kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
bankalardan ne kazığı olacak ki. geçmişe, grafiklere bakınca şamaroğlanı her zaman bankalar olmuştur. günah keçisi, mazlum da denilebilir.
banka hissesi alan ve tutanlar kısa dönemler hariç hep kaybetmiştir. YKBNK hissesi 2018 haziran ayında bedelli yaptıktan 6-7 ay sonra neredeyse 2000 yılındaki TL fiyatına geldi. diğerleri öyle herzaman kaybettirdiler. işbankası holding gibi olduğundan biraz farklı hareket ediyor.
Yağmur yağsa bile bankalar etkilenir. emlak krizi olursa bankalar zarar görür..
Yorum
-
aferim...herkes ucundan kulagindan SORUNA yaklasiyor....
merak etmeyin....ben gotumuzu elletmem....SMARTINVESTOR kardesim....hele bi 360 000 e gelelim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bunlari EYLUL SONU gibi yazacagim....YENI BASLIK ALTIN VE PETROL olacak....aliş0042 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn kuzu merhaba ons altın ve dolar hakkında da iki kelam edermisin. teşekkürler.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
hemen resmi gazetede banka kredileri ile ilgili tebliğ yayınlandı. gene kısıtlama...
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20220820-4.htm
Yorum
-
Ikilmis ve ikilecek Gotu anlatiyorsun da yontemini anlativermiyorsun.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermart ayinda EMLAK COKECEK darken neyi anlatiyorum
Yorum
-
Emlak alımlarının ancak %25 kadarı kredi ile alınıyor. Yüksek enflasyon ve güvensizlik ortamında emlakta köpük fiyat harici de nominal düşüş zor kanaatindeyim. Resmen bankaları bu tuhaf ekonomik modele esir ediyorlar. Bu modelin riski artık sadece hazinede değil, sanki bankaları da sepete attılar gibi.
Yorum
-
Dün akşam ki karardan sonra bankaların günah keçisi olduğu bir kez daha hatırlandı. Perşembe Cuma günü sert satış demek bundanmış.yazık.bankacılık endeksi böyle her hafta sonu şamar ile uyanacaksa borsa bir yere gidemez. güven olmalı önce...
Yorum
-
Eski spk baskaninin 180 m dolat servet yaptigi soyleniyor.
Sizin hisselerinizi bofa üzerinden bademler kullaniyor diyordum ;) bu sadece spk baskani 180 m ise bofa uzerinden bademlerin donen vurgunu offf diyorum
Zarar ettiginiz her belgeyi saklayin
Iktidar degisince faiziyle geri alma hakkiniz olacak
Yorum
-
Kuzu 3000 icin tebrikler ama yetmez hatta cok az bir telafi şansı oldu 3000 giren kazığa gore
Sabah kucucuk bir peynir 2 kahvaltida anca yeter 10 yumurta 1 kucuk meyve suyu 1 küçük puding
Odedigim para 80 tl fisi gorunce gozlerime inanamadim
Gecen sene ki fiyatlar da 20 tl etmezdi bunlar
3000 e sevinmeyin daha fazla zorlayin bunu dile getirin
Yenilen kazığın bistteki ederi tam anlamıyla 8000 dir.
Bist henuz 1.6 centte bedavanin bedavasi
5 centten düştük.
5 cent × 18 usd ... 8000 de sevinelim
Yillarca tum faturayi maaslilar emekliler memurlar ve en onemlisi borsa yatirimcilarina odettiler..dun gece ki karar yine faturayi borsacilara kesme ornegi idi.
Tupras dan cok bahsettim dunya kadar benzin zamlarina nasil tepkisiz kaliyor sonunda akbofanin kanini emmesinden kurtuldu yabancı biraz girdi ve kipirdadi
Bilancosu inanilmaz. tupras in ederi bu ortamda 800 dur
Yorum
-
Bankalardaki tarihi günün arkasında ne var?vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersu bilancoyi kim satar -7 ile
kaçtan aldın ki burdan tabana kadar satıyorsun
ya salak olmalı xya kendi malı olmamalı
konuyu arastırdım söyle isliyor malum kurum , insanların aldıkları hisseleri türk aracı kurumlardan kiralıyor milletin aldığı hisseleri!!!
bunun için hisse sahiplerine sorulmuyor , kiralama bedeli ödenmiyor !!
sınırsız satıs yetkisi var kendi malı gibi satıyor insanların hisselerini , bu satısları kapatmak için zaman kısıtı yok istediği an kapatabiliyor gunler haftalar sonra bile
borsa bu bank of denen kurumun acıklarnı kapattığı zaman kendiliğinden yükseliyor asla alım yapmıyor
su kurumu 1 ay devre dısı bıraksalar bist otomatikman 300 bine cıkar
türk ky leri net tertemiz keriz yerine konuluyor
Bankacılık Endeksi, yılın en iyi gününü geride bırakırken yüzde 7,8 yükseldi. Piyasa, endeksteki yükselişte somut bir gerekçe bulamazken, açıktaki bazı fonların pozisyon kapamasının etkili olabileceği konuşuluyor.
Yorum degil kitap yazmisim resmen bahsettigim isc idi
Borsa yukselmedi malum kurumun sınırsız acik yetkisi var onlari kapatti
Yorum
-
Iktidar degistiginde cok Kisa surede bist 8000 lere cikacak
Bunun icin mucizeye fln gerek yok
Bisti yillarca surunduren bademler. bofa uzerinden yapiyorlar bunu
Bu kurum iktidar degisikliginde tum aciklarini kapatip gidecek
Bist 2600 idi cok az bir yabanci girişi oldu 2 haftada aciklarinin cok az kismini kapatmak zorunda kaldi ve 3000 e ok gibi firladik.
Dolarizasyonu kesmenin tek yolu bu kurumu devre disi birakmak bunu da rte istemiyor
Az kaldi iktidar degistiginde bistte olacaklarin hayali bile cok guzel
Sadece ve sadece acik pozlarin kapanmasi ile dedigim rakamlara çıkacağız hem de cok kisa surede
Malum kurum son gun yine asiri yüklü acik poz aldi ve tayyip in müdahelesi gecikmedi
nese az kaldi sandığa
Yorum
-
NEYE SEVINIYORUZ ACIKLIYAYIM....vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu 3000 icin tebrikler ama yetmez hatta cok az bir telafi şansı oldu 3000 giren kazığa gore
Sabah kucucuk bir peynir 2 kahvaltida anca yeter 10 yumurta 1 kucuk meyve suyu 1 küçük puding
Odedigim para 80 tl fisi gorunce gozlerime inanamadim
Gecen sene ki fiyatlar da 20 tl etmezdi bunlar
3000 e sevinmeyin daha fazla zorlayin bunu dile getirin
Yenilen kazığın bistteki ederi tam anlamıyla 8000 dir.
Bist henuz 1.6 centte bedavanin bedavasi
5 centten düştük.
5 cent × 18 usd ... 8000 de sevinelim
Yillarca tum faturayi maaslilar emekliler memurlar ve en onemlisi borsa yatirimcilarina odettiler..dun gece ki karar yine faturayi borsacilara kesme ornegi idi.
Tupras dan cok bahsettim dunya kadar benzin zamlarina nasil tepkisiz kaliyor sonunda akbofanin kanini emmesinden kurtuldu yabancı biraz girdi ve kipirdadi
Bilancosu inanilmaz. tupras in ederi bu ortamda 800 dur
kuzu ve izleyicileri....2013 de endeks 5 centte iken...SATALIM KARI ALIP KACALIM...ON YIL DOLDU DEDI....
satti ve maldaki kari aldilar....
sonra....YEDDI CEDDLERIYLE SUREKLI SHORTLUYARAK 5 CENTTEN 1 CENTE KADAR SHORTTAN GOTURDUK....
sonra 1 cente inince mala binip....hedef 2 cent dedik....2*18=3600 dedik mala bindik....
simdi 1.6 centteyiz....ve kardayiz...
NEYE SEVINIYORUZ....CEBIMIZE GIREN PARAYA...bize ne bursonun degeri bu degildirden.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum