kır emmi kırıldı vakbn kan cıksın emmi
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
yarin saat 11 de....tekrar cak vicente....
bugun yuzde 10...du...yarin daha cok olacak.
bu hafta FUR-KAC haftasi...haftaya ise cokus.
ic dinamiklere gore oyna hep....
1...skender once gunnukcuyu iker...
2...skender sonar sistemciyi iker....
3...skender en son teknikciyi iker....
bu usaglari bi hafta boyunca hem skender hemde senle ben...yatirip yatirip ikecegiz.....ISTE BORSA BUDUR...YATIRIP IKMEKTIR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
biz eski takipçiler alışığız guzu nun bu türlü atraksiyonlarına saat vermelerine dediklerinin olmalarına
sürekli,şöle olursa böle olur böle olursa döenr aha döncek aha sürcek diye sürekli yazan tayfada bi öğrendiyse
bırakın guzum sayesinde kazanan yazsınn az
guzuda daşşakları yaylada gezdirsin
tebrikler guzum
Yorum
-
kralsın emmi , izmirdeyim yolun düserse rakı sözüm olsun , bol kazanclar emmikuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarin saat 11 de....tekrar cak vicente....
bu hafta FUR-KAC haftasi...haftaya ise cokus.
çok sağlam indirdim
Yorum
-
bunu uygularken onune grafini koy...bu uc usag nerelerde ikilir grafa yaz...oralarda short kapa.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarin saat 11 de....tekrar cak vicente....
Bu hafta fur-kac haftasi...haftaya ise cokus.
Ic dinamiklere gore oyna hep....
1...skender once gunnukcuyu iker...
2...skender sonar sistemciyi iker....
3...skender en son teknikciyi iker....
bu usaglari bi hafta boyunca hem skender hemde senle ben...yatirip yatirip ikecegiz.....iste borsa budur...yatirip ikmektir.
UNUTMA....
TEKNIKCI STOP OLDUKTAN SONRA YUZDE 10 CIKIS AN MESELESIDIR...gotune beton dok.
iste bu yuzde 10 cikis tepesi...
KUZU NUN KENE 1 CI KADEMSIDIR...
KENE....240 000 DE KAPANMAK UZERE ACILIR IKI AY FILAN YATARSIN SHORTTA.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
olmaz bu piyasaya buralardan ilk defa girilmez dinle kardesinisyrphida Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn vicente dostum bak sana o kadar yazdım ne işlem yapıyorsan söyle (1 lot, kontrat üzerinden) şimdiye kadar öğrenirdim , şimdi de icraat yapardım, kazancımız gitti şimdi.
acığa satıs yasağı getirmis serrolar hemen
Yorum
-
SEVGILI VICENTE....
seni sevdim....ben sevdigime GUL yerine...BILGI veririm....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
dün gece ki mesajdı sabah 40 bine yaklastı ve kafaya yedivicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMakas 30 bine yaklasti
17 aralik kokusu geliyor sanki
düzenbazlık yapmasalar taban yicekti endeks
batık halk vak tavan tavan cıkarken 10 gündür elleme bir satısta hemen müdahele et
Yorum
-
sayın hocam bende sizi sevdim emeklerin icin çok tesekkürler şansın bahtın hep açık olsunkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSEVGILI VICENTE....
seni sevdim....ben sevdigime GUL yerine...BILGI veririm....
Yorum
-
sevgili Amur Temura....
soyledigini yapiyorum....SHORT furusmami acikca yazmiyorum....dedigin gibi...o shortlarim...insanlarin beni yanlis tanimasina sebeb oluyor...adim...SHORTCU KUZU YA CIKIYOR.
SHORTUN YERINI...shortcu vicente ye soyluyorum....nasil fikir...SHORTCU VICENTE.
HALBUKI....BEN CEDDIM GIBI TALANCIYIM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum