konu dışı olabilir ama oldukça önemli....
                    Yunanistan'la ilgili bu defa farklı bir durum var bana göre...
                    Erdoğan, bazı konularda 15 Temmuz sonrası 180 derece farklı politika uygulamaya başladı...Arka kapılar arkasında ne oldu bilmiyorum, bazı söylemler çok değişti..

Daha düne kadar adalarda silahlanmaya ve bazı küçük adaların işgaline ses çıkarmadılar...Hatta neredeyse Kıbrıs'ı vereceklerdiler...(aşağıda eski bir basın toplantısının linki var, izleyin lütfen)

İsrail, Mısır ve Suriye ile arka kapılar ardında ilişkileri tekrar düzeltmek için yoğun caba sarfediyorlar..Suriye ve Mısır en zor olanı olur sanırım...

Yunanistan, özellikle Fransa'nın güdümüyle hareket ediyor...Burada çok fazla güçlenen bir Türkiye istemiyorlar...
                    Ne olursa olsun ilk kurşunu biz atmayız umarım...
                    2023'te her iki ülkede seçim olacak...ben düşük yoğunluklu bir çatışma yada yüksek oranlı gerginlik olasılığını çok uzak görmüyorum..Her iki lider içinde seçimde önemli bir avantaj olur sanırım...

Bizim yöneticiler şunu çok iyi görüyordur sanırım, çok büyük yaptırımlarla karşı karşıya kalırız, biz haklı olsak bile..!!
                    İhracatın büyük çoğunluğunun avrupa olduğu düşünülürse, ekonomik olarak neler olacağını düşünmek bile istemiyorum...zaten hali hazırda kötü bir haldeyiz...
                    Askeri anlamda da gelişmiş bir kaç drone ile savaşı kazanmak zor olur, Karşı tarafa inanılmaz bir silah tedariki söz konusu olur...
                    Rusya - Ukrayna savaşı buna güzel bir örnek sanırım...

Umarım akli salim galip gelir ve egedeki bu sorunlar bir an önce çözülür..Ama şu anda her iki taraftada öyle bir lider yok...Bir de sıcak bir çatışma olmadan Ege ve Kıbrıs'taki sorun çözülemez noktaya geldi artık...
                    Ama herkesle kavgalı olunca tüm dünyadan soyutlanma riski var...

Neyse konu bu değil ama tüm ülkeyi etkileyecek önemli bir konu maalesef, bence her şeye hazır olmak gerekiyor..

Yorum

• guner
                      Kıdemli
                      • 28 Mayıs 2011
                      • 4864

Karatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Merhaba...

Uzun zaman oldu burada yazmayalı, bazı nahoş durumlar olduğu için yazmayı bırakmıştım...
                      Neyse...

Bir ekleme yapmak için yazma gereği duydum, konu dışı olabilir ama oldukça önemli....
                      Yunanistan'la ilgili bu defa farklı bir durum var bana göre...
                      Erdoğan, bazı konularda 15 Temmuz sonrası 180 derece politika uygulamaya başladı...Arka kapılar arkasında ne oldu bilmiyorum, bazı söylemler çok değişti..

Daha düne kadar adalarda silahlanmaya ve bazı küçük adaların işgaline ses çıkarmadılar...Hatta neredeyse Kıbrıs'ı vereceklerdiler...(aşağıda bir basın toplantısının linkini izleyin lütfen)

İsrail, Mısır ve Suriye ile arka kapılar ardında ilişkileri tekrar düzeltmek için yoğun caba sarfediyorlar..Suriye ve Mısır en zor olanı olur sanırım...

Yunanistan, özellikle Fransa'nın güdümüyle hareket ediyor...Burada çok fazla güçlenen bir Türkiye istemiyorlar...
                      Ne olursa olsun ilk kurşunu biz atmayız umarım...
                      2023'te her iki ülkede seçim olacak...ben düşük yoğunluklu bir çatışma yada yüksek oranlı gerginlik olasılığını çok uzak görmüyorum..Her iki lider içinde seçimde önemli bir avantaj olur sanırım...

Bizim yöneticiler şunu çok iyi görüyordur sanırım, çok büyük yaptırımlarla karşı karşıya kalırız, biz haklı olsak bile..!!
                      İhracatın büyük çoğunluğunun avrupa olduğu düşünülürse, ekonomik olarak neler olacağını düşünmek bile istemiyorum...zaten hali hazırda kötü bir haldeyiz...
                      Askeri anlamda da gelişmiş bir kaç drone ile savaşı kazanmak zor olur, Karşı tarafa inanılmaz bir silah tedariki söz konusu olur...
                      Rusya - Ukrayna savaşı buna güzel bir örnek sanırım...

Umarım akli salim galip gelir ve egedeki bu sorunlar bir an önce çözülür..Ama şu anda her iki taraftada öyle bir lider yok...Bir de sıcak bir çatışma olmadan Ege ve Kıbrıs'taki sorun çözülemez noktaya geldi artık...
                      Ama herkesle kavgalı olunca tüm dünyadan soyutlanma riski var...

Neyse konu bu değil ama tüm ülkeyi etkileyecek önemli bir konu maalesef, bence her şeye hazır olmak gerekiyor..

https://www.youtube.com/watch?v=Hgf4QerFWzY
                      evet.olabilir.her şey mümkün.
                      ama Atatürk zamanında da bir şeyimiz yoktu.
                      savaşı süvarilerle kazandık.ve rusyanında büyük yardımları oldu.
                      yinede sağ duyulu olmak lazım.gerçi inönünün dediği 100 yıl kazandık.bitti.bu da var..!
                      seçim konusuna gelince öyle büyük bir savaş çıkacağını sanmıyorum bu yüzden.o zamanlar zaten büyük ihtimalle global kriz vurmuş olacak.dumanlı ortamda her şey olur.ve de herkes kendi derdine düşer..
                      amerika bile kendi derdine düşecek.40 binden 27 ye düşecek borsası.

Yorum

• Karatay
                        Aktif
                        • 14 Ağustos 2011
                        • 277

evet.olabilir.her şey mümkün.
                        ama Atatürk zamanında da bir şeyimiz yoktu.
                        savaşı süvarilerle kazandık.ve rusyanında büyük yardımları oldu.
                        yinede sağ duyulu olmak lazım.gerçi inönünün dediği 100 yıl kazandık.bitti.bu da var..!
                        seçim konusuna gelince öyle büyük bir savaş çıkacağını sanmıyorum bu yüzden.o zamanlar zaten büyük ihtimalle global kriz vurmuş olacak.dumanlı ortamda her şey olur.ve de herkes kendi derdine düşer..
                        amerika bile kendi derdine düşecek.40 binden 27 ye düşecek borsası.
                        Büyük krizler, büyük savaşlara neden olur...
                        Bakınız....WW2..

Yorum

• Titrettin
                          Aktif
                          • 20 Aralık 2016
                          • 318

seçim öncesi bir çatışma çıkabilir neden olmasın. o da söylemler ile bir gün falan sürer. iki ülke arasında büyüklük farkı kurtuluş savaşındaki gibi değil. biz onlara göre artık dev bir ülkeyiz. korkularından ülkelerini amerikan üssü yaptılar. ekonomik olarak almanya ve fransanın uydusu oldular.

rusya ukrayna'ya çarlık döneminden gelen milliyetçilik ve yayılmacılık duygusu ile ilhak etmek için girdi. Türkiye selaniki almak istemiyor mesela... hele bu aşamada Türkiyeye sembolik olmayan yaptırım falan zor iş. avrupa birliği bir bütün değil ki. afedersiniz yemez.... fransadan italya ingilterede hoşlanmıyor. bir çok ülkeyi ikna edemezler...

Yorum

• egelii
                            Tecrübeli
                            • 25 Ağustos 2011
                            • 2961

Eyi köstürmüşler bugün

Anca gördüm avradını kesen
                            Halk Aselsan ereğli koza bizim
                            Hepsi
                            Pilavdan dönenin avradını kesen
                            Ekim sınunu beklerim kuzuyu öperim

Yorum

• Tuncer
                              Tecrübeli
                              • 03 Mart 2022
                              • 2826

Sanırım yarınki vade sonu hesaplaşmasına bitene kadar Bist düzeltmeye devam edecek hatta bu karmaşada 50 günlük ortalamaya bile değdirebilirler

Yorum

• guner
                                Kıdemli
                                • 28 Mayıs 2011
                                • 4864

işc düştükçe altı boş.
                                ancak çıkarda, sonra düşerse altı doluyor.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information